Illan monikulttuurisuuspläjäys: Voimavara ottaa sharian käyttöön

Illan monikulttuurinen paketti tulee Ranskasta, jossa uusranskalaiset ottavat sharia-lain oma-aloitteisesti käyttöön Pariisislaislähiössä Garges-lès-Gonesse:ssa. Tietämättä enempää tapahtuman taustoja kahta ammuttiin, yksi hakattiin ja kolme pidätettiin. Tapahtuma on keskiviikolta.
Enää voidaan vain sanoa: Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla tällä kertaa muuta.


 
Paikka löytyy tuolta, jos haluaa oikeaa kunnon monikulttuurisuutta.
42625089_386415345228585_5855499523622699008_n

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
huskisahuri
huskisahuri
27.9.2018 23:27

Paavo… voisitko tehdä joskus jutun miten Huskvarnan kaupungissa menee matutuksen suhteen ja muutenkin? Tämä toive sun erinomaisten sivujen vakiseuraajana (Olen Husqvarna m-sahojen ja raivaussahojen aktiivikäyttäjä) joten kiinnostaa siinäkin suhteessa. Jos Ruotsin negatiivinen kehitys jatkuu niin tulevaisuudessa me huski fanit tuskin saamme enää sahata maailman parhailla moottori ja raivaussahoilla. Tälläinen uusi näkökulma vaihteeksi.

HV-71
HV-71
28.9.2018 01:26
Vastaa...  huskisahuri

Kyllä moottorien testaaminen on mallillaan nykypäivän Husqvarnassa, ei siis huolta asiasta.
Nykyään testiajot suoritetaan kaksipyöräisillä, joita Husqwarna myös valmistaa .Tosin liekö jotakin vikaa ruotsalaisessa bensassa, kun ainakin skoottereita syttyy tuleen ajon jälkeen lähes päivittäin.

Erimielisyys on inhimillistä
Erimielisyys on inhimillistä
27.9.2018 23:46

Kerrankos sitä normaali ampuu, potkii ja lyö toisen paskaksi. Kuuluu meidän kulttuuriin.

miekku
miekku
27.9.2018 23:53

Onneksi tuli Ranskakin nuorena kierrettyä, Eiffelit sun muut nähtyä, ettei ole Ranskaan mitään haluja, unelmia että näkisipä. Euroopassa on aika monta maata, jonne en suostu enää matkustamaan, Ruotsi, Ranska, Belgia, Saksa, en ehkä Britteihinkään, ainakaan Lontooseen.
Nyt nousevat ne maat, jotka pystyvät takaamaan jonkinsortin turvallisuutta ja hyötyvät taloudellisesti. Kuskaamme nykyään rahamme Viroon, Baltian maihin, joista muutenkin ostetaan ruokaa, viinaa, lääkäripalveluita, ym. Suomenlahden ylitys halvimmillaan noin 10 € meno-paluu, niin ei tule edes juuri matkakustannuksia ja itseasiassa halvempaa kuin ostaa seutulippu pääkaupunkiseudulla, se lienee jotain n. 12 € menopaluu.
Suomi jos tajuaisi olla ottamatta tuota saa%#”an porukkaa tänne elätettäväksi, niin meidän yksi matkailuvaltti muutaman vuoden päästä on turvallisuus. Olisikin kiva lukea jotain tilastoja matkailun muuttumisesta euroopassa, kuka tänne tulee ja paljonko, jne.

Loma monikulttuurialueilla -kiitos ei!
Loma monikulttuurialueilla -kiitos ei!
28.9.2018 01:08
Vastaa...  miekku

Olen samaa mieltä: onneksi tuli kierreltyä silloin turvallisempina aikoina näitä nykyisin niin mahdottomia paikkoja ihmisille. Vaikka ei mitään hirveän vaarallista tapahtuisikaan, jo pelkästään monikulttuurinaamojen katseleminen ja väisteleminen käy työstä. En haluaisi maksaa lomasta, jossa katselisin monikulttuurihenkilöiden perseilyjä. Sitä löytyy aivan tarpeeksi Suomestakin. Toki turismi on laskenut paljon monikulttuurin saastuttamilla alueilla, mutta se taitaa olla suvakkipoliitikkojen tavoite…

Kossu
Kossu
28.9.2018 11:51
Vastaa...  miekku

Juurikin näin,meillä noi lomareissut ja muut reissut sijoittuu nykyään näihin ”itsenäisiin” maihin,sijoittunut jo pari vuotta,toki saksa menee vielä kun pysyy poissa noista isoista kaupungeista……seuraava asuinmaakin tän hullun hurrilan jälkeen tulee olemaan joku oikeasti itsenäinen maa…..tää hurrila on menetetty totaalisesti,sitä ei voi kukaan kieltää ja kun uutisia llukee suomesta niin ei kiitos synnyinmaallekkin…..no onneksi on vielä näitä itsenäisiä maita olemassa minne voi ja pääsee ”pakolaisena”…….

Marko Haatainen
Marko Haatainen
28.9.2018 00:16

Hakkasivatko edes toisiaan vai pitääkö niidenkin uskoa sharian voimaan, jotka ei sitä halua?

huugo
huugo
28.9.2018 05:36

No siinä joku sai oikein isän kädestä tai sanoisinko muslimin kädestä noin monikulttuurisuuden aikakaudella. Alkaa wanhat sanonnat mennä uusiin puihin.

Vihaan-Ranskaa
Vihaan-Ranskaa
28.9.2018 08:22

Ranska nyt vaan on paska maa.

Acc
Acc
28.9.2018 08:36

Pian Suomessakin voi kuvata vastaavia videoita. Suomi tulee omavaraiseksi pahoinpitelyvideoiden suhteen.

Anonymous
Anonymous
28.9.2018 13:18

Jos VIIRUSS Lisääntyy riittävästi tapahtuu SUOMESSA MYÖS .

ButtyBoy
ButtyBoy
28.9.2018 13:20

Mä kyl diggaan helvetisti ku noi vajakit hakkaa ja tappaa toisiaan jostain mitättömästä syystä. Se on win-win kun noita sitten laitetaan rautoihin ja hautoihin.

Anima vetus
Anima vetus
28.9.2018 15:35

Joudun työmatkalla käymään tuossa Saint-Denisin keskustassa kerran-pari vuodessa. Ihan muutama kortteli tästä paikasta. Hotellilla respassa sanovat aina, että valkoihoisten ei kannata mennä ulos klo 20 jälkeen…ei mulla muuta, sanoi Stubb.

Kari
Kari
30.9.2018 16:58

Saint-Denisissä on pelkästään paperittomia 600 00. Siihen päälle se muu porukka. Euroopan pahin persläpi kyseessä.

Kari
Kari
30.9.2018 17:00
Vastaa...  Kari

Siis 600 000.