Oliko Tanskan operaation takana yritys estää terrori-isku?

Kuvakaappaus 2018-09-29 20-02-42

Tanskassa kysellään, että oliko poliisin perjantaiset toimet järkeviä, koska kaikki liikenne suljettiin muutamaksi tunniksi Själlannin ulosmenoteiltä. Sulusta aiheutui mittavia liikenneruuhkia, jotka jatkuivat pitälle iltaan ja vaikutti tuhansien tanskalaisten elämään.

Poliisi ei ole toistaiseksi vieläkään avannut miksi se laittoi pystyyn niin mittavan operaation. Tällä hetkellä ainoa mitä poliisi on kertonut on se, että etsitty Volvo on löytynyt, mutta sillä ei loppujen lopuksi ollut mitään tekemistä oletetun väkivaltarikoksen kanssa. Volvolla liikkeellä olleita henkilöitä epäiltiin ”vakavasta rikollisuudesta”. Lisäksi on kerrottu, että ”väkivallan uhka oli osoitettu tiettyä kansanryhmää kohtaan”.
Niiden tietojen perusteella, joita tanskalaisista medioista voi lukea, voidaan tehdä vain varovaisia arveluja mistä on kyse. Pysäyttäisikö vaikkapa Helsingin poliisi kaiken ulosmenoliikenteen Länsiväyllä, Turun tiellä, Vihdin tiellä, Hämeenlinnan tiellä, Tuusulan tiellä, Lahden tiellä ja Vaalimaan tiellä perjantaina ruuhka-aikaan etsiäkseen jotain yksittäisestä edes murhasta etsityn epäillyn takia? Tanskassa sulut olivat mittavampia, sulkualueella asuu yli 2 miljoonaa ihmistä. Kooltaan Själlannin saari on verrattavissa Helsingistä noin Kotka-Kouvola-Lahti-Hämeenlinna-Turku-akseliin, eli koko eteläinen Suomi.
Själlanti on moninkertaisesti tihempään asuttu kuin Etelä-Suomi.
Joidenkin arvailujen mukaan kyse oli terrori-iskusta, josta poliisilla oli olemassa jonkinlainen ennakkoaavistus ja joka yritettiin estää. Se selittäisi niin mittavan operaation. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että poliisi ei ole vahvistanut vielä mitään.
Myös yhteydestä Malmöön voidaan päätellä jotain. Malmön ja Kööpenhaminan tietyillä piireillä on hyvin tiiviit yhteydet, paremmat kuin paikallisilla rikollisilla.
Mutta, seurataan tilannetta.

Tanskassa iso poliisioperaatio- kaikki mustat Volvot pysäytetään


 
 
 

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad
Qroquius Kad
29.9.2018 22:03

Ettei vaan Volvossa olisikin matkannut sellaisia huomattavan lyhythiuksisia, voimakasrakenteisia ja maihinnousukenkäisiä nuoria miehiä, jotka olivat päättäneet alkaa lopultakin maksaa Rauhanuskonnon edustajille perunoita perunoina?
Johan nyt sellaisen epäsuvaitsevaisuuden suitsimiseksi olisi tarpeen mobilisoida kaikki liikenevät järjestyksen- ja turvallisuuden ylläpitovoimat ja pyytää muualta lisää!

mjk
mjk
30.9.2018 10:49
Vastaa...  Qroquius Kad

Poliisin tiedotuksen sanamuodosta tosiaan vois päätellä, että kyllä siellä on jahdattu ”public enemy number one”-ryhmään kuuluvia valkoihoisia, maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvia, kansallismielisiä henkilöitä. Eihän ”uhka tiettyä kansanryhmää kohtaan” voi kohdistua kuin kunniakansalaisiin, kantatanskalainen/-ruotsalainen/-suomalainen ei kuulu KANSANRYHMÄÄN, hän on roskaväkeä (kuffar).

Normaalia liikennevalvontaa pikemminkin
Normaalia liikennevalvontaa pikemminkin
29.9.2018 23:44

Eihän meitä terroristit uhkaa, vaan uhkakuvien luojat. Kysykää vaikka Oulalta ja kavereilta.

huugo
huugo
30.9.2018 06:19

OLI, terroristisolut eivät päässeet tavoitteeseensa kesällä ja nyt yritettiin tosissaan vielä enne talvea. Jossain vielä paukkuu kunnolla ennen talven tuloa, koska talvellahan nuo paskiaiset painuvat maan alla suunnitelmaan tulevan kesän tappoja. Ovat niin kylmän arkoja raukat. Kehittyvät koko ajan, keinovalkoima lisääntyy kun ovat ”kotoutuneet” Joutavat yritykset kelta ihmisä autoilla ovat menttäneet tehonsa, nyt on aika ottaa tehokkaat tuliaseet ja räjähteet käyttöön. Valkoisen veren pitää virrata saatana, sanoisi imaami ja imaamin sana on laki.

mjk
mjk
30.9.2018 11:27

Niillähän taitaa olla aika selkeä kaava tuon kylmänarkuuden ja syysmuuton suhteen, yksi jää hoitamaan mahdolliset sossun tapaamiset urakalla ja loppuporukka solusta lähtee viettämään talvea kotimaahan ”tienesteillä”. Eihän sitä kunniakansalaista sovi sossutädin epäillä vaikka selvästi teinin poskessa oleva arpi vaeltaa ympäri naamaa, nenä venähtää pituutta ja parissa päivässä leukaan kasvaa halal-mitat täyttävä parta. Sodan keskellä, väkivallan uhan alaisena islamperseillyn talven jälkeen on taas hyvä kevätmuuttaa leppeisiin pohjolan maisemiin nauttimaan batihäxöjen tarjoamasta viihteestä ja bullakaffesta ja raiskailemaan pari vastahakoisempaa kuffarhuoraa. Talven jäljiltä kotimaisemiin kuitenkin jäi pari paksuksi pamautettua vaimoa, joitten kitinöitä ei viitsi kuunnella ja turpeita mahoja viitsi katsella. Raiskailun ja diskoilun välissä sitten funtsitaan että kenen vuoro napata Scania ja lähteä ajelulle.

Olisipa poliisi yhtä toimelias
Olisipa poliisi yhtä toimelias
30.9.2018 11:47

Nyt sanotaan että pojat olivat pössytelleet hassista eikä ajokorttiakaan ollut. Häh!??
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/mannen-i-stulna-flyktbilen-vi-var-paverkade-av-hasch

Tuntuu siltä että poliisin koko aika menee matuja paimentaessa
Tuntuu siltä että poliisin koko aika menee matuja paimentaessa
30.9.2018 13:37

Laittomat ja asylantit ajelevat päissään/huumeissaan ilman ajokorttia ja aiheuttavat liikenneonnettomuuksia. Näyttävät sitten poliisille jotakin väärennettyä lappua johon on liimattu valokuva…
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/polisen-tandlos-mot-korkortslosa-forare

huugo
huugo
1.10.2018 05:46

Mutta poliisi antaa anteeksi lievien moitteiden kera ja joku rohkeampi poliisi uskaltaa jopa heristää sormemaan ja hieman korottaa ääntään kunniakansalisille. Tosin se poliisi voi jouta syrjään kun on käyttänyt liian kovia otteita.

trackback

[…] Oliko Tanskan operaation takana yritys estää terrori-isku? […]