Illan monikulttuurisuuspläjäys: Voimavara ottaa sharian käyttöön

Illan monikulttuurinen paketti tulee Ranskasta, jossa uusranskalaiset ottavat sharia-lain oma-aloitteisesti käyttöön Pariisislaislähiössä Garges-lès-Gonesse:ssa. Tietämättä enempää tapahtuman taustoja kahta ammuttiin, yksi hakattiin ja kolme pidätettiin. Tapahtuma on keskiviikolta.

Enää voidaan vain sanoa: Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla tällä kertaa muuta.

 

Paikka löytyy tuolta, jos haluaa oikeaa kunnon monikulttuurisuutta.

42625089_386415345228585_5855499523622699008_n

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Illan monikulttuurisuuspläjäys: Voimavara ottaa sharian käyttöön

 1. Paavo… voisitko tehdä joskus jutun miten Huskvarnan kaupungissa menee matutuksen suhteen ja muutenkin? Tämä toive sun erinomaisten sivujen vakiseuraajana (Olen Husqvarna m-sahojen ja raivaussahojen aktiivikäyttäjä) joten kiinnostaa siinäkin suhteessa. Jos Ruotsin negatiivinen kehitys jatkuu niin tulevaisuudessa me huski fanit tuskin saamme enää sahata maailman parhailla moottori ja raivaussahoilla. Tälläinen uusi näkökulma vaihteeksi.

  25
  1. Kyllä moottorien testaaminen on mallillaan nykypäivän Husqvarnassa, ei siis huolta asiasta.
   Nykyään testiajot suoritetaan kaksipyöräisillä, joita Husqwarna myös valmistaa .Tosin liekö jotakin vikaa ruotsalaisessa bensassa, kun ainakin skoottereita syttyy tuleen ajon jälkeen lähes päivittäin.

   18
  2. Joo laitan lähipäivinä Jönkan ja Huskvarnan alueesta jotain pakettia. Tosiasiahan on kuitenkin se, että Jönköping on todella pahasti matutettu aluea, siellä on Keski-Ruotsin suurin vokki ja sellainen transit-vokki.

   23
 2. Kerrankos sitä normaali ampuu, potkii ja lyö toisen paskaksi. Kuuluu meidän kulttuuriin.

  20
 3. Onneksi tuli Ranskakin nuorena kierrettyä, Eiffelit sun muut nähtyä, ettei ole Ranskaan mitään haluja, unelmia että näkisipä. Euroopassa on aika monta maata, jonne en suostu enää matkustamaan, Ruotsi, Ranska, Belgia, Saksa, en ehkä Britteihinkään, ainakaan Lontooseen.

  Nyt nousevat ne maat, jotka pystyvät takaamaan jonkinsortin turvallisuutta ja hyötyvät taloudellisesti. Kuskaamme nykyään rahamme Viroon, Baltian maihin, joista muutenkin ostetaan ruokaa, viinaa, lääkäripalveluita, ym. Suomenlahden ylitys halvimmillaan noin 10 € meno-paluu, niin ei tule edes juuri matkakustannuksia ja itseasiassa halvempaa kuin ostaa seutulippu pääkaupunkiseudulla, se lienee jotain n. 12 € menopaluu.

  Suomi jos tajuaisi olla ottamatta tuota saa%#”an porukkaa tänne elätettäväksi, niin meidän yksi matkailuvaltti muutaman vuoden päästä on turvallisuus. Olisikin kiva lukea jotain tilastoja matkailun muuttumisesta euroopassa, kuka tänne tulee ja paljonko, jne.

  49
  1. Olen samaa mieltä: onneksi tuli kierreltyä silloin turvallisempina aikoina näitä nykyisin niin mahdottomia paikkoja ihmisille. Vaikka ei mitään hirveän vaarallista tapahtuisikaan, jo pelkästään monikulttuurinaamojen katseleminen ja väisteleminen käy työstä. En haluaisi maksaa lomasta, jossa katselisin monikulttuurihenkilöiden perseilyjä. Sitä löytyy aivan tarpeeksi Suomestakin. Toki turismi on laskenut paljon monikulttuurin saastuttamilla alueilla, mutta se taitaa olla suvakkipoliitikkojen tavoite…

   36
  2. Juurikin näin,meillä noi lomareissut ja muut reissut sijoittuu nykyään näihin ”itsenäisiin” maihin,sijoittunut jo pari vuotta,toki saksa menee vielä kun pysyy poissa noista isoista kaupungeista……seuraava asuinmaakin tän hullun hurrilan jälkeen tulee olemaan joku oikeasti itsenäinen maa…..tää hurrila on menetetty totaalisesti,sitä ei voi kukaan kieltää ja kun uutisia llukee suomesta niin ei kiitos synnyinmaallekkin…..no onneksi on vielä näitä itsenäisiä maita olemassa minne voi ja pääsee ”pakolaisena”…….

   14
 4. Hakkasivatko edes toisiaan vai pitääkö niidenkin uskoa sharian voimaan, jotka ei sitä halua?

  19
 5. No siinä joku sai oikein isän kädestä tai sanoisinko muslimin kädestä noin monikulttuurisuuden aikakaudella. Alkaa wanhat sanonnat mennä uusiin puihin.

  14
 6. Pian Suomessakin voi kuvata vastaavia videoita. Suomi tulee omavaraiseksi pahoinpitelyvideoiden suhteen.

  18
 7. Mä kyl diggaan helvetisti ku noi vajakit hakkaa ja tappaa toisiaan jostain mitättömästä syystä. Se on win-win kun noita sitten laitetaan rautoihin ja hautoihin.

  11
 8. Joudun työmatkalla käymään tuossa Saint-Denisin keskustassa kerran-pari vuodessa. Ihan muutama kortteli tästä paikasta. Hotellilla respassa sanovat aina, että valkoihoisten ei kannata mennä ulos klo 20 jälkeen…ei mulla muuta, sanoi Stubb.

  21
 9. Saint-Denisissä on pelkästään paperittomia 600 00. Siihen päälle se muu porukka. Euroopan pahin persläpi kyseessä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.