Göteborgissa hetki sitten puukkoisku

Kuvakaappaus 2018-10-01 22-24-07.png

Göteborgin Nordstanissa sijaitsevassa ostoskeskuksessa sattui tänään hetki sitten puukotustapaus. Poliisi otti kiinni epäiltynä 45-vuotiaan nuorukaisen.

Tapahtuma alkoi noin klo 20.00 aikaan kun 45-vuotias hyökkäsi täysin yllättäen entuudestaan tuntemattoman henkilön kimppuun. Mies puukotti uhria useaan otteeseen, jonka jälkeen hän yritti hyökätä muiden lähistöllä olleiden ihmisten kimppuun.
Ensimmäinen puukotus tapahtui Nordstanin ostoskeskustan ulkpuolella. Teon jälkeen tekijä siirtyi ostoskeskuksen sisäpuolelle. Sisällä tekijä yritti puukottaa muita sivullisia, mutta kuin ihmeen kaupalla lisäuhreilta vältyttiin. Paikalla olleiden vartijoiden kerrotaan toimineen tilanteessa hyvin nopeasti ja puukkomies saatiin kaadetteua ennenkuin lisäuhreja ehti tulla.
Poliisi kertoo, että tilannett edelsi jonkinlainen riita ostoskeskuksen ulkopuolella, joten tekoa ei siten tutkita suoraan jihadisti-iskuna. Kiinniotettu on uusruotsalainen.
Oheinen filmi on kuvattu kiinniottotilanteessa Nordstanin sisällä, tosin siinä näkyy lähinnä liikehdintää eikä itse kiinniottotilannetta. Tietojen mukaan henkilö otettiin kiinno Clas Ohlssonin portaikossa.

 
 

,
Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ruotsi kuulu Morastaan

Eskilstuunan alueella tehtiin aikoinaan parhaat leikkaavat terät. Göteborgissa osataan niitä käyttää.

tätä-se-nyt-on

Jos asioista puhuttaisiin oikeilla nimillä,niin mitäpä muuta tämmönenkään on kun sitä jihadismiä/vihaa.Jos lähtee kaupungille kuljeskelemaan aseistettuna vaikka puukolla, niin eihän semmonenj juippi ole enää oikealla asialla.
Siinä sitte jos joku on joka ei miellytä arvon “jihadistiherraa .ei kun puukkoa kylkeen.
Itse kyllä kierrän nuo juipit mahollisimman kaukaa,vaikeaahan se on kun niitä alkaa olla joka paikka täynnä.
Mutta yhelläkään politikolla ei ole mistään vastuuta ,vaikka ovat tämän tilanteen aiheuttajia.

Pena

Joka päivä taitaa veitsi heilua jossakin päin näköjään. Tässäkin varmaan Sven ja Erik vain harrastivat vähän puukkojudoa.

Suomi FInland

“Poliisi otti kiinni epäiltynä 45-vuotiaan nuorukaisen.”
Paavolta taas viiltävää analyysiä. Tapaus on vakava eikä saisi nauraa, mutta tuo oli jo liian paksua 😀

Toivo

Toivon että ikävästi pirstaloitunut vaihtoehtomedia löytäisi yhteistä säveltä ja ryhtyisi yhteistyöhön. Olkoon sitten vaikka vain “murkut” tyyppinen keskitetty linkki portaali tai yhteinen keruusivusto niin se tulisi tarpeeseen… Murkkuja on ikävä. Kokosi hienosti yhteen rehelliset mediat.
Nyt yksittäiset alkavat näivettyä ja tekijät uupuvat taakan alla.
Sateenvarjo sivusto olisi suota on. Siis yhteinen uusi media.

Jussi Koski

Toivolle iloisia uutisia, Murkut.org toimii kyllä. Palvelussa on ollut vaan toisinaan katkoksia, välillä muutaman päivänkin kestäviä.

Valkoinen hetero

Murkut toimii taas.

Anonymous

Oli kiinni jonkun ajan…

Jukka makkonen

näillä “kultamunilla” on outo tapa kiittää siitä että ovat päässeet toisten siivellä elämään.

:)

Snälla Finska bröder och systrar, invaderar Routsi och gör oss kristna igen.

huugo

Puukko on hyväsyttävämpi tappoväline kuin ampuma-ase, varsinkin uusruotsalisen arbin kädessä. Tuomio, sormen heristystä ja kovat nuhteet päälle. Kovemmat otteet ja tuomiot ovat rasimia.

Yrppä

Yrittikö tämä “nuorukainen” nyt sitten normaalia halal-teurastusta, vaiko vain muuten puukolla tuikkaili? Allahille kumminkin kiitos ja kumarrus ettei tullut enempää uhreja!

Lörsson

Porukkahan näyttää samalta kuin Bagdadilaisella torilla ja äläbälä raikaa!
Ruotsi on menetetty.
Tuleva kalifaattivaltio.
Sääli.

Pena

Eiköhän se kalifaatti tätä menoa Suomeenkin tule.

Aikki

Videolla näyttää kaikki olevan uusruotsalaisia .

Aikuinen nainen

Näitä tapauksia ja raiskauksia on koko ajan lisääntyvässä määrin.Euroopassa ja Suomessa ei ollut tälläistä “kauhun tasapainoa” ennen kuin Eurooppaa ja Suomea alettiin “rikastaa ” toden teolla.
Tämähän on kuin sotatila, koska ei voi tietää kuka on seuraava uhri.Tämä on seurausta Euroopan ja Suomen päätöksenteosta.
Vain enää tyhmä uskoo meille “syötettyä pajunköyttä”.
Kaunis Eurooppa kansallisvaltioineen, traditioineen,kauniine kulttuurineen, kristillisine arvopohjineen jne… on mitä suuremmassa vaarassa tällaisen ” taantumuksen ” myötä.Tilalle tulee “sotkua,tasapainottomuutta,turvattomuutta jne..eli pelkkää negatiivisuutta”.Eikä meille suunnatut “Shoppailut,tosi tv:t ym.”eivät tuoneetkaan hyvää oloa ohessa.
Aivan karmeaa jälkeä olemme saaneet seurata,pikku hiljaa tämä on “tehty”.
Olen miettinyt,mitä sellaisten henkilöiden päässä liikkuu, jotka ovat politiikallaan/päätöksenteollaan aikaansaaneet “sotkun”-en parhaalla tahdollakaan usko,että sellaisilla voi olla” hyvyyttä ja valoa” ,empatiaa ja rakastava sydän…sanoisin pikemminkin päinvastoin.