Lapin Perussuomalaiset Nuoret ry: Suomalainen Rovaniemi nyt ja aina

wintry-2014228_960_720

Lapin Perussuomalaiset Nuoret tuomitsee jyrkästi ulkoministeriön maakuva-asiantuntijan Meira Papin kommentin Ylelle Rovaniemen kaupungin uudesta markkinointivideosta, josta hän harmittelee Rovaniemen näyttävän ”todella valkoiselta”.

– Pidän käsittämättömänä ja suorastaan törkeänä, että Rovaniemi pitäisi muuttaa mainoskuvastossa monietnisemmäksi ja monikulttuurisemmaksi kaupungiksi, vaikka se on hieno kaupunki juuri sellaisenaan, suomalaisena ja suomalaisten kaupunkina Lapissa, jyrähtää piirin puheenjohtaja Johannes Sipola.
Lapin PS-Nuoret ei hyväksy ulkoministeriön maakuva-asiantuntijan väitettä, että Rovaniemestä pitäisi antaa monietninen kuva kansainvälisyyden nimissä. Piiri katsoo, että suurimpia syitä Rovaniemen suosiolle matkailussa on sen suomalaisuus ja turvallisuus.
– Muualla Euroopassa tapahtuneet terrori-iskut ovat luoneet imago-ongelmia monille suurille kaupungeille matkailussa. Rovaniemen kaupungin viestinnässä pitää sen sijaan kuvata kaupunkia vielä enemmän suomalaisena ja lappilaisena. Se on loistava tapa viestiä turvallisesta paikasta viettää perhelomaa, kun niin monissa eurooppalaisissa kaupungeissa ihmishenkiä on uhrattu terrorismille ja rikollisuudelle monikulttuurisuuden epäpyhällä alttarilla, jatkaa piirin varapuheenjohtaja Matti Haapala.
Rovaniemen joulu pysykööt jatkossakin valkoisena!
Johannes Sipola / puheenjohtaja
Matti Haapala / varapuheenjohtaja

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ro

Toivottavasti ilman yhtään rikastuttajaa,muualle maahan tunkeutuneita lähiitäläisiä ja neekereitä…

Miksi ulkomaalaiset haluaisivat tulla Rovaniemelle ja nähdä siellä kaikissa maailman suurissa kaupungeissa vallitsevan etnisen sekamelskan, jota nykyisin hallitsee turvapaikanhakuoikeuden massiivisen väärinkäytön tuomat afro-arabiset nuorten miesten joukkiot?
Ei! Lappiin tullaan näkemään ja kokemaan jotain ihan muuta. Rauhaa, puhdasta luontoa, aitoutta, alkuperäiskulttuuria, turvallisuutta ja tietenkin toimivaa luottamukseen ja rehellisyyteen perustuvaa elämäntapaa, jota ei monista paikoista enää löydy.
Ulkoministeriön ei kannattaisi antaa maakuvaan liittyviä tehtäviä henkilöille, jotka eivät ymmärrä tätä.

alkuasukas

Kydessäni kyseisessä kaupungissa huomioni kiinnittyi suureen Arapien ja Afrikaanojen määrään keskustassa häivyin nopeasti paikasta en tuntenut olevani Suomessa. Sanoinkin että joka kolmas vastaantulija oli etninen.muualta tunkenu.

kertokaapa_jos_osaatte

Missä on se paikka jossa niistä eroon pääsee ?

Hämeestä

Pienissä maaseutukunnissa. Heitä näet ei tuppukylät kiinnosta kun ei oo discoo eikä taikaseinää.

Pena

Menkööt Helsinkiin, siellähän on kaikki ilmaiset palvelut ja diskot….Toinen hyvä vaihtoehto on Suomen p-reikä eli Turku.

papi_pöpi

Suomenlahden pohja/laivuri Ojarannan nerokasta menetelmää hyväksi käyttäen. Myös tuo papi ensimäiseen lähtöön ja veronmaksaja on todella ylpeän tyytyväinen. Muutenkin hävitysjärjestys on:
1. saatanalliset suvakit rotuun, väriin sekä yhteiskunnalliseen asemaan katsomatta
2. värivialliset ja haisevat Afrikan mustalaiset
3. muut muslimit ja mukamas muslimit

Marja E

Hei Lapin Nuoret, ALKAA ANTAKO PERIKSI ALKAA OLKO SINISILMIA !!!SUUREKSI OSAKSI NIILLA ”TUNKEILIJOILLA” EI OLE EHKA SUUNNITELMANA NAUTTIA LAPIN LUONNOSTA ( niinkun Suomalaisilla ja ehka eurooppalaisilla) , vaan tulla vaan sotkemaan luonto ( niinkuin olen lukenut joistakin RUOTSIN ARTIKKELEISTA TAALLA TAI MUUALLA)
Ja toinen asia tulee mieleen , ottakaa selvaa MIKA NIILLA HALLITUKSEN ”tyypeilla’ ON OIKEESTI mielessa , aikooko ne MYYDA niita KAUNIITA MAITA NOILLE TUNKIJOILLE?
Olen asunut taalla Floridassa nyt monta vuotta , ja seuraan maan asioita paljon.Taman maan EDELLINEN ”pressa” oli muka Chicagosta (papereita ei loytynyt mistaan , ja kansa vaan aanesti sita..koska se oli ”tumma”.mina EN varin takia!!Se mies ei yhtaan auttanut mustia , rikollisuus on aivan karmeaa siella,
Ja jos lisaisin tahan viela,etta se ”kundi” kavi just Suomessa GLOBAALISTI KUN ON!!!!!! TULIKOHAN SANOMAAN MITAAN LAPIN KAUNIISTA LUONNOSTA…..TOIVOTTAVASTI EI!!!!
RUKOILEN PUOLESTANNE !
PS. Mulla on serkku perheineen Kuusamossa!
Marja E

Ville

Maakuva-asiantuntija…
Varmaan aika mielenkiintoisia työpäiviä hänellä, jos valkea väri on ongelmaista.
Kielletään siis
-valkea Joulu
-Valkeat Kuulaat (omenalajike)
-karmaiseva tv-sarja 90-luvulta Puhtaat VALKEAT lakanat
-ja varmuuden vuoksi Barry Whiten, tuon rakkauden mursun koko tuotanto radiosoitosta
Näillä vinkeillä maakuva-asiantuntijalla onkin viikon hommat paketissa, ja rankan raatamisen jälkeen pidennetty viikonloppuvapaa on enemmän kuin ansaittu.
Kaikenlaisia jonninjoutavia titteleitä jonninjoutaville ihmisille. Suomi nousuun, hei!

huugo

Vain todella sairaassa päänupissa sikiää tuollaisia. Rovaniemen on otettava rinnalle lähi-idän maailma, pommeja, koneituliaseiden rätinää, suolenpätkiä, irtopäitä ja verta, siitä ”asiantuntija”(suomeksi mokuttja) Meira Pap olisi haltioissaan ja paikka saisi välittömästi runsaan valtionavun. Paikkaan voisi vielä rakentaa kopion sipilän talosta jossa irakilaiset muslimit asuisivat. Halal-teurastusta myös livenä jossa veri roiskuisi turistien päälle.

Jukka makkonen

jos etnistä värinää tulee olemaan rovaniemellä yhtä paljon kun hervannassa, on turha odotella turisteja ym.mykkänen palkannut pilaamaan myös rovaniemen.viestejä vaan matuille että poromiehillä on saatanan isot lapinpuukot .