Porin murha erityisen raaka, uhrin kaulaa katkaistu

Finskan-porukka-660x440

Porilainen Satakunnan kansa kirjoittaa, että 16. syyskuuta tapahtunut Itäpuiston murha oli erityisen raaka ja tekoa tutkitaan sen takia murhana.

SK:n mukaan irakilainen oli katkaissut uhrin kaulan ja irrottanut tai yrittänyt irrottaa pään. Toisin sanoen irakilainen puhtaasti halal-teurasti naisen.
Mietitäänpä hetki asiaa. Tavallinen normaali ihminen voi tehdä kuolemantuottamuksen, jossa uhria esimerkiksi lyödään ja hän kuolee. Tekijän tarkoitus ei kuitenkaan ollut surmata uhria. Tavallinen ihminen voi myöskin syyllistyä tappoon. Tappo voi sattua vaikkapa humalassa riidan päätteksi tunteiden kuohahtaessa. Tekijän teko ei varsinaisesti ole ollut suunniteltu, eli sitä ei ole harkittu, joka tekisi teosta murhan. Tappo ikäänkuin vain tapahtui.
Mutta kun aletaan nirhaamaan päätä irti niin silloin teko osoittaa tekijässä jotain sellaista hulluutta joka menee aivan arkijärjen yli. Tavallinen ihminen yksinkertaisesti lamautuisi sellaisen edessä eikä kykenisi päänsahaushommiin.
Nyt sopii kysyä mikä mies irakilainen on tosiasiassa ollut? Hän on häärännyt mukana seurakunnan toiminnassa ja saanut kristillisen herätyksen. Oikea kristitty tuskin kokisi sellaista vihaa arkipäivässä, että sahaa pään irti.
Tietämättä sen enempää teon taustaa voidaan motiiveja vain arvailla. Oliko tekijän usko näyttelyä ja jossain vaiheessa mentiin rajan yli ja vääräuskoista ei voitu enää sietää.
Vai onko tekijällä aiempaa kokemusta kaulankatkohommista?

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sirpa-Tuula

Onneksi tämä on ainut OLETETTU kaulankatkoja Suomessa, äärimmäisen harvinainen yksittäistapaus. Yksi viidestä biljoonasta triljoonasta. Sitäpaitsi katkoo ne Suomalaisetkin kauloja! Sitten: mistä tiedämme että suvakkilehmä ei itse irroittanut päätään??? Ihminen kun joskus tulisen, ihmeellisen täydellisen autuaan, ihanan jättiläiskaluisen muslimirakkauden päättymisen edessä tekee ihmeellisen epätoivoisia tekoja. Tämä täytyy muistaa. Itse en kyllä jaksaisi uskoa että sotaa ja vainoa paennut pikkupoikanen, Jeesuksen löytänyt pieni eksynyt karitsa, olisi tähän itsemurhaan syyllinen. Toivottavasti tämä lutunen seksikäs nuorimies pian vapautetaan jotta hän saa tulla takaisin nauttimaan jo kertaalleen ansaittua arvostustaan Suomalaisten keskuudessa.

ei_kuulkaa_onnistu

Tottakai vapaaksi kun seurakunnan kokouksiinki on päästävä.Tämä muhamettihan oli ehdokkaana kirkkovaltuustoon.
On ne hyväuskoisia nuo seurakuntien vaikuttajat.Kuvitellaan että aivopesty muslimi nuin vain kääntyy kristinuskoon jos sille tarjoilee pullakahvia ja keski-ikäisen naisen lässähtännyttä hellyyttä.Sitte on jälki tämän suuntaista mitä on Porin seutuvillaki nähty jo turhan useaan otteeseen.

Valtsu

Hyvä analyysi. Näitä karsempia tekoja tehneistä, kuten Penttilästä tai siitä gladiaattorinaisesta, näkee suoraan, että psyyke on umpparissa, mutta tuosta hemmosta ei. Kyseessä voisi sikäli olla ns. kulttuurisesta tapahtumasta.

aom

Joo,mutta luultavasti tämäki muka “kristinuskoon kääntynyt” on on saavuttanut päämääränsä,saanut oleskeluluvan jopa Suomen kansalaisuuden naivien kirkonmiesten ja varsinkin naisten suosituksilla.Tässä sitä nyt jiesustellaan,että kuis tässä nyt näin kävi.

Suomi Finland

Voi mutta Paavo, kyseinen mies on varmaan kokenut kauheita ja on sen vuoksi herkempi hermoinen kuin normaalit ihmiset. Kenties hänen sukulaisensa on tapettu hänen silmiensä edessä ja häntä on kidutettu.
Sen vuoksi hänelle pitää sallia hieman laveampaa käytöstä kuin muille. Kantaväestön turvallisuudella toki ei ole mitään väliä koska he ovat saaneet elää pumpulissa täällä lintukodossa. Kyllähän meitä jokunen joutaa kuolla, että kovia kokeneet raukat saavat tulla meille elelemään sosiaaliturvalla.

