Norjassa kohu: Sokerimamit harjoittavat seksiä yksintulleiden kanssa

burrowing-3649048_960_720.jpg

Ruotsissa vanhempia turvapaikka-aktivistinaisia kutsutaan ”batiikkinoidiksi”. Tällä tarkoitetaan intiimejä suhteita yksintulleiden lasten kanssa. Nyt on Norjassa paljastunut laaja yksintulleiden seksuaalinen hyväksikäyttö. Norjassa batiikkinoitaa kutsutaan sokerimamiksi.

Päivälehti VG kertoo, että Norjan vastaanottokeskuksiin hakeutuu vanhempia naisia vapaaehtoisina, jotka luovat intiimejä suhteita nuorukaisiin. Sokerimamit tarjoavat lapsille rahaa ja erilaisia lahjoja seksin vastineeksi.
VG kertoo eräästä 22-vuotiaasta Khaledista, joka saapui Norjaan 2015 Syyriasta. Hän pääsi asumaan Itä-Norjalaiseen vastaanottokeskukseen, jossa tutustui viisikymppiseen naiseen.
– Nainen oli ystävällinen ja huolehtiva. Hän oli aino, joka välitti minusta, melkein kuin äiti, Khaled kertoo VG:lle.
Nainen oli Khaledin eräänlainen tukihenkilö ja avustaja. Lopulta tilanne ajautui siihen, että Khaled joutui kaivamaan meisselin esille ja harjoittamaan seksiä naisen kanssa. Nainen vaati Khaledia olemaan hiljaa asiasta, kahdenkeskinen salaisuu, näetsen.
VG:n mukaan erilaisten chattien ja somepalstojen kautta norjalaiset vanhemmat naiset ovat luoneet laajan verkoston, joissa tutustutaan nuoriin sotaa, vainoa ja kidutusta pakeneviin miehiin. Bergenin yliopiston rikosoikeuden professori Jørn Jacobsen kertoo, että kyseessä on selvä hyväksikäyttö.
– Naisilla on valta-asema nuorukaisiin, he rakentavat ensin eräänlaisen riippuvuus- ja luottamussuhteen, jonka jälkeen vaaditaan seksiä.
Jacobsenin mukaan teko voisi täyttää tietyt rikoslaissa määrätyn rikoksen piirteet, olletikin, että yhtään rikosilmoitusta ei ole tehty.
VG on haastatellut useita yksintulleita. Nuorukaisten mukaan sokerimamien kanssa vehtaaminen on hyvin yleistä. Nuorukaisten mukaan kaikki tietävät, että sitä tapahtuu ja jokainen tuntee jonkun, joka vehtaa. Nuorukaiset kertovat, että naiset itse ovat aloitteellisia, ei niinkään nuorukaiset.
Nuoret kertovat, että naiset antavat nuorukaisille rahaa ja ostelevat lahjoja kuten elektroniikkaa, kenkiä, vaatteita ja kaikkea pientä mukavaa. Lisäksi nuorukaisille tarjotaan viikonloppuja lomamökeissä ja hotelleissa. Nuorukaisten mukaan naiset odottavat tietenkin vastalahjaksi seksiä.
VG:n jutussa tulee esille, että vastaaanottokeskuksiin on vapaaehtoisista todella suuri tarjonta. Mainitaan yksi vastaanottokeskus, jossa asui 561 turvapaikanhakijamiestä. Vastapainoksi keskuksessa kävi yli 400 vapaaehtoista työntekijää. Heistä 80 % oli naisia, loput mitä-lie-miehiä.
Jutun Khaled kertoo, että ei lopuksi enää halunnut jölkytellä oman sokerimaminsa kanssa ja saikin suhteen poikki. Siitä seurasi, että hän sai heti kolme uutta tarjousta eri mummoilta.
Kovaa menoa siis Norjassakin.

Subscribe
Notify of
guest
35 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
26.9.2018 00:27

Sokerimami!
Onkos se vähän niin kuin Jammu-täti?

Vahvasti epäilen panetteluksi
Vahvasti epäilen panetteluksi
26.9.2018 00:28

Onko vielä edes spermanäytteitä ennätetty tutkia ennen uutisointia?

