Huddingessa ampumaharjoitukset jatkuvat

Kuvakaappaus 2018-10-02 08-54-25

Ampumistapaukset jatkuvat Huddingessa. Maahanmuuttajataustaisessa ongelmalähiö Flemingsbergissä paukutettiin iltatuimaan 17-nuorukainen sairaalahoitoon vakavasti loukkaantuneena.

Tapahtumat alkoivat paikallista aikaa klo 21.30 tienoilla kun useat henkilöt ilmoittivat hälytyskeskukseen, että alueelta kuuluu ammuntaa. Poliisi saapui isolla kaavalla paikalle, mutta mitään ei löydetty heti. Ei kohteita, ei mitään.
Hetken päästä ilmoiteltiinkin sitten Huddingen sairaalasta, että potilaspöydällä makaa jalkoihin ammuttu mies. Nuorukainen oli saanut useita osumia, mutta ei kuitenkaan niin useita, että hengenvaaraa olisi ollut.
Poliisi kertoi tiedotteessaan, että kuulustelujen jälkeen kävi ilmi, että kohde saattoi olla nuorukaisen seurasssa ollut toinen nuorukainen. Ampujalla tai ampujilla oli joko sihti aivan liian vasemmalle tai ”olisit käynyt specsaverilla”.
Flemingsberg on noussut syksyn aikana otsikoihin suurten ongelmien takia uusruotsalaisten nuorukaisten noustua sotajalalle. Pari viikkoa sitten ammuttiin 15-vuotiasta nuorukaista, myös useita osumia jalkoihin. Lisäksi paikallisten koulujen kulmilla harjoitetaan iltaisin monenlaista häiriökäyttäytymistä. Kyseessä on somalialaistaustaisten nuorukaisten keskinäinen gangstasota, jossa sivuroolissa on arabiinoja.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.