Tenstan kaupunginosakonttori evakkoon häiriköinnin takia

Kuvakaappaus 2018-10-02 10-04-51.png

Tukholman Spånga-Tenstan kaupunginosakonttori lähtee evakkoon Lundan teollisuusalueelta. Henkilökunta ei enää uskalla mennä töihin. Kyse on ainakin viidestä eri iskusta toimistoa kohtaan muutaman viikon aikana.

Parin viikon aikana toimistoa kohti on ammuttu, öiseen aikaan tosin. Ikkunat on paukutettu pistooleilla palasiksi ja jonkinlaisia pommeja on viritetty pääsisäänkäynnin oviin. Lisäksi on ollut palopommeja rakennuksen seiniin ja palava autonrengas heitettiin pääoven läpi aulaan. Tilanne on nyt mennyt siinä määrin vakavaksi, että henkilökunta ei uskalla enää töihin.
Aluejohtaja Per Kjellander kertoo, että attentaattien takana ja motiivina on saada Tenstasta pois toiminta, jossa nuoria jengiläisiä yritetään auttaa pois jengirikollisuudesta.
– Saan epäsuoria vihjeitä, että minun ei pitäisi tehdä tällaisia muutoksia, Kjellander kertoo SVT:n paikallisuutisille.
Kjellanderin mukaan toiminta oli hyvin näkymätöntä, sillä rikolliset, jotka loikkaavat, eivät voi enää olla yhteydessä entisiin jengikavereihinsa. Joku tai jotkut nuorukaiset kuitenkin paljastivat homman nimen jengiläisille. Tästä seurasi se, että toimisto joutui häiriköinnin kohteeksi.
Nyt suurimmalle osalle toimiston 200 hengestä etsitään uudet tilat. Tiloissa toimi muitakin osastoja kuin yksin ”loikkariohjelma”.
 

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Valtsu
Valtsu
2.10.2018 10:18

Täytyy antaa pisteet siitä, että tällaista jengien vastaista toimintaa on ylipäänsä uskallettu tehdä. Muuten haluaisin siteerata Suomessa vaikuttavaa filosofia:”Me elätetään teidät eikä päinvastoin. Vähän rispektiä! Haistakaa muutenkin paska!”

Voit ottaa matun ghetosta mutta et ghettoa matusta
Voit ottaa matun ghetosta mutta et ghettoa matusta
2.10.2018 11:03

Tasaisin väliajoin ghettolähiöiden asukkaat vaativat lisää palveluja ja tasaisin väliajoin niitä heille järjestetään. Aivan yhtä tasaisin väliajoin hankkeet menevät mynkään kehitysmaalaisten käytöksen takia, työntekijöitä uhkaillaan, liikkeet ryöstetään, hyllyille kätketään huumeita ja lopuksi ajetaan joku iso kauhakone seinästä läpi.

Hannele Lehto
Hannele Lehto
2.10.2018 11:31

Itse tekisin sopimuksen konttorin hallinnasta ja omistuksesta aluetta hallitsevan klaanin kanssa. Tarkoituksena pyrkiä siihen, että
— klaani ottaa omistukseensa kaupunginosakonttorin
— käyttää sitä niin kuin itse haluaa
— ja omalla kustannuksellaan.
— Tehköön siitä vaikka huumekonttorin.
Lopputuloksena kaikki Ruotsin valtion rahan jakaminen tuon konttorin kautta lopetetaan ja jos sieltä joku vielä jakaa rahaa niin jakakoon omiaan.

Anonymous
Anonymous
2.10.2018 18:21
Vastaa...  Hannele Lehto

Käy niin että ottavat askel askeleelta haltuunsa kaikki konttorit. Väkivalta jyrää. Ihan kuin kotimaissaankin. Jengiläiset pitäisi ilmiantaa vaikka palkkioilla ja sitten eristää, jonnekin kauas pois. Saadaan kai mekin pelastautua väkivallalta, eikö.

huugo
huugo
3.10.2018 06:12

Ruotsi ja isommat kaupngit ovat jo jengien hallitsemaa, kuten sisilia aikanaan mafian. Viranomaiset eivä enää voi tuolle kehitykselle mitään, koska rasimin pelko on niin vahva ja tilanne on mennyt sen pisteen yli josta ei ole paluuta. Vain kunnon sota ja sotatila lait antaisvat tarvittavat keinot päästä eroon noista jengeistä. Ruumiitahan siitä tulisi muuta ainoastaan se puhdistaisi tuon saastan.

Jari P
Jari P
3.10.2018 15:07

Onneksi tuo paikka ei sentään ole nogo-alue. Niinkuin Ruotsin poliisi sanoo nykyään että he kyllä nimenomaan menevät sinne luotiliivein ja konepistoolein aseistettuna ja siksi sitä ei voi kutsua nogo-alueeksi.