Tero
Tero
26.9.2018 01:13

Ullatus. Toisaalta hyvä että valaat saa hoitoa edes joltain, ovat pois lokalibaareista kaljaa kittaamasta…

Pena
Pena
26.9.2018 01:17

Ei kai kukaan muukaan ala sekaantumaan suvakkivalaaseen.

Valtsu
Valtsu
26.9.2018 02:46

Näin se on saatu Gambian seiväsmatkatkin tuotua verorahoitteisesti kotia. Kehitys kehittyy. Miten monta kertaa onkaan luullut kuulleensa kaiken!

-Beowolf-
-Beowolf-
27.9.2018 12:38
Vastaa...  Valtsu

Niinpä. Ja vihreät tykkävät kun ilmasto pelastuu kun mamien lentomatkojen päästöt vähenevät. 😉
Mutta veronmaksajan lasku kyllä kasvaa ja kasvaa …

Anonymous
Anonymous
26.9.2018 05:08

Joo, kyllä. Toisaalta sama meno on ollut vuosituhansia kuviolla vanhempi, vauraampi mies ja hädänalainen nuori nainen. Että eräänlaista tasa-arvoa. Pöyristyttäähän se.

Elli
Elli
26.9.2018 05:14

Joo, totta. Toisaalta sama meno on ollut vuosituhansia kuviolla vanhempi, vauraampi mies ja hädänalainen nuori nainen. Eräänlaista tasa-arvoa siis nyt. Pöyristyttäähän se.

Valkoinen hetero
Valkoinen hetero
26.9.2018 08:47
Vastaa...  Elli

Ennen miehet ovat maksaneet huoransa itse, nyt siiderivalaat maksattavat huoransa kaikilla. Tasa-arvoa,joopa joo…

Valtsu
Valtsu
26.9.2018 09:49
Vastaa...  Elli

Jos nyt edes omalla rahalla hoidettaisiin maksullinen seksi. Sukupuolesta riippumatta.

huugo
huugo
26.9.2018 11:17
Vastaa...  Elli

Joopa joo mutta kun vokit ja siellä olevat ”hädänalaiset” eivät pitäisi olla veronmaksajien ylläpitämiä bordelleja ja mummojen seksileluja, nyt alkaa mennä puurot ja vellit sekaisin. Jos mummelit hakevat omilla varoillaan helpotusta kiimaansa vaikka Gambiasta, se ei kuulu kenelekkään. Tosin noita rattopoikia on raahattu mukan kotiimaahan ja ne taas jäävät veronmaksajien huoleksi. Ps. yleensä en vastaa provoihin mutta menkööt nyt.

Elli
Elli
26.9.2018 14:34

No eikö juttu kerro juuri mummojen kotiinsa ottamista partalapsista. Mutta tottahan se on, että ns. yhteiskunta maksaa monenlaista etua, jota ei edes suoda alkuperäisasukille.

Karri Nyman
Karri Nyman
26.9.2018 05:37

Parempi sokerimamin kanssa, kuin väkisin kadun reunassa.
Tuo ”batiikki noita” termi, onko laajemmassa käytössä? Peter Sweden käytti sitä ainakin kerran.

minun-mielöipiteeni
minun-mielöipiteeni
26.9.2018 08:31
Vastaa...  Karri Nyman

Iknan muuta parempi kun puskaraiskaukset.Siitä huolimatta väitän ,että enempi se täytyy tyältä tuntua kun nautinnolta
jos nuoti mies jputuu vanhaa ämmää panemaan taloudellisten etujen toivossa.

huugo
huugo
26.9.2018 05:52

Ei mitään uutta ainakaan vaihtoehtomedioiden lukijoille. Suomessa on samaa ”hyväksikäyttöä” Nuo vokit olivat itseasiassa miesbordelleja vanhemmille puutteissa oleville naisille, jotka ovat interracial-pornonon suurkuluttajia ja seksimatkailun kävijöitä 2015 heille avautui taivas. Oli mistä valita ja verhota se ”auttavan” tädin ja yksintulleiden auttamiseen.Ei tarvinnut enää säästää joka vuotisiin seksimatkoihin pienistä palkoista ja eläkkeistä, kun seksiseuraa oli ihan kotiovella tarjolla He rienisvät suurin joukoin vapaaehtoistyön tekijöiksi vokkeihin Se joka siitä vihjaili oikealla nimellä, oli rasisti ja uusnatsi.

