Onnen päivä: Ali sai jäädä Ruotsiin

ad324d49-1691-4ad0-b3e5-98d4065c763c.jpg

Iloisia uutisia. Ali Khavari sai nyt väliaikaisen oleskeluluva Ruotsista ns. afgaanilain tai opintolain perusteella. Se on siinä määrin suuri asia, että on päässyt jopa Sverigesradion uutisten etusivulle.

Ali asuu Eskilstunassa. Hän on yksintullut lapsi. Hän sai oleskeluluvan jo parisen viikkoa sitten, mutta jonossa on tällä hetkellä vajaa 9 000 yksintullutta, joiden asia käsitellään lähikuukausien aikana. Yksintulleiden lasten keskuudessa on nyt herännyt uusi toivo. Ehkäpä sittenkin, jospa nyt elämä alkaisi kannattelemaan, saisiko perhonen vihdoin siivet, linnunpoika pääsisi lentoon. On kuin kevät, elämän vehreys alkaa orastamaan. Ilo palaa elämään, rakkaus voittaa vihan.

Myös Alin varamami Doris Rosenbacka on iloinen. Melkein itkettää.

– Meillä oli onnelliset olosuhteet, mutta ajattelen, että asiat olisivat voineet mennä toisinkin.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Onnen päivä: Ali sai jäädä Ruotsiin

 1. dorikselle ja alille paljon onnea, ”melkein itkettää” ziisus…..nyt doris tietää mihin laitta oman eläkkeensä….toivottavasti pelimerkit riittää, ettei tartte mennä veronmaksajien kukkarolle.alistakin tulee isona varmasti ”ingenjör” (suom.insinööri/ tai ei tee mitään)…..

  27
 2. Doris huokaa helpotuksesta. Ei matkoja turkkiin tai vastaavaan mistä helpotusta on saanut kiimaan, ei hieromasauvaa uudelleen käyttöön, jes jes.

  18
    1. Tuossa oli luultavasti kyse papparaisesta, jolta oisi pitänyt ottaa ajokortti pois jo kauan sitten.. näkö ja kuulo sitä luokkaa..

    2. Minä luulen että Ali tuijotti iphonen näyttöä auton vieressä ja ammattimies vaihtoi renkaat. Ali otti sitten kunnian itselleen.

 3. Suomalaistunut Ali voisi harkita sukunimensä suomentamista. ’Ihminen’ voisi olla passeli

 4. Mahtavaa! Tehdään laki, että roskaväki saa jäädä. Seuraavaksi laillistatte pedofilian, kun on niin paljon harrastajia maassa.

 5. Hanuriin elämänsä vetetty ali,sai viimeinkin oikein mahdollisuuden panna itse jotakin, no ei sen väliä millainen ,kunhan sokeri sulaa suussa ja hohotaa korisee..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.