Norjassa kohu: Sokerimamit harjoittavat seksiä yksintulleiden kanssa

burrowing-3649048_960_720.jpg

Ruotsissa vanhempia turvapaikka-aktivistinaisia kutsutaan ”batiikkinoidiksi”. Tällä tarkoitetaan intiimejä suhteita yksintulleiden lasten kanssa. Nyt on Norjassa paljastunut laaja yksintulleiden seksuaalinen hyväksikäyttö. Norjassa batiikkinoitaa kutsutaan sokerimamiksi.

Päivälehti VG kertoo, että Norjan vastaanottokeskuksiin hakeutuu vanhempia naisia vapaaehtoisina, jotka luovat intiimejä suhteita nuorukaisiin. Sokerimamit tarjoavat lapsille rahaa ja erilaisia lahjoja seksin vastineeksi.

VG kertoo eräästä 22-vuotiaasta Khaledista, joka saapui Norjaan 2015 Syyriasta. Hän pääsi asumaan Itä-Norjalaiseen vastaanottokeskukseen, jossa tutustui viisikymppiseen naiseen.

– Nainen oli ystävällinen ja huolehtiva. Hän oli aino, joka välitti minusta, melkein kuin äiti, Khaled kertoo VG:lle.

Nainen oli Khaledin eräänlainen tukihenkilö ja avustaja. Lopulta tilanne ajautui siihen, että Khaled joutui kaivamaan meisselin esille ja harjoittamaan seksiä naisen kanssa. Nainen vaati Khaledia olemaan hiljaa asiasta, kahdenkeskinen salaisuu, näetsen.

VG:n mukaan erilaisten chattien ja somepalstojen kautta norjalaiset vanhemmat naiset ovat luoneet laajan verkoston, joissa tutustutaan nuoriin sotaa, vainoa ja kidutusta pakeneviin miehiin. Bergenin yliopiston rikosoikeuden professori Jørn Jacobsen kertoo, että kyseessä on selvä hyväksikäyttö.

– Naisilla on valta-asema nuorukaisiin, he rakentavat ensin eräänlaisen riippuvuus- ja luottamussuhteen, jonka jälkeen vaaditaan seksiä.

Jacobsenin mukaan teko voisi täyttää tietyt rikoslaissa määrätyn rikoksen piirteet, olletikin, että yhtään rikosilmoitusta ei ole tehty.

VG on haastatellut useita yksintulleita. Nuorukaisten mukaan sokerimamien kanssa vehtaaminen on hyvin yleistä. Nuorukaisten mukaan kaikki tietävät, että sitä tapahtuu ja jokainen tuntee jonkun, joka vehtaa. Nuorukaiset kertovat, että naiset itse ovat aloitteellisia, ei niinkään nuorukaiset.

Nuoret kertovat, että naiset antavat nuorukaisille rahaa ja ostelevat lahjoja kuten elektroniikkaa, kenkiä, vaatteita ja kaikkea pientä mukavaa. Lisäksi nuorukaisille tarjotaan viikonloppuja lomamökeissä ja hotelleissa. Nuorukaisten mukaan naiset odottavat tietenkin vastalahjaksi seksiä.

VG:n jutussa tulee esille, että vastaaanottokeskuksiin on vapaaehtoisista todella suuri tarjonta. Mainitaan yksi vastaanottokeskus, jossa asui 561 turvapaikanhakijamiestä. Vastapainoksi keskuksessa kävi yli 400 vapaaehtoista työntekijää. Heistä 80 % oli naisia, loput mitä-lie-miehiä.

Jutun Khaled kertoo, että ei lopuksi enää halunnut jölkytellä oman sokerimaminsa kanssa ja saikin suhteen poikki. Siitä seurasi, että hän sai heti kolme uutta tarjousta eri mummoilta.

Kovaa menoa siis Norjassakin.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

35 thoughts on “Norjassa kohu: Sokerimamit harjoittavat seksiä yksintulleiden kanssa

 1. Onko vielä edes spermanäytteitä ennätetty tutkia ennen uutisointia?

  9
  12
 2. Ullatus. Toisaalta hyvä että valaat saa hoitoa edes joltain, ovat pois lokalibaareista kaljaa kittaamasta…

  39
 3. Näin se on saatu Gambian seiväsmatkatkin tuotua verorahoitteisesti kotia. Kehitys kehittyy. Miten monta kertaa onkaan luullut kuulleensa kaiken!

  61
  1
  1. Niinpä. Ja vihreät tykkävät kun ilmasto pelastuu kun mamien lentomatkojen päästöt vähenevät. 😉
   Mutta veronmaksajan lasku kyllä kasvaa ja kasvaa …

 4. Joo, kyllä. Toisaalta sama meno on ollut vuosituhansia kuviolla vanhempi, vauraampi mies ja hädänalainen nuori nainen. Että eräänlaista tasa-arvoa. Pöyristyttäähän se.

