Kistan kympillä suuri suosio

218725-800x419

Kistan kaupunginosa Tukholmassa kuuluu ns. Järvan alueen ongelmalähiöihin. Sen erottaa naapureista Husbystä ja Rinkebystä vain se, että Kistaan kuuluu myös teollisuusalue, joka takavuosina lanseerattiin jonkinlaiseksi teknologiakeskukseksi.

Kistassa juostaan joka syksy Kistajuoksu, Kista Loppet. Matkoina on 10 sekä lasten oma pikkumaratooni. Viime lauantaina juostussa lasten maratoonissa oli paljon osallistujia. Haastan lukijoita etsimään kuvista ruotsalaisen näköisiä lapsia.
Kannattaa huomata, että kuvat on otettu tosiaankin Tukholman vilkkaimman kauppakeskuksen Kista Gallerian kupeesta. Silti kantalaisten osuus joukossa on vähäinen.
https://mitti.se/nyheter/kistaloppet-ingen-anmalningsavgift/?omrade=tenstarinkeby
2020859-650x
Olen muuten itse juossut tuon kympin takavuosina. Sittemmin seurasin sitä ravintola Lordin terassilta. Lopulta sulkeuduin asuntooni, koska en halunnut nähdä kolmansista maista tulleita mölyäjiä.
Kuvakaappaus 2018-09-27 13-06-57

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ro
ro
27.9.2018 13:40

Ei montaa immeisen näköistä tuosta elukkalaumasta erotu..

PM
PM
27.9.2018 13:49

Eipä se lapsen vika oo millaseks on syntyny, jos budhalaisuutta oteta huomioon.

Lapsus
Lapsus
27.9.2018 19:21
Vastaa...  PM

Eipä tietenkään. Sääli vain että 10 vuoden kuluttua kulkevat huivit päässä nokka nyrpyssä ja vihaavat meitä.

olen muutamassa unkariin lapsineni* On vain *pakko*
olen muutamassa unkariin lapsineni* On vain *pakko*
27.9.2018 13:55

*Suomen Opettajat toivottivat* Obaman tervetulleeksi Suomeen Trump-iskulauseella: ”Jos joku *harmistuu tästä, se on ok”***
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005843323.html?ref=rss
Terveiset näkyvät suoraan Messukeskuksen pääovelle.
Opetusalan ammattijärjestö OAJ kiinnitti tänään tervetulolakanan presidentti Barack Obamalle. Siinä lukee ”World’s Best teatchers make this country great again and again” (suom. ”Maailman parhaat opettajat tekevät tämän maan suureksi uudestaan ja uudestaan.”).
OAJ:n tilat sijaitsevat Messukeskusta vastapäätä. Järjestö lisäsi kuvan lakanasta myös Instagram-tililleen.
koko perus koulu järjestelmä on näköjään näiden liberaali globalisti puna viher vasureiden halussa
eivätkä he edes tajua peitelä sitä faktaa millään tavalla
päin vaston he mainostavat sitä
lapsiemme aivopesun pää arkkitehteina
Tunnuslauseessa on lainaa Donald Trumpin vaalisloganista ”Make America Great Again”. Idea Trumpia lainaavaan viestiin syntyi OAJ:n aamukahvipöydässä.
– Helsingin Sanomilla oli viestejä vieraileville presidenteille, kun he olivat Helsingissä. Halusimme tehdä jotain samanlaista, sanoo OAJ:n koulutusjohtaja Heljä Misukka.
Herra presidentti, tervetuloa vapaan lehdistön maahan, Helsingin Sanomat toivotti näyttävässä mainoskampanjassaan. (KUVA: Aleksi Tuomola / Lehtikuva)
Terveiset liittyvät Misukan mukaan siihen, että Obama on puhunut tieteen ja koulutuksen puolesta. Misukka sanoo, että tiede ja koulutus ovat ratkaisu maailman kaikkiin ”viheliäisimpiin ongelmiin”, kuten ilmastonmuutokseen ja puhtaan veden riittävyyteen.
– Piti olla vähän huumoria. Jos olisimme vain toivottaneet terveiset suomen parhailta opettajilta, viestiämme ei olisi huomattu. Käytimme hyväksemme slogania, josta on väännetty vitsiä ja moneen otteeseen. Se on kiinnostavaa.
Misukka sanoo, että terveiset ovat luonteeltaan hyväntuulisia.
– Jos joku harmistuu tästä, se on ok.
ON Tämä hienoa kun nämä opetajataret eivät ole yhtään enepää politisoituineita
ja aivopesevät lapsiamme tähän liberaali puna viher vasuri feministien kuplaan
vaikka pakolla väitän
Syy Näiden Sosiaali tanttojen Ymm *Opetajien* Poliitiset Ampiot
Hekin ovat liberaali viher vasureita Henkeen ja vereen Ja ujutaneet lönkeronsa *kouluista*
lasten suojelun
syytäjä virastoista Ties Minne vallan ytimiin

