Afrikaanon yritti käydä bussikuskin päälle Espoossa

Espoossa sattui tänään päivällä välikohtaus bussikuskin ja väärennetyllä lipulla matkustavan afrikkalaisen välillä. Asiasta kertoi Helsingin sanomat.

Ison Omenan pysäkiltä kyytiin nousi afrikaano. Bussikuskin mukaan mobiililippu oli väärennetty. Kuljettaja kehoitti miestä poistumaan bussista. Kaksikko väitteli asiasta, joka johti siihen, että afrikaano jollain tapaa löi tai tarttui kuskia rinnuksista kiinni. Tästä seurasi, että kuljetta paukautti afrikaanoa nyrkillä.
Tilanne ei sinänsä ollut vakava, mutta kuvaa hyvin monikulttuurista yhteiskuntaa.
Helsingin sanomat on tapansa mukaan leikannut videon siten, että se näyttää epäedulliselta kuljettajan kannalta. Ihan kuin kuljettaja olisi se, joka tekee aloitteen väkivaltaan. Siitä on leikattu pois osuus, jossa afrikaano ensin itse käy kuljettajan päälle. Jos jollakulla on asiasta videoita niin lähetä: pt-media@mail.com

 

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vesa Virtanen
Vesa Virtanen
27.9.2018 18:44

Palkankorotus kuskille!

Albert
Albert
27.9.2018 20:01
Vastaa...  Vesa Virtanen

Tuo osoittaa oikeasti korkeaa moraalia ja oikeaa välittämistä työstään!
Juuri tuonlaisia kuskeja tarvitaan, ei anna pummien matkustaa ilmaiseksi vaan käy näille sanomassa ”ulos” vaikka laittaakin itsensä riskiin.
Itse en bussikuskinä kysyisi Suomessa enää IKINÄ lippuja vaan ajaisin vain sitä bussia, koska miksi riskeerata oma nahka ja päätyä Hyyssärin sivuille? Mikäli työnantaja haluaa valvoa lippujen maksamista niin hankkikoon vartijan/ JV:n erikseen joka bussiin?
Hyvä mies, hyvä työntekijä ja omaa vielä itsekunnioitusta, moraalia ja terveet arvot.
– Palkankorotus kundille.

tähän-on-tultu
tähän-on-tultu
28.9.2018 09:22
Vastaa...  Vesa Virtanen

Siihen se näyttää menevän,että ei nuo ”uus-suomalaiset” maksa matkalippujaan busseissa eikä junissa ja se on ilmeisesti hyväksyttävä tämän” monikulttuurin ” seurauksena.Mutta eihän siinä mitään,se vaan tietää sitä,että maksavien asiakkaiden matkojen hintoja on korotettava.
Luultavasti tämäkin väärään lippuun takertunut kuljettaja saa potkut ja taas ”melkein kaikilla” on hyvämieli.

SETÄ
SETÄ
27.9.2018 18:56

Eli keeneri ensin yritti petosta, sitten hyökkäsi fyysisesti kimppuun ja kun tuli pataan, uhriutui. Loppuu varmaankin niin että kuski saa potkut ja keeneri on yle:n jokaisessa ohjelmassa puhumassa rasismista. Sitten vasurit järjestävät marssin rasismia vastaan. Tämäkin farssi olisi voitu välttää jos ERÄÄT ottaisivat tavakseen maksaa ne muutamat pikkuroposet jotka oikeuttavat joukkoliikenteellä matkustamiseen. Muttakun EI, liian kallista ja RASISTISTA olettaa että löytyisi edes sen verran kunnioitusta Suomalaista yhteiskuntaa kohtaan. Ymmärrän että ne maksetaan pienestä sossurahasta juu, mutta niin maksavat kaikki muutkin. Ihan helvetin noloa keeneritoimintaa.

Mika
Mika
28.9.2018 08:29
Vastaa...  SETÄ

Eiköhän sauli osta tollekkin fillarin!!

Kuskia pitää puolustaa, on todella ÄLLÖTTÄVÄÄ nähdä samaa lintsaamista joka päivä
Kuskia pitää puolustaa, on todella ÄLLÖTTÄVÄÄ nähdä samaa lintsaamista joka päivä
27.9.2018 19:26

”Ison Omenan pysäkki”?! Kas kun ei Ison M….n K….n.

Nostan hattua
Nostan hattua
27.9.2018 19:30

Olen monta kertaa miettinyt miten bussikuskit kestävät tehdä tuota hommaa ilman että tulevat hulluksi. Kukonlaulusta yömyöhään, joka säällä. Samaa paskanjankutusta ja vilppiä tietyiltä ryhmiltä. Itse en kestäisi viikkoakaan. Kaikki kunnia bussikuskeille.

Ei ole helppoa
Ei ole helppoa
27.9.2018 23:55
Vastaa...  Nostan hattua

No ei varmaan koulukuljetus bussillakaan mitään mukavaa homma ole. Kakarat huutaa ja mesoaa, sekä viskoo kuskia roskapapereilla yms..

Pena
Pena
27.9.2018 19:40

Tässä on käynyt väärinkäsitys. Tumma mies keskusteli käsillään liian innokkaasti ja osui vahingossa kuljettajaan. Hei yritetään nyt vain suvaita ja ymmärtää tämäkin tapahtuma.