  9
  9
 5. Joo, totta. Toisaalta sama meno on ollut vuosituhansia kuviolla vanhempi, vauraampi mies ja hädänalainen nuori nainen. Eräänlaista tasa-arvoa siis nyt. Pöyristyttäähän se.

  3
  15
  1. Ennen miehet ovat maksaneet huoransa itse, nyt siiderivalaat maksattavat huoransa kaikilla. Tasa-arvoa,joopa joo…

   46
   2
  2. Joopa joo mutta kun vokit ja siellä olevat ”hädänalaiset” eivät pitäisi olla veronmaksajien ylläpitämiä bordelleja ja mummojen seksileluja, nyt alkaa mennä puurot ja vellit sekaisin. Jos mummelit hakevat omilla varoillaan helpotusta kiimaansa vaikka Gambiasta, se ei kuulu kenelekkään. Tosin noita rattopoikia on raahattu mukan kotiimaahan ja ne taas jäävät veronmaksajien huoleksi. Ps. yleensä en vastaa provoihin mutta menkööt nyt.

   18
   1. Aivan… jokainen saa nussia kenen toisen aikuisen kanssa miten haluaa, vaikka mummoja, jos niikseen tulee.

    Tässä on kuitenkin hyvä osoittaa näiden turvapaikka-aktivistien motiivit kaikenlaiseen älämölöön humanismista yms höpinää. Niin se on kaikkialla Euroopassa. Ämmät sekoittavat kiiman ja turvapaikka-asiat toisiinsa.

    Aisankannattajat sitten maksavat orien ylläpidot, mummot antavat vain pikkulahjoja panokoneilleen, ei niillä vielä elä. Mummo ottakoot elätin kotiinsa ja kustantakoot täysylläpidon.

    29
    1. No eikö juttu kerro juuri mummojen kotiinsa ottamista partalapsista. Mutta tottahan se on, että ns. yhteiskunta maksaa monenlaista etua, jota ei edes suoda alkuperäisasukille.

     13
 6. Parempi sokerimamin kanssa, kuin väkisin kadun reunassa.
  Tuo ”batiikki noita” termi, onko laajemmassa käytössä? Peter Sweden käytti sitä ainakin kerran.

  24
  1. Iknan muuta parempi kun puskaraiskaukset.Siitä huolimatta väitän ,että enempi se täytyy tyältä tuntua kun nautinnolta
   jos nuoti mies jputuu vanhaa ämmää panemaan taloudellisten etujen toivossa.

   8
   1
 7. Ei mitään uutta ainakaan vaihtoehtomedioiden lukijoille. Suomessa on samaa ”hyväksikäyttöä” Nuo vokit olivat itseasiassa miesbordelleja vanhemmille puutteissa oleville naisille, jotka ovat interracial-pornonon suurkuluttajia ja seksimatkailun kävijöitä 2015 heille avautui taivas. Oli mistä valita ja verhota se ”auttavan” tädin ja yksintulleiden auttamiseen.Ei tarvinnut enää säästää joka vuotisiin seksimatkoihin pienistä palkoista ja eläkkeistä, kun seksiseuraa oli ihan kotiovella tarjolla He rienisvät suurin joukoin vapaaehtoistyön tekijöiksi vokkeihin Se joka siitä vihjaili oikealla nimellä, oli rasisti ja uusnatsi.

  51
  1
 8. Voi että ihan sääliksi käy, ensin joudut pakenemaan henkesiedestä vainoa ja sotaa yksin ilman vanhempia, vaarallisen ja raskaan matkan jälkeen luulet päässeesi turvan, mutta ei joudut ”hommiin” vastentahtoisesti. :/

  17
  1
 9. Ei kai tässäkään ilmiössä mitään moitittavaa ole, jos molemmat puolet hyötyvät. Molemmin puolista ”hyväksikäyttöä”, joka ei tuntikausia vaadi.
  Suurempaa hyväksikäyttöä on, kun heräät aamupimeässä töihin ja palaat iltapimeässä kotiin, jotta pankkitilillesi kertyy riittävästi haluamiisi mukavuuksiin.

  14
  3
  1. Hyväksikäytettyjähän tässä onkin veronmaksajat.
   Sekä tietysti ne jotka joutuvat lapsukaisten rikosten uhreiksi, ahmedit kun tuon jälkeen kuvittelee että jokainen länsimainen nainen haluaa ahmedin pippeliä.

   18
 10. Ei mikään ihme että nuorukaiset joskus pimahtavat. Itse muistelen kaksikymppisenä saaneeni 35v naiselta, jota pidin silloin ehdottomasti liian vanhana, mutta pitkän metsäleirin jälkeinen känni kaiken kaunistaa . Viisikymppisen vierestä olisin takuulla paennut vaikka käsivarren poikki kaluten. Ihme sakkia nuo itseään 30 vuotta vanhempia naisia korvausta vastaan panevat, mieshuoria.