ro
ro
27.9.2018 20:59

Niin miksiköhän tuo mitättömyys piti kutsua tilaisuuteen,neekeriäijä jonka mielipiteillä ei ole hevonveen väliä,ei ole presidentti,vain joskus oli,tapatti muutaman maan valtion päämiehen,huippusaavutus kerrassaan, kutsua tilaisuuteen vierailevana tähtenä Krillattu BROILERI..

Puolueeton
Puolueeton
27.9.2018 14:36

Onhan niin että koulutus ja sen opettajat ovat tehneet hyvää jälkeä. Kekkosen aikana tämä toimi ja yliopistoja perustettiin maakuntiin. Tämän seurauksena syntyi esimerkiksi maailmanmitoissakin suuryhtiö Nokia. Tätä ulkomailla ihmeteltiin, miten sellainen voi syntyä Suomessa.
Nyt on suuri tarve leikata koulutusta, koska se maksaa ja rahat siihen kerätään veroina ja koska raha tarvitaan muualle poliitikkojen mielestä tärkeämpiin tarkoituksiin. Ja kaikki suuret ovat konsensuksessa mukana, demarit, kokoomus, kepu. Helppoahan se on, kun itsekkään politiikan tulokset näkyvät vasta sitten, kun nykyiset tekijät ovat maatuneet tai tuhkat siroteltu taivaan tuuliin. Suomen kulttuurin pilanneet eivät koskaan politiikkansa tuloksia ehdi nähdä.
Kekkonen politiikkansa tulokset lienee aavistanut, valitettavasti ei ehtiny nähdä muuta kuin taloudellisen elpymisen, kun naapuripolitiikka oli hänen hallussaan ja kauppa toimi. Halpaa energiaa, jonka hankkimista ei tarvinnut tukea, saatiin viemällä suomalaisen työn tuloksia.

Puolueeton
Puolueeton
27.9.2018 14:47
Vastaa...  Puolueeton

Kauppa itään toimisi edelleenkin ja halpaa energiaa olisi tarjolla, kun vain olisi poliitikkoja, jotka sitä haluaisivat tehdä ja osaisivat tehdä. Mihinkähän pensaaseen typerät poliitikot panevat päänsä muutaman vuoden kuluttua, kun on idiooteillekin selvinnyt, ettei ilmasto lämpenekään hiilidioksidipäästöistä vaan on tulossa uusi pikku jääkausi. Ilmojen viilenemisen seuraamiseen ei suuria kykyjä tarvita, kun vaan seuraa tapahtumia eikä hesarin ja ylen propagandaa.

On siinä tulevaisuudenkuva
On siinä tulevaisuudenkuva
27.9.2018 15:50

Sanotaan että lapsissa on tulevaisuutemme. Ja tuosta kuvasta todellakin näkee mikä se tulevaisuus tulee olemaan, ensin vain ghettoalueilla ja sitten leviten joka suuntaan ydinkeskustaa myöten.

jippos123
jippos123
27.9.2018 16:41

Noiden lasten tulevaisuus on sama kuin heidän vanhempiensa nykyisyys oli lähtömaissa. Paskaksi vaan ja palamaan. Noilla matuilla on ikäänkuin antimidaksen kosketus. Kun Ruotsi on paskana niin siirrytään kulkusirkkalauman tavoin tuhoamaan seuraava maata.

Jukka makkonen
Jukka makkonen
27.9.2018 22:43

ei näkynyt pellavapäitä ei,juoksukilpailu kuva olisi voinut olla jostain arapimaasta,ellei olisi ruotsi mainittu.no toivottavasti ei suomi näytä tuolta tulevaisuudessa,hyvää vauhtia tullaan kyllä perässä jollei hanttiin laiteta.

huugo
huugo
28.9.2018 06:10

Kolikon toinen puoli. Kotona noille opetetaan islamin lakia ja vihaamaan länsimaalaisia valkoisia. Mokseijoihin nuo raahataan imaamien aivopesuun heti nuoresta. Kun hetki on sopiva….