Peppi Pitkätossu muuttaa Rinkebyhyn

pippi-ep4-jpg.jpeg

Maailma muuttuu ja nyt Peppi Pitkätossukin muuttaa. Kun Peppilotta Sikuriina Rullakartiina Kissanminttu Efraimintytär Pitkätossu asui aikaisemmin Huvikumpu-nimisessä talossa niin nyt Peppi muuttaa Rinkebyhyn.

Eikä siinä vielä kaikki. SR:n mukaan kun Peppi oli aiemmin punatukkainen pisamakasvoinen umpiruotsalaisen näköinen tyttö niin uudessa päivitetyssä sadussa Peppi on jatkossa romani. Ja asuu siis Rinkebyssä.

Idea uudesta Pepistä on kirjailija Gunilla Lundgrenin, joka piti kirjoituskurssia romanilapsille ja lapset ehdottivat, että saisivat kirjoittaa Pepistä. Lopulta lasten avustuksella kirjoitettiin kokonainen kirja. Mutta jotta julkaisemiselle radiossa saatiin Astrid Lindgrenin suvulta vaati se pitkän neuvottelun. Lopulta lupa saatiin.

Tässä romaneilla tarkoitetaan Romanian kerjäläisiä eikä Suomen romaneita.

Haluaisin hieman jalostaa ideaa eteenpäin, on elettävä ajassa. Muutama idea:

 • Tommi ja Annika vaihtavat sukupuolta.
 • Pepin isä Neekerikuningas kokee kulttuurista omimista.
 • Herra Tossavainen on ihmisoletettu, ei apina.
 • Hevonen Lilla Gubben taas kokee olevansa apina.

Paavopönttö Appelsiinkilju Sokeripaketti Mäskiämpäri Sakunpoika Tajukangas?

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Peppi Pitkätossu muuttaa Rinkebyhyn

 1. Ei saatanna,on mualima sekasi,että pepistäkö kerjäläinen,se on pahempi kohtalo kuin yhteiskunnan niskoilla loisiva arabi taikka neekeri.Ei vaeniskaan kerjäläinen sentään tekee jotain leipänsä etee.

  18
 2. Pepille ominaisena ominaisuutena romani-Peppi voisi rikkoa romanikerjäläisten sukupuolirooleja soittamalla hanuria almujen vastineeksi – eikä pelkästään yhden kappaleen A-osaa, vaan säkkijärven polkat ja vastaavat kokonaisuudessaan, sujuvasti ja vielä tavallista reippaammalla tempolla.

  12
 3. Kaikki kirjoitetaan näköjään uusiksi, paitsi koraani

  19
 4. Kaikki on mahdollista kun kyse on Ruotsistanin kaltasesta maasta kaikki ruotsalaisuus on hävitetettävä ja kiellettävä. Vähän pettynyt olen ettei Pepistä tehty muslimifeministiä.

 5. Persoonan muuntaminen olisi pitänyt aloittaa pikku hiljaa siten, että pojaksi muunnettu Peppi olisi Heppi Pitkäsossu.

 6. Pepin myytyä pillereitä miljoonan edestä, saa romanikuningas rakennettua Huvikumpuunsa pari kerrosta lisää eläen elämänsä onnellisena loppuun asti. Herra Tossavainen kokee päässeensä omiensa pariin ja poliisit kivitetään muualle.

 7. Entäs nuo poliisit, tehdäänkö heistä monikulttuuriset arabipoliisit, joilla on ainoastaan sharia laki takanaan.

 8. Peppi-tarina sellaisenaan aiheutti Rinkebyssä hillitöntä tumputusta, eikä enää ollut luettavaksi lapsille, vaan mustapää-pedofiileille.
  Kirjojen uudelleen kirjoittamiseksi ehdotan, että joku nykykylttyyriä paremmin tunteva tekisi modernisoinnin Seitsemästä(toistatuhannesta) Veljeksestä, jotka oppimattomina tollukoina kyllästyivät Impi(hiekka)vaaraansa ja lähtivät pohjoiseen Toukolan kyliin toisten elätettäväksi.
  Linnan Tuntemattomankin voisi uudistaa niin, että urheat rättipäätaistellijat vyöryttävät suomalaiseläkeläisten poterot. Loppukaneetti ”aika velikultia” kelpaa sellaisenaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.