Pena
Pena
27.9.2018 21:59
Vastaa...  Pena

Sarkasmia ei ymmärretty ?

MattiS
MattiS
27.9.2018 22:06
Vastaa...  Pena

Kommenttisi saamista alapeukuista päätellen harva ymmärsi sarkasmia tai ei osaa vielä alan sanastoa tässä monikulttuurisessa ihmemaassa.

Pena
Pena
27.9.2018 22:09
Vastaa...  MattiS

Juuri tuosta asiaa vähän päättelinkin. On toki mahdollista että suvakkivalaita eksynyt pt-median sivuille.

Anonymous
Anonymous
27.9.2018 23:00
Vastaa...  Pena

Eikun vitsi on jo vanha.
Ottaa niin päähän tällaset ettei jaksa virnuilla vanhoille vitseille. Sori siitä.

Pena
Pena
27.9.2018 23:53
Vastaa...  Anonymous

Kyseessä oli sarkastinen lause, ei vitsi. Vitsi on eri asia.

Hyvä
Hyvä
28.9.2018 06:15

No mutta sehän on hienoa.

Pessimisti
Pessimisti
27.9.2018 19:46

Saas nähdä kuinka kuskille käy, tuleeko viherpunkuilta painostus potkuihin paskasanomien avustuksella. No, joku rehti firma palkkaa kyllä hänet kuten aiemmin Onnibus palkkasi kuskin, joka sai potkut vaatiessaan lippua somaleilta.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
27.9.2018 22:55
Vastaa...  Pessimisti

Potkut tulivat videon julkaisusta, se on sen sortin rikos, että lähtö tulee heti. Sama juttu, jos olisit ajanut kännissä.
Pitää olla kaveri, joka kuvaa ja julkaisee somppujen ulinat, sitten asia on ok.

Pena
Pena
27.9.2018 20:08

Hesarin video onkin suvakkien, ”HS censored directors cut special edition”. Siinä on selitys leikkauksille.

vitjaantunu stadilainen
vitjaantunu stadilainen
27.9.2018 20:30
Vastaa...  Pena

Luultavasti kyllä. Huomattavaa tuossa on sen sen nilkin uhriutuminen heti kun sille pistetään vastaan. Ihan samaa kuin antifalla, ensin käydään voitonvarmoina päälle ja kun aiotut uhrit, tai poliisit, antavatkin isän kädestä, aletaan ruikuttamaan väkivallasta. Aikuista miestä noista pikkutytöistä ei saa kirveelläkään.
Kannattaa pitää mielessä Paavonkin usein toistama pointti: kun jotkut kurittomat pikkutytöt tai ihmisryhmät alkavat isottelemaan niille ei saa missään nimessä antaa millimetriäkään periksi, ikinä.

Pena
Pena
27.9.2018 22:29

Nyt on iltalehdessäkin oma video ja ihme kyllä se ei taida olla ”censored version”, vaan uncensored kun näkyy mustan miehen käsillä keskustelu tuossa pätkässä, josta bussikuski suivaantui.

Anonymous
Anonymous
27.9.2018 20:43

Koitetaan matkustaa pummilla, käydään fyysisesti kiinni ja lopuksi vielä julistetaan ”en mene minnekään”. Siis mitä vittua?!

Monikutuurisuus on mahtavaa; A Stubb
Monikutuurisuus on mahtavaa; A Stubb
28.9.2018 06:01

Hell sinki tulee saamaan tätä yllin kyllin tulevaisuudessa. Mutta mutta, monikulttuurisuudestahan on maksettava ja väestön kärsimykset ovat pieni hinta tästä ihanuudesta. Helsigistä tulee Suomen persläpi lähivuosina. Huvitti kun eilen uimahallin saunassa eräs eläkkellä oleva herrasmies, oli lomilla pääkupunkiseudulta, alkoi kertomaan että helsigissä on somaleita aivan liikaa ja sanoi että siellä alkaa olla alueita joihin ei enää uskalla mennä. Päivittelin että elä helvetissä, onko noin, no mielessäni nauroin niin perkeleesti kun ajattelin ettei papparainen tiedä minkäläinen vihapuhuja vastapäätä istuu.

Jukka makkonen
Jukka makkonen
29.9.2018 03:40

ensin ”somput”elää veronmaksajien rahoilla,käyttäytyminen on yleensäkin perseestä ja sitten tämä pummilla meneminen,joka tulee taatustu yleistymään vielä paljon kun näin tapahtuu.täytyisi perustaa jokin yhteisö joka olisi potkittujen puolella.

Anonyymi
Anonyymi
29.9.2018 08:47

Tämäkin tapaus osoittaa sen, että Ruotsin tiellä ollaan. Siellä ei enää edes kysytä maahanmuuttajilta lippua ja oma turvallisuus lienee tärkeämpää. Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka paljon tämä maksaa yhteiskunnalle ja miksi hyväksytään se, että toiset maksaa, toiset ei?

Hessu Homo
Hessu Homo
30.9.2018 09:32

Hampaat kurkkuu olis tuolta pummilta lyöny.