Oliko Tanskan operaation takana yritys estää terrori-isku?

Kuvakaappaus 2018-09-29 20-02-42

Tanskassa kysellään, että oliko poliisin perjantaiset toimet järkeviä, koska kaikki liikenne suljettiin muutamaksi tunniksi Själlannin ulosmenoteiltä. Sulusta aiheutui mittavia liikenneruuhkia, jotka jatkuivat pitälle iltaan ja vaikutti tuhansien tanskalaisten elämään.

Poliisi ei ole toistaiseksi vieläkään avannut miksi se laittoi pystyyn niin mittavan operaation. Tällä hetkellä ainoa mitä poliisi on kertonut on se, että etsitty Volvo on löytynyt, mutta sillä ei loppujen lopuksi ollut mitään tekemistä oletetun väkivaltarikoksen kanssa. Volvolla liikkeellä olleita henkilöitä epäiltiin ”vakavasta rikollisuudesta”. Lisäksi on kerrottu, että ”väkivallan uhka oli osoitettu tiettyä kansanryhmää kohtaan”.

Niiden tietojen perusteella, joita tanskalaisista medioista voi lukea, voidaan tehdä vain varovaisia arveluja mistä on kyse. Pysäyttäisikö vaikkapa Helsingin poliisi kaiken ulosmenoliikenteen Länsiväyllä, Turun tiellä, Vihdin tiellä, Hämeenlinnan tiellä, Tuusulan tiellä, Lahden tiellä ja Vaalimaan tiellä perjantaina ruuhka-aikaan etsiäkseen jotain yksittäisestä edes murhasta etsityn epäillyn takia? Tanskassa sulut olivat mittavampia, sulkualueella asuu yli 2 miljoonaa ihmistä. Kooltaan Själlannin saari on verrattavissa Helsingistä noin Kotka-Kouvola-Lahti-Hämeenlinna-Turku-akseliin, eli koko eteläinen Suomi.

Själlanti on moninkertaisesti tihempään asuttu kuin Etelä-Suomi.

Joidenkin arvailujen mukaan kyse oli terrori-iskusta, josta poliisilla oli olemassa jonkinlainen ennakkoaavistus ja joka yritettiin estää. Se selittäisi niin mittavan operaation. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että poliisi ei ole vahvistanut vielä mitään.

Myös yhteydestä Malmöön voidaan päätellä jotain. Malmön ja Kööpenhaminan tietyillä piireillä on hyvin tiiviit yhteydet, paremmat kuin paikallisilla rikollisilla.

Mutta, seurataan tilannetta.

Tanskassa iso poliisioperaatio- kaikki mustat Volvot pysäytetään

 

 

 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Oliko Tanskan operaation takana yritys estää terrori-isku?

 1. Ettei vaan Volvossa olisikin matkannut sellaisia huomattavan lyhythiuksisia, voimakasrakenteisia ja maihinnousukenkäisiä nuoria miehiä, jotka olivat päättäneet alkaa lopultakin maksaa Rauhanuskonnon edustajille perunoita perunoina?

  Johan nyt sellaisen epäsuvaitsevaisuuden suitsimiseksi olisi tarpeen mobilisoida kaikki liikenevät järjestyksen- ja turvallisuuden ylläpitovoimat ja pyytää muualta lisää!

  26
  1. Poliisin tiedotuksen sanamuodosta tosiaan vois päätellä, että kyllä siellä on jahdattu ”public enemy number one”-ryhmään kuuluvia valkoihoisia, maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvia, kansallismielisiä henkilöitä. Eihän ”uhka tiettyä kansanryhmää kohtaan” voi kohdistua kuin kunniakansalaisiin, kantatanskalainen/-ruotsalainen/-suomalainen ei kuulu KANSANRYHMÄÄN, hän on roskaväkeä (kuffar).

   15
 2. Eihän meitä terroristit uhkaa, vaan uhkakuvien luojat. Kysykää vaikka Oulalta ja kavereilta.

  19
 3. OLI, terroristisolut eivät päässeet tavoitteeseensa kesällä ja nyt yritettiin tosissaan vielä enne talvea. Jossain vielä paukkuu kunnolla ennen talven tuloa, koska talvellahan nuo paskiaiset painuvat maan alla suunnitelmaan tulevan kesän tappoja. Ovat niin kylmän arkoja raukat. Kehittyvät koko ajan, keinovalkoima lisääntyy kun ovat ”kotoutuneet” Joutavat yritykset kelta ihmisä autoilla ovat menttäneet tehonsa, nyt on aika ottaa tehokkaat tuliaseet ja räjähteet käyttöön. Valkoisen veren pitää virrata saatana, sanoisi imaami ja imaamin sana on laki.

  10
 4. Niillähän taitaa olla aika selkeä kaava tuon kylmänarkuuden ja syysmuuton suhteen, yksi jää hoitamaan mahdolliset sossun tapaamiset urakalla ja loppuporukka solusta lähtee viettämään talvea kotimaahan ”tienesteillä”. Eihän sitä kunniakansalaista sovi sossutädin epäillä vaikka selvästi teinin poskessa oleva arpi vaeltaa ympäri naamaa, nenä venähtää pituutta ja parissa päivässä leukaan kasvaa halal-mitat täyttävä parta. Sodan keskellä, väkivallan uhan alaisena islamperseillyn talven jälkeen on taas hyvä kevätmuuttaa leppeisiin pohjolan maisemiin nauttimaan batihäxöjen tarjoamasta viihteestä ja bullakaffesta ja raiskailemaan pari vastahakoisempaa kuffarhuoraa. Talven jäljiltä kotimaisemiin kuitenkin jäi pari paksuksi pamautettua vaimoa, joitten kitinöitä ei viitsi kuunnella ja turpeita mahoja viitsi katsella. Raiskailun ja diskoilun välissä sitten funtsitaan että kenen vuoro napata Scania ja lähteä ajelulle.

  13
  1. Mutta poliisi antaa anteeksi lievien moitteiden kera ja joku rohkeampi poliisi uskaltaa jopa heristää sormemaan ja hieman korottaa ääntään kunniakansalisille. Tosin se poliisi voi jouta syrjään kun on käyttänyt liian kovia otteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.