Vaasasssa puukotus koulun tiloissa

Vaasalaisessa koulussa puukotettiin hetki sitten naispuolista oppilasta. Teko tapahtui klo 11.30 aikaan.

Eri lähteiden mukaan teko tapahtui Sepänkyläntiellä sijaitsevassa Sampo-kampuksella. Puukotus tapahtui koulun tiloissa. Sekä tekijä että uhri olivat koulun oppilaita.

Poliisi ei ole toistaiseksi kommentoinut tapahtumaa julkisuuteen, IS:n mukaan teon motiivi saattaa olla mustasukkaisuus. Molemmat osapuolet ovat ulkomaalaisia. Tekijä otettiin kiinni heti teon jälkeen. Uhrilla ei ole hengenvaaraa.

Kyseinen oppilaitos on tunnettu monikulttuurisuudestaan ja siellä järjestetään mm. kotouttamiskouluja.

Tiedätko asiasta jotain? Laita meiliä: pt-media@mail.com

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

21 thoughts on “Vaasasssa puukotus koulun tiloissa

  1. No ei koulun piikkiin vielä, mutta veronmaksajien piikkiin on ehditty touhuta mitä ihmeellisimpiä asioita. ”Pää-olkapäät-polvet-varpaat, pää-olkapäät-polvet-varpaat”

   40
 1. Muistaakseni IS tai Hs kirjoitti tästä. Etnisyyttä ei mainittu. Koska uutisessa ei kerrottu tekijän olevan kantasuomalaisen, tapaus värisee rikkautta.

  Saapa nähdä milloin valtamedia ryhtyy julkaisemaan tällaisten juttujen yhteydessä asiaan liittymättömien vaaleahiuksisten suomalaisten kuvia. Moni lukija olettaisi silloin, että rikoksen tekijä on vaalea.

  43
  1. Taisi olla ihan perinteinen lähi-idän alaikäinen mies kyseessä. Uhrikin oli ulkomaalainen.

   20
 2. Toivottavasti Juha Sipilä on onnellinen, tästäkin monikulttuurisesta tapahtumasta. Tämä siitä seuraa kun ei ole päättäjien tyhmyydellä rajaa.

  ”monikulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta”

  a.stupido

  36
 3. YLEn valeuutisten mukaan uhri oli tekijän entinen aviopuoliso. Jos näin on, ei mitään uutta minulle. Vaimoni serkku oli Ruotsissa naimisissa muslimin kanssa. Ei ollut elo auvoista, ja hän otti eron. No, sitten mies ja miehen suku alkoivat syytää tappouhkauksia. Ex-rouvan piti vaihtaa nimi ja muuttaa toiselle paikkakunnalle. Ei mulla muuta…sanoi Stubb.

  34
 4. IS ihme kyllä kertoo henkilöiden taustan ja iän mutta ei tuo olisi kauan salassa pysynyt. Kunniakulttuuria.

  ://www.is.fi/kotimaa/art-2000005849575.html

  18
  1. Opettele kirjoittamaan asia suoraan tänne, että ei anneta valtamedialle ilmaisia klikkauksia. Epäilty 49-vuotias, uhri 41-vuotias. Ulkomaalaistaustaisia ja olleet pari. Turvallisuuskoulutusosastolla järjestetään myös maahanmuuttajille tarkoitettua Valma-koulutusta.

 5. No miten se puukko nyt taas tolleen meni sohimaan….eikö ne pitäisi jo kieltää, ainakin kouluissa?! 😉

  10
  1. Puukkojudo alkaa leviämään Ruotsista Suomeen. Kohta se kuuluu varmaan jo koululiikuntaankin.

   15
 6. Mustasukkaisuus ja paskan marjat, kun todellinen syy on shiiojen ja sunnien reviiri taistelusta. Pitäähän puukkohipasten todellista syytä hieman siloitella ettei koulu säikähdä koska tiedossa voi olla todellinen verilöyly kun tilanne eskaloituu myöhemmin. Siinä voi irtopäitä lennellä koska porukoissa on siihen tottuneita kurkunleikkaajia. Vähän kuin se kristityksi kääntynyt ja kirkon suojelema tappaja, joka näytti todellisen luonteensa leikkamalla suvakkityttöystävänsä pään irti.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.