Tanskassa iso poliisioperaatio- kaikki mustat Volvot pysäytetään

Kuvakaappaus 2018-09-28 18-29-02

Tanskassa Själlandissa oli iltapäivällä iso poliisioperaatio kun poliisi etsi tietojen mukaan mustaa ruotsinrekisterissä olevaa Volvo v70-henkilöautoa.

Operaation takia Juutinrauman silta suljettiin Tanskan poliisin käskystä Ruotsin suuntaan. Kööpenhaminan poliisi kertoi Twitterissä, että myös lauttaliikenne Saksaan Rødby-Puttgartenin ja Gedser-Rostockin välillä sekä Ruotsin suuntaan Helsingör-Helsingborgin välillä suljettiin muutamaksi tunniksi.

Niin ikään Iso-Beltin silta Själlandin ja Fynin saaren välillä suljettiin. Käytännössä siis kaikki reitit ulos Själlandista suljettiin.

Auto, jota poliisi etsi oli vuokrattu Lamön Sturupin lentokentältä autovuokraamosta, mutta jätetty palauttamatta maanantaina, jolloin vuokra-aika umpeutui. Rekisteri ZBP 546.

324dc082-9b41-4eba-84e9-329b71f4a078_volvo-v70-svart-med-drag-och-tonade-rutor-12.jpg
Vastaavanlainen Volvo.

Tietojen mukaan myös Aarhusin rautatieasemalla olisi ollut puolustusvoimien jokin erikoisyksikkö. Niin ikään poliisit ovat tutkineet liikkuvien junien matkustajia.

Poliisi ei ole kertonyt syytä miksi se etsii kyseistä autoa isolla operaatiolla, sillä yksin autovarkauden takia tuollaista operaatiota ei järjestetä. Joidenkin tietojen mukaan kyse oli kidnappauksesta, mutta poliisi ei vahvistanut sitä ainakaan Extrabladetille.

Seurataan tilannetta.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Tanskassa iso poliisioperaatio- kaikki mustat Volvot pysäytetään

  1. Terroristi rotat ryömivät koloistaan, jotain isompaa tapahtuu pian ja ruumiita tulee. Välttäkää isoja tapahtumia ja älkää antako pelolle valtaa. Jos jotain tapahtuu menkää shokkiin ja liehutelkaa sen maan lippuja naamakirjassa jossa tappajat iskevät.

    26
  2. Eihän siellä ole kuin Sven ottanut Volvon koeajoon ja unohti palauttaa. Ei syytä huoleen.

    15

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.