14

Länsimaisille hyvinvointi-ihmiselle on muodostunut kuva, että kaikki muutkin ihmiset olisivat pohjimmiltaan hyviä. Suojavaisto on kadonnut pienestä asti opetetusta kaikki on kavereita mentaliteetista. Kaikki pitäisi suvaita ja hyväksyä sellaisina kun ne on, mitään ei saisi kritisoida eikä kyseenalaistaa. Tätä vihervasemmisto on syöttänyt meille ja syöttää lapsillemme.

Anonyymi

Tämä on todella vaarallista, että opetetaan esim. kouluissa, että kaikki ihmiset ovat samanlaisia. Ihmiset saattavat syntyessään olla koko lailla samanlaisia, mutta geenit ja kasvatus tekevät hänestä oman kulttuurinsa kasvatin. Kun muslimit opettavat jo pienestä pitäen poikia nirhaamaan puukolla leikkinalllelta pään irti ja pieniä tyttöjä papukaijamaisesti toistamaan, että juutalaiset ovat sikoja ja apinoita, jotka tulee tappaa, ei voi puhua sen kummemmin toisten ihmisten kujn eläintenkään kunnioittamisesta. Heillä on myös erikoinen viehtymys väkivaltaan ja vereen, joka tulee esille heidän juhlissaan; jopa pienten lasten päitä viillellään niin, että veri valuu. Barbaarista ja vastenmielistä, eikä kuulu sivstysvaltioihin.

fatwantarkistaja

teknisk fel

Van, Mie

Joo jos leikattiin IKEAn veitsellä. 😉

-Beowolf-

” Suojavaisto on kadonnut pienestä asti opetetusta … ”
Hyvin kiteytetty – tästä juurikin on kyse. Sormi osoittaa monikulttuurikasvattajiin.

Anonymous

Ja kehtasi suominainen vielä mennä ja menehtyä tähän vuosisadan rakkaustarinaan ja jätti heitteille tämän mussukan ihan, aivan yksin, kokonaan orvoksi tähän rasistien täyttämään Suomeen. Nyt äkkiä suvakkifeministivalaat antamaan hellyyttä ja Kela ohjatkoon tämän epärehellisen hylkääjänaisen tuet tälle meidän kulttuurinrakastuttajan tilille, jotta hänen vaelluksensa kristillisellä kärsimyksen tiellä olisi rakkautta ja tähtipölyä täynnä.

Pena

Nyt äkkiä pallifacet ja muut räppäripellet väsäämään “emme suostu pelkäämään”, konserttia.

Miks läks

Se sano vaan, kyllä tällä puuta pyvältää kun kaula katkiaa.
https://www.youtube.com/watch?v=WUK2OlWhLtI

Ilmari

Se oli selvä halal-teurastus. Jos hän olisi ensin pahoinpidellyt naisen niin, että tämä olisi menettänyt tajuntansa, kyseessä olisi haram.

Trilisser

No, Keijo Korhonen kertoo yhdessä kirjassaan, että irakilaiset ovat Lähi-idän raa’in kansa…

m.t

“Tietämättä sen enempää teon taustaa voidaan motiiveja vain arvailla.” – Tässäpä arvaus: jatkoille lähdettiin mutta pillua ei herunut, niin ‘kunniaa’ oli jumalaisen julmasti loukattu – joten muuta vaihtoehtoa ei ollut kuin teurastaa nainen, tai muuten ‘rispekti’ olisi ikuisesti joutunut kadotukseen. Näillä ‘ihmisillä’ ei ole mitään tietoa mitä kunnioitus tarkoittaa pottunokka-maailmassa, tai missään muussakaan todellisuudessa sen puoleen. Kyse on puhtaasta väkiVALLASTA. Kuten kaikissa sodissa, se joka seisoo viimeisenä on oikeassa ja vallassa.

Pena

On nuo uudet ulkomaantuonti insinöörit näköjään vaarallista porukkaa. Minkä helvetin takia suomalaiset naiset änkeävät näiden seuraan ?

markkatakaisin eroeurosta

Ei naisen tarvitte tunkea noiden seuraan riittää että nuo näkee vaalean naisen ja 60% varmuudella joko raiskaavat tai teurastavat.

Anonymous

No palleron riisi on hintansa arvoista.

Quattro Asylumione

Irakilaisilla pizzapaikoilla ei mene hyvin, lihaa pitää saada taikinan päälle! Olkoon sitten vaikkapa tuoreteurastettua suomalaista halal kaula-filettä, ei krapulaiset suomalaiset eroa huomaa. Ennen saivat kissaa, koiraa ja pulua, nyt vähän rasvaisempaa suvakkia. Eikä maksa ku 7e per lätty! Kastikkeeseen on runkattu ja syljetty, juusto on hinkattu hikiseen anaaliin että olisi kunnon gorgonzoolaa.. ja suomalainen kiittä, maksaa ja NAUTTII aidosta irak-pizzasta joka sunnuntaina! Muslimit nauraa kippurassa..

Pena

Eikö halal-supikoira kävisi ?…Niitähän Suomenkin metsissä riittää.

Tosi helmiä huomiota mielestäni

Mahtavaa kommentointia yllä