Göteborgissa hetki sitten puukkoisku

Kuvakaappaus 2018-10-01 22-24-07.png

Göteborgin Nordstanissa sijaitsevassa ostoskeskuksessa sattui tänään hetki sitten puukotustapaus. Poliisi otti kiinni epäiltynä 45-vuotiaan nuorukaisen.

Tapahtuma alkoi noin klo 20.00 aikaan kun 45-vuotias hyökkäsi täysin yllättäen entuudestaan tuntemattoman henkilön kimppuun. Mies puukotti uhria useaan otteeseen, jonka jälkeen hän yritti hyökätä muiden lähistöllä olleiden ihmisten kimppuun.
Ensimmäinen puukotus tapahtui Nordstanin ostoskeskustan ulkpuolella. Teon jälkeen tekijä siirtyi ostoskeskuksen sisäpuolelle. Sisällä tekijä yritti puukottaa muita sivullisia, mutta kuin ihmeen kaupalla lisäuhreilta vältyttiin. Paikalla olleiden vartijoiden kerrotaan toimineen tilanteessa hyvin nopeasti ja puukkomies saatiin kaadetteua ennenkuin lisäuhreja ehti tulla.
Poliisi kertoo, että tilannett edelsi jonkinlainen riita ostoskeskuksen ulkopuolella, joten tekoa ei siten tutkita suoraan jihadisti-iskuna. Kiinniotettu on uusruotsalainen.
Oheinen filmi on kuvattu kiinniottotilanteessa Nordstanin sisällä, tosin siinä näkyy lähinnä liikehdintää eikä itse kiinniottotilannetta. Tietojen mukaan henkilö otettiin kiinno Clas Ohlssonin portaikossa.

 
 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.