Video Suomesta: Afrikaanot hakkaavat mummon

13

Jos et tiennyt mitä monikulttuurisuus tarkoittaa niin filmi kertoo lyhyesti sen.

Tarkkaa kuvauspaikkaa ja aikaa ei tiedetä, mutta kuvattu kuitenkin Suomessa. Mummo yrittää saada afrikaanoja poistumaan pihalta mölyämästä. Se ei tehoa. Lopulta yksi afrikaano käy mummon päälle lyöden tätä useita kertoja ja kaataen pensaikkoon.

Tiedätkö missä filmi on kuvattu tai tunnistatko tekijät? Laita meiliä: pt-media@mail.com

Advertisements

26 thoughts on “Video Suomesta: Afrikaanot hakkaavat mummon

 1. Kirotut apinat. Miten ihmeessä voi välttyä tulemasta rasistiksi, kun näitä katselee? Minulla kyllä on nxxxxri ystäviä, joten lienee kysymys kulttuurista. Islam?

  82
  1. Kuka tuota rasisti sanaa enää kavahtaa. Moni ajattelee että ompa selväjärkinen kaveri kun sitä tuolla tavalla nimitellään.

   50
   1
 2. Mitä muuta noilta voi edes odottaa? Ääliö on syntynyt ääliöksi ja ääliönä kuolee. Tarvitaan niitä Odineita ja muita, että edes vähän saisi turvaa kaduille.

  94
  1. On poliisin tehtävä turvata kansalaisten.. vai miten se meni. Nyt ei kiinnostanut, eikä varmaan jatkossakaan.

   71
 3. Apinalauma hakkaa puolustuskyvytöntä,tämä pitäisi ujutaa tv 1 uutisiin,saisi katsojat paskahalvauksen,ja tuta mitä tämä hallitus on maahan päästänyt loisimaan.ilmeisesti kyseiset muriaani toisen polven somaliapinoita. Näille vitun aaliöille turpaan niin että tukka lähtee,ja menolippu somaliaan.SUOMI ENNE NIIN TURVALLINEN MAA,nyt vissiin pitää alkaa kantaa mutkaa mukana.. Muriaaneihin ja arabeihin ei tehoa muu väkivalta..

  91
 4. noista kusipäistä lupaan riihikuivaa käteistä,jos rahalla nimet selviää.jos joku tietää nimet faktoina voi laittaa minulle viestin vk:ssa.kuten olen joskus kirjoittanut,olen muutamaa kansallismielistä avustanut sakkojen maksuissa,mutta noista kusipäistä lupaan rahat käteen.jos ei poliisi hoida niin kyllä meillä maalla vielä on teräs,terässä.vittu mitä moukkia

  78
  1. Haluaisin todella saada käsiini tuon vitun apinan. Veisin sille pillimehua ja yllätyslahjan..rasistisen sellaisen.

   49
   1. Varokaa nyt vähän, tai kohta tulee vihapuhepoliisi pinkillä poliisiautolla pihaan ”vihapuheen” takia.

    37
    1
    1. Niin todellakin. Vihapuherikos ei vanhene koskaan..neekeri haastaa mut oikeuteen koska rasismi. Mummokin luopuu pahoinpitelysyytteistä kun pelottaa että saa taas turpaan kotipihalla..eikun jos veisin sen lahjan silti😉

     39
 5. Ja nuo ovat niitä, jotka Husu ensimmäisenä ovat vaatimassa meiltä respectiä!
  Millä ansioilla? Tuollaisillako?

  63
  1. Näitä kultamunia lisää pohjolaan, niin ei oo kivaa kellään. Eivät arvosta meidän vanhuksia, eikä kulttuuria.

   12
 6. Saattaa hurmaajapoika olla ihmeissään kun alkaa läimä käymään.
  Onneksi siivouksen aika on pian tulossa, tämä suomalaisien kyykyttäminen on jatkunut jo liian kauan!

  52
 7. Kuvitelkaa mielessänne muuten sama tilanne, mutta jossa päätä lyhyempi afrikkalaismummo saisi turpaan valkoihoiselta suomalaismieheltä muiden suomalaismiesten katsellessa. Jos tällainen olisi tapahtunut, tuhansien suvakkien marssit olisi jo järjestetty, valtamedia huutaisi rasismia kurkku suorana, aasintuntijat syyllistäisivät kaikkia valkoisia ihmisiä, poliisille asia olisi tärkeysjärjestyksen kärjessä ja oikeusjärjestelmä tuomitsisi ankarimman mukaan. Mutta näin päin… ei mitään.

  90
  1. Niinpäh, hyvää pointtia nm:ltä ”Kaksoisstandardit”, ja niin valitettavan totta niin totta. Hyysärisuvakit, jotka katsovat tätä -suomalaisten- maata ja maailmaa sumeiden unelmalinssien läpi, sateenkaaren kirjavan kuplansa sisältä, ovat varmaankin tulkitsemassa tuotakin videota, niin päin että ”mutta se mummohan yritti alkaa sitä ”nuorta poikaa” pahoinpitelemään”…???…!!!

   38
 8. Pahoinpitelijä kuuluu ryhmään, jonka ÄO on 70 ja impulssikontrolli heikko. Tällaiset ihmiset kuuluvat kotimaihinsa, eivät Suomeen.

  55
  1. Höpö höpö, juha sipilänkin mukaan nämä pelastavat Suomen talouden ja työllisyys nousee kohisten. Ainakin poliiseilla ja oikeuslaitoksilla.

   15
   1
 9. Helvetin viidakon apinat. Jos itse asuisin tuolla, olisi mutka povarissa aina ja varmaan käyttäisin tarpeen tullen.

  32
 10. Miten suomalaiset nuoret naiset voivat ihailla tuollaisia vanhuksia hakkaavia nilkkejä ja nähdä tuollaisen käytöksen oikeudenmukaisena?

  46
 11. Taksissa on aina kaasu ja pidempi ketju mukana että voi piestä pahan pois jos sattuu todistamaan tuommoista, pusikossa suhisee tai läpsyttely -tilannetta.

 12. Ei ole tainnut paljon mediaa tapaus kiinnostaa.
  Tosiaan toisinpäin tilanne niin kaikki lööpit huutaisi rasismia ja ylellä järjestettäisiin rasismi-ilta.
  Ja Niinistö antaisi mummolle jopon

 13. eikös tuo mummo sano että ”tää on meidän Tuus—” eli viittaisi Tuusulaan?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.