  11
  4
 11. Kohua tyhjästä.

  Mitä laitonta tai hyvän tavan vastaista siinä on, että kaksi aikuista harrastaa seksiä keskenään. Ei vielä sekään, että palkkioksi annetaan suklaamuna, tee asiasta erikoista.

  Taas se, että Punainen Risti pitää yllä seksipartnereiden kohtaamispaikkoja, ei sekään ole hyvän tavan vastaista. Päin vastoin. Se oikein palkitaan valtion varoista. Ja ruhtinaallisesti.

  6
  4
 12. Niinhän se on. Maahan tullaan ”16-vuotiaana” lapsena ja kuukauden päästä ollaan oikeasti 22-vuotiaita miehiä sokerimamin täkin alla. Paheksumme jyrkästi.

  18
  1
 13. Inkeri Mattila sen sanoi. Nämä miehet ovat kaikki aikuisia. En ymmärrä mitä ongelmaa näette asiassa. Kuvitelkaa parikymppistä miestä joka menee poliisille valittamaan että häntä on ”hyväksikäytettty ”, koska vanhempi nainen on antanut hänelle. Ensimmäiseksi poliisi ajattelee että onko tuo mies hullu. Lisäksi on loukkaavaa mollata varttuneempia naisia. Varttuneempana miehenä voin sanoa että kaikki naiset ovat omalla tavallaan viehättäviä. Ikä opettaa täälläkin kirjoittavia nuoria miehiä

  Kuvitelkaa tilannetta että vanhempi nainen vie nuoren miehen mökille. Ensin syödään ja saunotaan. Sitten mennään sänkyyn. Molemmat ovat suostuvaisia. On mieletöntä väittää että miestä on käytetty hyväksi. Jos nainen tekee tämän kaiken omilla rahoillaan, on ihan sama vaikka mies on turvapaikanhakija.

  3
  9
  1. Missä viipyvät sotaa ja vainoa pakenevat ”alaikäiset” naiset. ? Tasa-arvoa ja ihmisoikeutta odottaen ….

   16
   1
 14. Miksi naisten ikää ja ulkonäköä pitää aina halveksia? Kukin on sen näköinen kuin on ja jokaisella on itse oikeus päättää miltä näyttää. Ja miksi naisen alapää varsinkin pitää mainita? Joku esim. kirjoitti täällä Tukholman naispolitikosta ja hänen ”molemmista aukoistaan”. Kyllä naisia voi kritisoida ilman että heidän ulkonäköään tai alapäätään vedetään juttuun mukaan.

  Tokko me miehetkään tykkäisimme jos joka toisen jutun yhteydessä jankutettaisiin että olemme kaljupäisiä, pahalta haisevia kaljamahoja joilla roikkuvat vanhanmiehenpussit, harmaat karvat ja pieni, tiputteleva peli joka tuskin ketään ilahduttaa?

  6
  8
  1. Kuvaus vastaa itseäni. Siksi minäkin odottelen ”alaikäisten”, ”turvapaikan” ,sotaa ja vainoa paenneiden naaraiden tsunamia. Koska # ihmisoikeus,#oikeuselämään(toisten rahoilla),ect…

   15
  2. Taitaa kahdeksaa alapeukuttajaa totuus satuttaa. Kommentti osui ja upposi näihin kaljupäisiin pahalta haiseviin kaljamahoihin, joiden pieni katkarapua muistuttava pippeli tiputtelee.

 15. Tässä ruotsalainen sugarmama joka määräsi afgaanipoikaystävän puukottamaan naisen vanhemmat jotta saataisiin perintö ulos. Isä kuoli, äiti hakattiin täyteen reikiä mutta selvisi kuin ihmeen kaupalla. Sugarmama istuu nyt elinkautista, poikaystävä sai 14 vuotta. Naisen (kuuden lapsen äiti!) epäillään aikaisemmin murhanneen myös suomalaisen miehensä:

  https://m.youtube.com/watch?v=xa20v1EuKSo

  13
 16. Tässä sotketaan nyt kaksi asiaa. Nämä miehet ovat tulleet lorvimaan veronmaksajien kustannuksella. Näin ei tietenkään saisi olla. Koska he joka tapauksessa ovat maassa, ei tästä naisten touhuista sinänsä ole haittaa jos he maksavat kulut. Ärsyttää vain se, että tällainen toiminta naamioidaan hyväntekeväisyydeksi.

  On totta niinkuin täällä on todettu, että kyseessä olisi nuoret mamunaiset ja vanhemmat suomalaiset miehet, asiasta nousisi hirveä meteli.A-studiossa pohdittaisiin mitä tälle ilmiölle pitäisi tehdä.

 17. kuinkahan moni näista sokereista joiutuu kiristyksen kohteeksi. Pojat kuvaa homman ja uhkaavat levittää nettin jos ei mania tipu.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.