Invaasio jatkuu: Ylituomioistuin hyväksyi ns. afgaanilain

2015-02-25_2008.png

Heinäkuun alussa voimaan tullut ns. afgaanilaki eli yksintulleiden koululaki otetaan nyt käyttään täydellä teholla. Maahanmuuttoylituomioistuin vahvisti tämän tänään.

Afgaanilaki tarkoittaa käytännössä sitä, että henkilö, joka on saanut kielteisen päätöksen oleskelulupahakemukseen voi nyt hakea uudestaan oleskelulupaa opintojen perusteella. Oleskelulupa myönnetään ensin opintojen loppuun asti, jonka jälkeen haetaan elinikäinen oleskelulupa.

Lain voimaantulon jälkeen asiasta on ollut epäselvyyksiä. Tukholman ja Malmön maahanmuuttotuomioistuimet katsoivat, että laki ei ole soinnussa muiden lakien kanssa ja siksi kieltäytyivät käsittelemästä hakemuksia.

Sen jälkeen asia meni maahanmuuttoylituomiosituimeen, joka nyt siis päätti, että afgaanilaki ei ole ristiriidassa muiden lakien kanssa eikä EU-lakeja vastaan.

Tällä on merkittäviä seurauksia. Maahanmuuttovirastolle on heinäkuun  alusta alkaen tullut 9 650 oleskelulupahakemusta. Näistä ehdittiin käsitellä 1 159 tapausta, jonka jälkeen laitettiin päätöskielto päälle ennenkuin saadaan ylituomioistuimen päätös.

Toisin sanoen päätöksestä seuraa, että Ruotsi saa noin 9 000 yksintullutta vähän kuin extrana. Kaupanpäällisiksi. Hakemuksia voi jättää vielä tämän kuun loppuun mennessä, joten muutamassa päivässä odotetaan vielä muutama tuhat uutta hakemusta.

Migrationsverket

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Invaasio jatkuu: Ylituomioistuin hyväksyi ns. afgaanilain

 1. Kyllä asia niin on, jos ruotsalaiset haluavat maansa tuhota islamisteillä,se on heidän asiansa.
  Siihen ei meillä suomalaisilla ole nokan koputusta.
  Mutta on se niinkin,että ruotsalaisten ei ei pidä muita maita kuten esim Suomea vaatia tekemään samaa itsaria.

  61
  1. Pieni vinkki Mykkäselle. Alahan ottamaan tosissasi tuo länsirajan puolustaminen ettei käy kuin vuonna 2015. Ota käyttöön rajavalvonta. Viimeinen mahdollisuus poliitisella urallasi näyttää että vielä johonkin kykenet. Epäilen kyllä.

   26
  2. Aikanaan göran persson oli hyvin aktiivinen siitä että suomi saataisiin täyteen matuja !SOSIAALIDEMOKRAATTI PERSSON

 2. hienoa, sittenhän niitä ”ylimääräisiä” voi lähettää tornion yli hölmölään, täällä kyllä mummot kutoo sukkaa ja hotellit odottavat pöydät notkuen herkkuja poloisille, koska omat vanhukset makaavat kuolinkouristuksissaan vanhainkodissa. me jotka vielä hengitämme, seisomme sorvin edessä kunnes kuukahdamme, sitten nämä uudet fiksut afgaanit astuvat sorvin eteen…jipii.. ja me jo pumpputaivaassa katsomme pilven päältä tätä junkkerin/ merkelin aiheuttamaa sekasortoa jonka omat politiikkomme ovat aiheuttaneet….. siihen ei mene enään kauan….hienoa ruotsi , saksa ja muut hölmölät jotka uskotte eu hun…

  38
 3. siinähän se juju onkin, olemme aina olleet kateellisia naapurimaihin, tehneet perässä kaikki samat virheet, mitään ei oo opittu..
  kumma juttu….,,,

  28
 4. Saivat jäädä koska pelätään rettelöitä joita munaton maa ei pysty taltuttamaan sanoo:

  Mitä tehdään sitten kun lukio on käyty, mikään työpaikka ei halua miestä eikä mies työpaikkaa, kakaroitakin on tullut siitettyä sinne sun tänne, Ruotsin talous on lamassa ja taikaseinä kiinni?

  22
  1. Sitten otetaan mitä halutaan. Ei 9000 riehuvaa muslimia pysähdy ilman armeijaa ja sitähän ei ole. Ottaminen käy noissa lisääntymishommissakin, geenit paranee.

 5. minkä opintojen perusteella? ellei edes länsimaisia aakkosia osata? suoraan yliopistoon?

  16
 6. Näköjään Ruotsissa halutaan tosissaan että autot palaa ja ammuskelut lisääntyvät. Minkä ihmeen takia maa pitää tuhota ?

  14
 7. Ruotsi tuhoaa itsensä sisältäpäin ja vauhti kiihtyy koska pelätään että joku jopa laittaa vastaan. Motiivia ja tahoja on vaikea ymmärtää näin valkonaamana.

 8. Viranomaisten mukaan (olivat torniossa vastaanottamassa -15 vyöryä)
  rahaa tulijoilla oli mukanaan 20 000:sta 400 000:teen euroon asti !

  1. Eikös jokainen sodasta kärsinyt irakilainen saanut ison kassin dollareita irakin valtiolta talon, auton ja bisneksen järjestämiseksi?
   Onko rasismia jos verovirasto, kela ja migri tekisivät perinpohjaiset varallisuusselvitykset matuille?
   Se ei sitten ole varattomuutta jos varat on piilotettu sukulaisten ja bisneskavereiden omistuksiksi mafiatyyliin…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.