Pt-median suuri Lucia-äänestys

Malmössä valmistaudutaan joulun odottamiseen ja hakuun on laitettu Lucia-henkilö. Lucia-juhla on ruotsalaisten joulunalussuosikki. Aikaisempina vuosina Lucia on ollut vaaleakutrinen ruotsitar, mutta ei enää välttämättä.

Aikaisempina vuosina Luciaksi pääsyvaatimuksina on ollut naispuolisuus, mutta ei tänä vuonna. Tänä vuonna kaupungin kotisivuilla Lucian pääsyvaatimuksissa mainitaan vain, että Luciaksi valitaan henkilö.

Luciaksi voi toisin sanoen päästä nainen, mies tai muunsukupuolinen henkilö. Lucian pitää kuitenkin voida pukea päällensä perinteinen lucian-kaapu ja kyntelikkö päähän.

Pt-median Luciaäänestys: Kumman sinä haluaisit Luciaksi Malmöön?

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

23 thoughts on “Pt-median suuri Lucia-äänestys

  1. Kyllä! Haiskahtaa muutenkin, että ennakkosuosikki, halal-teurastetun pässin kives, halutaan sääntökikkailulla syrjäyttää. Ja mitä tuo oli?! Ettei vain uuninluukkujen kumajointia… Elämme synkkiä, synkkiä aikoja!

   40
 1. Parrakas Lucia henkilö olisi vaihteeksi hauska ja ajatuksia herättävä valinta. Usama.

  52
 2. Äänestäisin ilmanmuuta Pinlaadenia mutta valitettavasti hän on kuolnu eikä kukaan ole kuullut että kuolnu ois pierny.

  19
  1
 3. Kyllä tuota on aika tiukasti rajattu. Ennakkosuosikki eli vuohi putosi siis sääntökikkailulla jatkosta.

  39
 4. Kyllä kunnon ruskea partajehu, tappajan kiiluvat silmät, Allahu akbar huutoja sopivin väliajoin puukkoa heristäen, siinä olisi Ruotsin hallitustakin tyydyttävä lucia neitonen ja saisi median hyväksynnän sataprosenttisesti. Ei tulisi nurinoita liian vaaleasta voittajasta monikultuurisuuden mekassa.

  36
 5. Miksi ei yhtään sukupuolenvaihtajaa ole ehdokkaana? Pelit ja kellot, tissit ja parta. Esim. se partainen mies joka synnytti lapsen (Englannissa), siinä esikuva.

  35
 6. Jos vuohi oli ennakkosuosikki, niin se on siksi tiputettu kisasta. Toisaalta kutkuttaisi kovasti että tuo partatyyppi olisi luusia-neito, sopisi niin hyvin rooliin. Mutta tuolla toisella olisi valmiiksi sopiva kaapunen, joten kyllä hänkin kävisi.
  Pistipä se Puavo nyt pahan, nyt ei tiedä kumpaa äänestäis. :O

  10
 7. USA-man mitä ilmeisimmin diggaa Yhdysvaltoja, siellä on kulttuurien moninaisuus, eli valitsen hänet.

 8. Tietenki tuo kaapuakka olis hyä Lucia.. on muutaman vuoden kuluttua varmasti joka joulu tuo..

 9. Valinnassa on tarkkaan otettava huomioon, että ketään ei syrjitä.
  Paitsi vaaleata ruotsalaistyttöä.

  Niinhän se oli Suomen missikisoissakin: Kun ei ollut neekeriehdokasta, niin ruskaja oli ainoa suvaitsevainen valinta.

 10. Ihan vakavasti Ruotsin Metro tänään otsikoi: ”Fritt fram med skägg-Lucia..” Eli taisi osua aika kovasti omaan nilkkaan kun niistä ”partalapsista” on jo yli 10.000 afgaanimiestä hakenut sen lukiolain ”gymnasielagen” perusteella niitä kivoja opiskeluvapaita.. ja etenkin VAPAITA, sillä eipä tuo opiskelu ole oikein kavereita kiinnostanut kun ”henkisesti niin vaikeaa…” Mutta ainakin kolmen vuoden ilmainen ylöspito tarjolla – kyllä ne veronmaksajat varmasti ylistävät ja äänestävät lööperiä edelleen..

  1. Gymnasielaissahan on se mukava piirre, että kun opinnot ovat ohi niin voi hakea työperäistä oleskelulupaa loppuiäksi..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.