Anonymous
Anonymous
26.9.2018 08:53

Yksintullut lapsi ja sokerimama…vetää sanattomaksi.

On se niin väärin
On se niin väärin
26.9.2018 08:54

Voi että ihan sääliksi käy, ensin joudut pakenemaan henkesiedestä vainoa ja sotaa yksin ilman vanhempia, vaarallisen ja raskaan matkan jälkeen luulet päässeesi turvan, mutta ei joudut ”hommiin” vastentahtoisesti. :/

Pelle Peloton
Pelle Peloton
26.9.2018 09:03

Ei kai tässäkään ilmiössä mitään moitittavaa ole, jos molemmat puolet hyötyvät. Molemmin puolista ”hyväksikäyttöä”, joka ei tuntikausia vaadi.
Suurempaa hyväksikäyttöä on, kun heräät aamupimeässä töihin ja palaat iltapimeässä kotiin, jotta pankkitilillesi kertyy riittävästi haluamiisi mukavuuksiin.

pöh
pöh
26.9.2018 12:52
Vastaa...  Pelle Peloton

Hyväksikäytettyjähän tässä onkin veronmaksajat.
Sekä tietysti ne jotka joutuvat lapsukaisten rikosten uhreiksi, ahmedit kun tuon jälkeen kuvittelee että jokainen länsimainen nainen haluaa ahmedin pippeliä.

h44
h44
26.9.2018 09:55

Ei mikään ihme että nuorukaiset joskus pimahtavat. Itse muistelen kaksikymppisenä saaneeni 35v naiselta, jota pidin silloin ehdottomasti liian vanhana, mutta pitkän metsäleirin jälkeinen känni kaiken kaunistaa . Viisikymppisen vierestä olisin takuulla paennut vaikka käsivarren poikki kaluten. Ihme sakkia nuo itseään 30 vuotta vanhempia naisia korvausta vastaan panevat, mieshuoria.

Inkeri Mattila
Inkeri Mattila
26.9.2018 09:57

Kohua tyhjästä.
Mitä laitonta tai hyvän tavan vastaista siinä on, että kaksi aikuista harrastaa seksiä keskenään. Ei vielä sekään, että palkkioksi annetaan suklaamuna, tee asiasta erikoista.
Taas se, että Punainen Risti pitää yllä seksipartnereiden kohtaamispaikkoja, ei sekään ole hyvän tavan vastaista. Päin vastoin. Se oikein palkitaan valtion varoista. Ja ruhtinaallisesti.

kanander
kanander
26.9.2018 10:31

Niinhän se on. Maahan tullaan ”16-vuotiaana” lapsena ja kuukauden päästä ollaan oikeasti 22-vuotiaita miehiä sokerimamin täkin alla. Paheksumme jyrkästi.

Ilmari
Ilmari
26.9.2018 10:39

Inkeri Mattila sen sanoi. Nämä miehet ovat kaikki aikuisia. En ymmärrä mitä ongelmaa näette asiassa. Kuvitelkaa parikymppistä miestä joka menee poliisille valittamaan että häntä on ”hyväksikäytettty ”, koska vanhempi nainen on antanut hänelle. Ensimmäiseksi poliisi ajattelee että onko tuo mies hullu. Lisäksi on loukkaavaa mollata varttuneempia naisia. Varttuneempana miehenä voin sanoa että kaikki naiset ovat omalla tavallaan viehättäviä. Ikä opettaa täälläkin kirjoittavia nuoria miehiä
Kuvitelkaa tilannetta että vanhempi nainen vie nuoren miehen mökille. Ensin syödään ja saunotaan. Sitten mennään sänkyyn. Molemmat ovat suostuvaisia. On mieletöntä väittää että miestä on käytetty hyväksi. Jos nainen tekee tämän kaiken omilla rahoillaan, on ihan sama vaikka mies on turvapaikanhakija.

