Malmöön syntyi tyytymättömien maahanmuuttajien vastarintaliike

Kuvat vastarintaliikkeen kokouspaikalta, jossa valmistellaan mielensooitusplakaatteja.

Malmöön perustettiin vaalien alla mielenkiintoinen vastarintaliike, maahanmuuttajien vastarintaliike. Se vetoaa toisiin maahanmuuttajiin nousemaan vastarintaan ja iskemään kovalla kovaa vastaan.

Vastarintaliikkeen manifestissä #valkommentillmotstandet kerrotaan, että maahanmuuttajien ei tarvitse sietää kun heitä kohdellaan huonosti. Liikkeen mukaan ongelma on se, että heidän mielestään käytännössä koko Ruotsi on rasistinen. Ei yksin Sverigedemokraatit ja kauluspaitanatsit vaan kaikki puolueet ja julkista keskustelua hallitsee rasismi. Ruotsin on heidän mukaansa vaalien alla kyseenalaistanut maahanmjuuttajien olemassaolon.
Viime sunnuntaina pidettiin ensimmäinen mielenosoitus, johon osallistui parisataa ulkomaalaista ja joitakin ruotsalaisia maahanmuuttoaktivisteja. Iskulauseet olivat tavallisia ”Inga rasistern på våran gator”, mutta nyt banderolleissa oli mukana uutta asennetta:
”Taistelkaa ählyt kovalla kovaa vastaan. Kaupunki ja koko maa kuuluu meille!”
Mielenkiintoista seurata millaista vastarintaa liike saa aikaiseksi.
Facebook

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ro
ro
25.9.2018 09:06

Silleen…Onnea vaan hurrit,hienosti on kotouttaminen uponnut ahlämeihin.

näin on näreet
näin on näreet
25.9.2018 16:53
Vastaa...  ro

Eikö se rasismi lopu sillä kun menee takaisin omaan maahansa! Turhaa musun valittaa jos paluuhaluja ei ole.

yhtään_ei_tarvitse_epäillä
yhtään_ei_tarvitse_epäillä
25.9.2018 09:10

No joo,omituisetahan ne tuntuvat tuomoset iskulauseet mitä nuo maahantunkeutuneet muslimit toitottavat esim Ruotsissa . ( ”Koko Kaupunki ja koko maa kuuluu meille” )Tullaan toisten maahan muka apua anomaan ja hetken kuluttua entinen avun anoja onki koko maan herra ja hidalko.
Siellä toiset älykääpiöt lietsovat toisia älykääpiöitä ja oppi menee takuuvarmasti perille.

Pessimisti
Pessimisti
25.9.2018 09:14

Ei muslimia Suomeen, ei muslimia minnekkään. Eivät osaa olla täällä, vaan haluavat valloittaa maan islamille. Tämä ei ole rasismia, Islam ei ole rotu. Kumma, ettei tätä käsitetä. Todellisia sotaa pakenevia voi ottaa väliaikaisesti mutta vain pieniä määriä tiukassa valvonnassa ja heti tilanteen rauhoittuessa lähettää takaisn omaan maahansa harjoittamaan sodan ja vihan uskontoaan. Piste.

Minä
Minä
25.9.2018 09:23

Valloittaja-asenne alkaa purkautua esiin.

Faktus Palmu
Faktus Palmu
25.9.2018 09:37

Näin se viekas, ylivoimaisen ovela islam levittäytyy. Ei enää tyydytä haukkumaan yksilöitä rasisteiksi, vaan vedetään koko maan kattava rasistikortti! Pelokas nössöposki kakkaperse-Svensson kun eniten kukaan koskaan missään pelkää kuollakseen rasistiksi leimaamista ALISTUU tämän einiin-yllätysvedon edessä totaalisesti. Rasismi tässä tapauksessahan ei ole se että valkoinen Ruotsalainen kylillä haukkuisi muslimeita apinoiksi, vaan se että Ruotsalaiset asuvat isoissa hienoissa taloissa kun muslimien sossurahat eivät riitä ylelliseen elämään. Tämä on tietenkin vääryyttä ja RASISMIA! Tämä loppuu niin että sossumuslimit väkivalloin ottavat minkä haluavat kunhan ovat tarpeeksi lisääntyneet, ja se tapahtuu silmiemme alla ennätysvauhtia. Ruotsalaiset ovat ihan just maksumiehiä ja ORJIA omassa maassaan. Kohta Tanska ja Norja myös, Suomella vielä muutama vuosi tähän… vaan ei montaa..

Valtsu
Valtsu
25.9.2018 09:41

Ruotsissa voitaisiin alkaa miettimään, millä tulevaa konfliktia pitää kutsua. Onko kyseessä sisällissota, hyökkäyssota vai Tukholman syndrooma -luovutus tai kenties Luovutan lapseni musuille ettei tarvitse hikoilla -pasifismisota tai Mark Levengood kärkeen! -sota?

