Pt-median suuri Lucia-äänestys

Malmössä valmistaudutaan joulun odottamiseen ja hakuun on laitettu Lucia-henkilö. Lucia-juhla on ruotsalaisten joulunalussuosikki. Aikaisempina vuosina Lucia on ollut vaaleakutrinen ruotsitar, mutta ei enää välttämättä.

Aikaisempina vuosina Luciaksi pääsyvaatimuksina on ollut naispuolisuus, mutta ei tänä vuonna. Tänä vuonna kaupungin kotisivuilla Lucian pääsyvaatimuksissa mainitaan vain, että Luciaksi valitaan henkilö.
Luciaksi voi toisin sanoen päästä nainen, mies tai muunsukupuolinen henkilö. Lucian pitää kuitenkin voida pukea päällensä perinteinen lucian-kaapu ja kyntelikkö päähän.
Pt-median Luciaäänestys: Kumman sinä haluaisit Luciaksi Malmöön?
 
 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.