Turun hovioikeus vahvisti: PVL kiellettiin

1963a2d1.jpg

Turun hovioikeus on vahvistanut Pirkanmaan käräjäoikeuden päätöksen, jolla lakkautetaan Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen toiminta ja sen yhteydessä toimiva Pohjoinen perinne- yhdistys.

Hovioikeuden mukaan PVL:n toiminta on hyvien tapojen vastaista ja toimintaa liittyy rotusyrjintää ja vihapuhetta. PVL ei pidä kaikkia ihmisrotuja samanarvoisina ja roduilla on keskeinen merkitys PVL:n toiminnassa. Tai rotujen erottelulla. Hovioikeuden mukaan tämä ei kuulu sananvapauden piirissä olevaan ulkomaalaispolitiikan arvosteluun.

Niin ikään mainitaan PVL ihannoi fasismia ja Hitlerin Saksan aikaista kansallissosialismia, joka on järjestön keskeinen agenda.

Edelleen hovi katsoo, että Pohjoinen perinne-järjestö on osa PVL:ä eikä se siten nauti yhdistyslain suojaa, koska PVL hvyäksyy agendaväkivallan. Mainitaan, että useilla yhdistyksen jäsenillä on tuomioita väkivaltarikoksista.

On mielenkiintoista seurata mitä nyt tapahtuu käytännössä. Aikooko PVL lopettaa kokonaan toimintansa vai jatkaa sitä eri nimellä. Ja ennenkaikkea millaisia toimia päätöksen takia joudutaan tekemään.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Turun hovioikeus vahvisti: PVL kiellettiin

 1. Taitaa olla liian hyvin organisoitunut porukka minkään ”oikeuden” mielivaltaisella päätöksellä lopetettavaksi.
  Ja maan allahan ne parhaat suomalaiset perunatkin kasvaa.

  44
 2. magneettimedia.com ja vastarinta.com ovat ansiokkaasti vastustaneet globalisteja ja tuoneet arkaluonteisia totuuksia globalisteista ja heidän taustapiruista esiin. Tämä on se syy miksi ne pyritään sulkemaan ja lopettamaan. Samankainen ajojahti kohdistui myös Iljaan ja MV-lehteen, kuten muistamme.

  Sensuuri tulee lisääntymään ja kohdistuu kaikkiin kansallismielisiin.. itsenäisen Suomen kannattajiin. Globalisteilla on pelko takapuolessa, että suomalaiset heräävät unestaan ja alkavat vaatia menetettyä itsenäisyyttään vapautta takaisin. Siksi otteet kovenevat..

  48
  2
 3. Noilla perusteilla pitäisi myöskin kieltää ISLAM, joka on miljoona kertaa pahempi. Ultraväkivaltainen, äärirasistinen, alistava, seksi ja murhakultti.

  60
  1. Jos uskonto nimen alla saa tehdä mitä vain, kuten esim. islamissa, niin PVL:n tarvitsee vain perustaa aatteensa mukainen uskonto.

   37
 4. Kaikki voidaan kieltää kun tarpeeksi ympäripyöreillä syillä todetaan syylliseksi.. kun poliisi, lehdistö, eduskunta ja oikeuslaitos puhaltaa samaan hiileen ei ole totuudella enää sijaa..

  36
 5. Yhdistys voisi jatkaa nimellä Freudenthalin kannatusyhdistys. RKP ( Ruotsalainen Kansan Puolustusliitto).

  11
 6. Ei ajatuksia voi lakkauttaa, lippu uusiksi ja nimeen muutoksia.

  13
 7. Minun puolestani sopii kieltää vastarintaliike,mutta silloin pitää kieltää kommunistien ja islamistien väkivaltaiset liikkeet myös.

  10
  1
 8. Onneksi muut aakkoskirjaimet saivat vielä armon ja kaikki numerot.

 9. Mitäs jos joku sijoitusneuvoja pitäisi kultaa, kuparia, hopeaa ja nikkeliä eri arvoisina… kai sekin toiminta sitten pitäisi eriarvoistavana kieltää… metallejahan ne kaikki ovat kuitenkin pohjimmiltaan.

  Rodut ovat olemassa ja ovat väistämättä eriarvoisia, mutta syrjintää sen tiedostaminen ja toteaminen ei ole.
  Itse arvostan jopa somaleja, niitä jotka ovat kansallismielisiä ja rakentavat omaa maataan, taistelevat sen eteen, ja mikä tärkeintä pysyvät siellä.

 10. Jalkapallon kannattajat aiheuttavat jatkuvasti väkivaltaa samalla perusteella pitää kieltää samoin anargistiporukat mutta eihän pvl ole väkivaltaa käyttänyt ainoastaan reakoinut häiriköintiin.

 11. Tyyppien kannattaa perustaa liike uudelleen.Ensi kerralla uskonnollisena järjestönä ilmoittaen seuraavansa profeetta Hitlerin jalanjäljissä allahia.Mein Kampf oli allahin pyhää ikuisesti muuttumatonta sanaa,Hitler hänen pyhä profeettansa ja natsismi on rauhan uskonto.Uskonnollinen fasismi kun on sellaista ihanaa ja parempaa rauhan fasismia.

Comments are closed.