Jukka Mäkelä
Jukka Mäkelä
25.9.2018 09:50

Näyttäkää minulle missä se KOVA on Ruotsissa niin minä näytän teille JÄVLÄ FINNE’n.

Freya Snow
Freya Snow
25.9.2018 11:25

Olisi kantisten parempi opetella olemaan piittaamatta pätkääkään jostain rasistileimasta. Itseä ei kiinnosta hittojakaan jos joku oman edun tavoittelija trollaa kutsumalla rasistiksi tahi miksikä ikinä. Muslimit eivät ole hyväksi maallemme, piste. 1400 vuotta sotaa muita uskontoja ja uskottomia kohtaan riittänee todisteeksi valloitususkonnon huonosta..tuota..”integraatiosta”.

Anonymous
Anonymous
25.9.2018 11:49

Amerikassa sama meno, laittomasti rajan yli tulevat meksikaanot vaativat maata itselleen. Näin se monikultturisuus toimii.

pöh
pöh
25.9.2018 11:59

Tottakai lähes koko Ruotsi on rasistinen, koska valkoihoinen länsimaalainen on lähtökohtaisesti rasisti ihan vain olemalla olemassa. Vielä pahempi että heitä on päättävässä asemassa, eikä ählämit saa sanella kaikkea.
Hulluja on eurooppalaiset kun tämmöstä menoa KOTONAAN katselevat

Don Donald
Don Donald
25.9.2018 11:59

Nyt on jännä.

kossu
kossu
25.9.2018 12:57

Mielenkiinnolla odotellaan täällä hurrilassa mihin asti toi liike yltää……..huonoimmassa tapauksessa leviää samalla lailla kuin nämä autogrillit…..ja noita alkaa olemaan jo riittävästi täällä että saavat paljon pahaa aikaan……koska nämä fanaattisuudellaan pesee nämä hurrin vetelähousut aikas nopeesti…..se ei paljon auta jos hurrin ”armeija” tulee kaduille koska sitä ei käytännössä edes ole ja se mikä on niin se on todella pieni näihin verrattuna….mielenkiinnolla odotellaan jatkoa….

Anonyymi
Anonyymi
25.9.2018 13:29
Vastaa...  kossu

Mitä Ruotsin monikulttuurisesti väritetty armeijan kuvatus pystyy tekemään kun Ruotsissa nousee joku oma Infinadansa?
– Järjestää voimannäyttönä homomarssin Rinkebyn läpi?
Siihen se sitten jääkin. 😀

hyvä että paljastui
hyvä että paljastui
25.9.2018 13:17

Rasismi on synonyymi vääräuskoiselle.

Anonyymi
Anonyymi
25.9.2018 13:27

Ruotsalaiset tilasivat tätä itselleen koska vaalituloksessa vain 17%+ äänesti Ruotsindemokraatteja.
Eli 82% Ilmoitti haluavansa lisää mamuja oikein olan takaa, autogrillejä, terrorismia, poliittista korrektiutta ja väkivaltaa.
Enemmistön tahto on että näin toimitaan ja vaalit on nyt käyty joten pulinat pois, antaa mennä vaan ja toivottavasti pistävät kunnon hulinat päälle. Mitä enemmän ruotsalaisia lähtee ruumissäkeissä seuraavan neljän vuoden aikana niin sen nopeammin alkaa pikkuhiljaa kiinnostamaan se SD:n tai AfS:n äänestäminen vaaleissa.
Oppikoot kantapään kautta, tontut.

Anonymous
Anonymous
25.9.2018 15:34

Miksei ruotsalaiset laita vastaplakaatteja pystyyn joissa lukisi ”kasvattakaa poikanne! Missä käytöstavat?”

Joukolla pääkaupunkiin istumalakkoon!
Joukolla pääkaupunkiin istumalakkoon!
25.9.2018 16:45

Malmössa ei kohta ole muita kuin matuja. Mites sitten suu pannaan?

Pena
Pena
25.9.2018 22:14

Pelkkää tyhjien tynnyreiden kolinaa. Ei muuta.

vittuuntunu stadilainen
vittuuntunu stadilainen
25.9.2018 23:29

Haluan nostaa esiin vanhan kunnon Octaviuksen asteikon:
https://octavius1.wordpress.com/2009/05/14/monikulttuurisen-yhteiskunnan-eri-tasot/

Pena
Pena
26.9.2018 00:01

Suomi taitaa olla jo tasolla 6.

Särmääjä
Särmääjä
25.9.2018 23:46

Psykoosisuvakit keksiny lapsillensa taas uutta puuhaa

Anonymous
Anonymous
7.10.2018 00:02

tukholmassa ja malmössä on iähiöt kuin ruutitynnyreitä ja meidän yle vaan epäilee että vain muutamia autoja palaa ja nekin on natsit sytyttänyt.että silleen