Aikki
Aikki
26.9.2018 11:36

Sokeripapat harrastavat seksiä maahamme tulleiden aasialaisnaisten kanssa.

Valkoinen hetero
Valkoinen hetero
26.9.2018 12:24
Vastaa...  Aikki

Missä viipyvät sotaa ja vainoa pakenevat ”alaikäiset” naiset. ? Tasa-arvoa ja ihmisoikeutta odottaen ….

Asiallista kritiikkiä
Asiallista kritiikkiä
26.9.2018 11:44

Miksi naisten ikää ja ulkonäköä pitää aina halveksia? Kukin on sen näköinen kuin on ja jokaisella on itse oikeus päättää miltä näyttää. Ja miksi naisen alapää varsinkin pitää mainita? Joku esim. kirjoitti täällä Tukholman naispolitikosta ja hänen ”molemmista aukoistaan”. Kyllä naisia voi kritisoida ilman että heidän ulkonäköään tai alapäätään vedetään juttuun mukaan.
Tokko me miehetkään tykkäisimme jos joka toisen jutun yhteydessä jankutettaisiin että olemme kaljupäisiä, pahalta haisevia kaljamahoja joilla roikkuvat vanhanmiehenpussit, harmaat karvat ja pieni, tiputteleva peli joka tuskin ketään ilahduttaa?

Valkoinen hetero
Valkoinen hetero
26.9.2018 12:29

Kuvaus vastaa itseäni. Siksi minäkin odottelen ”alaikäisten”, ”turvapaikan” ,sotaa ja vainoa paenneiden naaraiden tsunamia. Koska # ihmisoikeus,#oikeuselämään(toisten rahoilla),ect…

Aikki
Aikki
28.9.2018 13:59

Taitaa kahdeksaa alapeukuttajaa totuus satuttaa. Kommentti osui ja upposi näihin kaljupäisiin pahalta haiseviin kaljamahoihin, joiden pieni katkarapua muistuttava pippeli tiputtelee.

Sugarmama elinkautiseen
Sugarmama elinkautiseen
26.9.2018 14:40

Tässä ruotsalainen sugarmama joka määräsi afgaanipoikaystävän puukottamaan naisen vanhemmat jotta saataisiin perintö ulos. Isä kuoli, äiti hakattiin täyteen reikiä mutta selvisi kuin ihmeen kaupalla. Sugarmama istuu nyt elinkautista, poikaystävä sai 14 vuotta. Naisen (kuuden lapsen äiti!) epäillään aikaisemmin murhanneen myös suomalaisen miehensä:
https://m.youtube.com/watch?v=xa20v1EuKSo

Ilmari
Ilmari
26.9.2018 17:46

Tässä sotketaan nyt kaksi asiaa. Nämä miehet ovat tulleet lorvimaan veronmaksajien kustannuksella. Näin ei tietenkään saisi olla. Koska he joka tapauksessa ovat maassa, ei tästä naisten touhuista sinänsä ole haittaa jos he maksavat kulut. Ärsyttää vain se, että tällainen toiminta naamioidaan hyväntekeväisyydeksi.
On totta niinkuin täällä on todettu, että kyseessä olisi nuoret mamunaiset ja vanhemmat suomalaiset miehet, asiasta nousisi hirveä meteli.A-studiossa pohdittaisiin mitä tälle ilmiölle pitäisi tehdä.

helppoa tippiä
helppoa tippiä
26.9.2018 18:44

kuinkahan moni näista sokereista joiutuu kiristyksen kohteeksi. Pojat kuvaa homman ja uhkaavat levittää nettin jos ei mania tipu.

huugo
huugo
27.9.2018 06:16
Vastaa...  helppoa tippiä
Juha Sipilä
Juha Sipilä
27.9.2018 11:39

Olen shokissa. Olen myös kiihottunut ja kateellinen.

J. Pulizer
J. Pulizer
27.9.2018 12:25

Kuvituskuvavalinnan suhde artikkellin on tässä jutussa journalismin eliittiä.