Raivovaroitus: Ashura-marssi Helsingistä

Tietojen mukaan oheinen filmi on kuvattu viikonloppuna Helsingissä shiia-muslimien ashura-marssilta.

HUOM!! En ole varma onko filmi kuvatttu tänä  vuonna. On mahdollista, että se on muutaman vuoden takaisesta marssista. Yhtä kaikki Helsingistä kuitenkin.

VAROITUS: Kannattaa katsoa, mutta pitää varautua raivo-reaktioon.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Raivovaroitus: Ashura-marssi Helsingistä

  1. Tultiin valloittamaan Suomi, katsokaa miten me tehtailemme lapsia teidän rahoillanne, eikä meillä ole aikomustakaan tehdä töitä. Miksi tehdä, kun tyhmä Suomi maksaa? Paskasta naurua. Hiukankin älykkäämpi ihminen tajuaa mitä on menossa, päättäjätä eivät kuulu näihin älykkäisiin. Kautta maailman historian ovat muslimit välillä hallinneet osaa euroopasta barbaarisine tapoineen ja sitten ajettu pois ja nyt ollaan taas valloittamassa ja aseita ei tarvita koska länsi-maat itse tarjoavat ne aseet. Sosiaalituet.

   12
 1. Kunnaivieraat vaativat parempaa palvelua. Kelarahaa lisää,paremmat puhelimet/yhteydet, luksusasunnot kalustettuna, autot, täydet terveyspalvelut.
  Valtiota vaaditaan maksamaan kaikki, koska näin heille luvattiin ja jopa sipilä lupasi oman talonsa ja petti lupauksen.

 2. Vain hurahtaneet aasit antavat tällaisen aashuran tapahtua omassa maassaan, omassa kaupungissaan, omilla kaduillaan.

  1. Ei ihan lievääkään…siiis tuota barbaarista mölinääkö pitää kuunnella?MIKSI????

   14
 3. Tultiin valloittamaan Suomi, katsokaa miten me tehtailemme lapsia teidän rahoillanne, eikä meillä ole aikomustakaan tehdä töitä. Miksi tehdä, kun tyhmä Suomi maksaa? Paskasta naurua. Hiukankin älykkäämpi ihminen tajuaa mitä on menossa, päättäjätä eivät kuulu näihin älykkäisiin. Kautta maailman historian ovat muslimit välillä hallinneet osaa euroopasta barbaarisine tapoineen ja sitten ajettu pois ja nyt ollaan taas valloittamassa ja aseita ei tarvita koska länsi-maat itse tarjoavat ne aseet. Sosiaalituet.

  10
  1
 4. Onnea Helsinki, saitte Lähi-Idän tunnelmaa sinnekin. Monikulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta. Onneksi en asu lähelläkään Helsinkin.

 5. Repesin kun eka tuli normisti miehet enkä ajatellutkaan naisten siinä kulttuurissa olevan poliittisesti aktiivisia,
  mutta ne tulivatkin perässä. Edes musliminaiset itse eivät halua kulkea muslimimiesten keskuudessa.

 6. Vuosikaudethan noi on jo kurdien tapaan mölynny ja riekkunu pitkin pääkaupunkia ihan niinkun muuallakin pohjolassa.

 7. Että oikein raivovaroitus. Voi hellanlettas teidän juttujanne. Antakaa nyt ihmisten marssia tai menkää itse uhriutumaan ja repimään ihokkaanne jos siltä tuntuu.
  Eivätpä nuo ainakaan agressiivisesti käyttäydy, kuten jotkut muut menneinä ja oletettavasti ehkä tulevillakin itsenäisyyspäivän marsseilla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.