Pt-median palvelu live-striimaajille

YouTube-Red-2

Live-striimit ovat ympäri nettiä. Niistä on vaikea saada tietoa ja erilaisten bännien tai kanavamuutosten takia vaatisi kovaa työtä selvittää kuka striimaa milloinkin milläkin kanavalla. Haluaisimme saada mahdollisimman monta striimaajaa saman otsikon alle.

Olen kehittänyt uuden konseptin aikaisemman tilalle, joka kaatui lähinnä siihen, että striimaajien kanavat vaihtuivat vähän väliä. Joidenkin henkilöiden kanavat olivat yksinkertaisesti koko ajan suurimmaksi osalta joko bännissä tai suljettu ja kanavat vaihtuivat koko ajan.

Uusi konsepti on yksinkertainen: Kun ja jos laitat livelähetyksen käyntiin niin laita siitä tietoa ajoissa meillepäin sähköpostilla: pt-media@mail.com. Jos tiedät, että live tulee esimerkiksi ensi viikolla tiettyyn aikaan niin laita linkki lähetykseen etukäteen, jolloin voimme ajastaa sen näkyviin vaikkapa päivää tai tuntia ennen liven alkamista. Extempore-liveissä tiedon ja linkin voi tietenkin laittaa myös vaikka puoli tuntia ennen liven alkamista, jolloin se laitetaan heti julkiseksi.

Tärkeää kuitenkin on tietää milloin live alkaa; päivä ja kellon aika. Lisäksi muutama lause missä ja mitä livessä käsitellään.

Tällä konseptilla jokainen live saa lisää katsojia toisin kuin nyt, jolloin useimmista livelähetyksistä ei monikaan tiedä mitään, vaikka niitä haluiaisimmekin kuunnella. Kuuntelijat ja katselijat voivat seurata tällä tavoin useaakin liveä ja valita niistä parhaat.

Joten, nyt on live-striimaajan mahdollisuutta saada lähetykselleen näkyvyyttä. Laita meiliä, seuraan sitä reaaliajassa ja lähetyksesi pääsee aina etusivulle kun on sen aika: Pt-media@mail.com.

 

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

1 thought on “Pt-median palvelu live-striimaajille

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.