Skövden poliisipahoinpitely luultua pahempi tilanne

prison-fence-219264_960_720

Skövden poliisipahoinpitelystä tippuu uusia tietoja. Näyttää, että kyseessä ei ollut mikään ihan pieni töniminen tai uhittelu.

Nimittäin kaksi poliisia sai tilanteessa pahanpuoleisesti päähän. Ensimmäinen poliisi, joka nousi bussiin rauhoittelemaan häiriökäyttäytyviä uusruotsalaisia, joutui suoran päällekarkauksen kohteeksi ja menetti tajuntansa hyökkäyksen seurauksena. Tässä yhteydessä kun poliisi makasi tajuttomana osittain lattialla osittain penkillä, uusruotsalaiset löivät ja potkivat poliisia siten, että koko hammaskalusto meni vaihtoon. Lisäksi päähän kohdistuneet iskut olivat niin kovia, että poliisi on edelleen sairaalahoidossa päähän kohdistuneiden vammojen takia.
Kun taju palasi ja poliisi pääsi ryömimään bussin lattialta auton etuosaan. Kun virkaveljet auttoivat haavoittunutta poliisia autosta ulos niin tässä yhteydessä toinenkin poliisi joutui iskujen kohteeksi. Poliisi sai potkuja yläviistosta ylävartaloon, mutta poliisi osasi tässä tilanteessa suojata itseään eikä osumat olleet enää niin vaarallisia kuin ensimmäisessä hyökkäyksessä.
Kun taistelussa alkoi asemasotavaihe; poliisi ulkona, uusruotsalaiset bussissa, niin uusruotsalaiset päättivät antautua. Antautuminen on kuitenkin hieman väärä sana, sillä uusruotsalaiset olivat nöyryyttäneet virkavaltaa 6-0, jota vapaaehtoinen antautuminen vielä tehosti.
Poliisi otti lopulta neljä henkillöä kiinni.
Mikä tapahtumassa on merkittävää? Uusruotsalaiset eivät missään vaiheessa osoittaneet pelon merkkejä, vaan poliisivoimat todellakin iskettiin alistuja-asemaan. Tämä johtuu taas siitä, että poliisi osoitti pelkäämisen merkkejä. Varsinkin siinä vaiheessa kun uusruotsalaiset tajusivat, että poliisi ei tule ampumaan eikä edes heittämään kyynelkaasua bussiin vaan yrittää neuvotella kahvi-ja-pulla-metodilla tilanteen päätökseen niin uusruotsalaiset tiesivät voittaneen pelin.
Koko tilanteessa poliisin kannalta on pahinta arvovallan totaalinen menetys. Poliisilla ei jatkossa ole minkäänlaista arvovaltaa uusruotsalaisten silmissä. Jatkossa Skövden poliisi voi odottaa suuria vaikeuksia.
 

,
Subscribe
Notify of
guest
39 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Onko jo tietoa millaiset tuomiot rasistisille “kyttä on natsisika” fasisteille on tulossa tästä hirviömäisestä viattomien ja kaikkein hädänalaisimpien lapsukaisten julmasta vainoamisesta?

Laser Lasse

Epilen että Ruotsissa ei poliiseilla ole hauis yli 35 cm ettei raahata asemalle doping testiin virkaveljeä : menneinä vuosinahan siellä vierailevia body-tähtiäkin testailtiin koska “syytä epäillä” dopingin käyttöä jos tuo 35 cm raja ylittyy 😀 Tästä syystä mm. kehonrakennuksen suuret nimet välttivät Ruotsia 90 luvun lopulla ja 2000 luvun alussa. (35 cm raja on/oli btw täysin naurettava, ennemmin yli 50 cm haba niin voi olla syytä epäillä)
En tiedä tuon hauissäännön nykytilannetta, joko olisivat järkiintyneet.
Ainakin videolla ja kuvissa ruotsalainen poliisi on aivan näppyhaius ja tikkujalka lähes säännön mukaisesti, miten sellaisin voimin edes “nuorukaisia” taltuttaa kun voimankäyttövälineitäkään ei rasismin pelossa uskalleta käyttää ?

PM

Tila on niinsanotusti otettu haltuun eikä ihan äkkiä luovuteta saavutettua respektiä. Meinaa vaan sitä että kohta voimavaraa kohtaan on käytettävä fataalia voimaa taikka antaa sitten koko paskan olla ja levitä.

ex-äänestäjä

Minulla on tunne, että jenkkipoliisit olisivat tyhjentäneet matubussin aika vikkelään

DD

Poliisin henkeä uhattiin käymällä hänen kimppuunsa voimalla ja väkivallalla, niin jenkeissä uusruotsailainen olisi saanut oikeutetusti tuuletusreikiä itseeseensä.
Ihme aisuri poliiseja ruotsissa (ruotsi tietoisesti pienellä, koska se on nykyään perselandia).

Terhomatti Hämeenkorpi

Venäjällä olisi pantu paskaksi koko bussillinen riippumatta siitä, ketä siellä oli. Sillä lailla siellä otetaan tila haltuun. No, sikäläiset murjaanit sen kyllä tietävät eivätkä spelaa uhriutumis/rispekti/perseleikkejään. Eivät uskalla. Ruotsissa taas poliisit eivät uskalla. Siinä se pieni ero.

Vihapuheexperttiys ei auta kun matu pistää turpaan

Ruotsin poliisin pitää ottaa oppi maista joissa poliisi on poliisi eikä mikään pullakahvikompis. On puhuttava samaa väkivaltaista “kieltä” kuin vastapuolikin jotta tullaan ymmärretyksi. Kantiksilla ei ole mitään iloa poliisista joka ei saa matuja/rikollisia kuriin.

Anonymous

pitääköhän suomen poliisi “rasisteja”uhkana vai näitä kunniakansalaisia.

paakari pulliainen

Ai suomen “poliisi” no sitä on vaikea tietää…ehkä se pullakahvittelu leviää tännekin. Pohjolan liikenteen bussikuskilta sattui pullat ja kahvit olemaan loppuneet, eikä tajunnut että olisi kutsunut poliisit paikalle pullapitkojen keralla.

pullaa_vaiko_pamppua

Ihan oikein Pohjolanliikenteen kuski toimi,mutta vgaikka ei olis saanut lopputiliä oikeudenmukaisen toimintansa vuoksi vaatiessaan oikeaa lippua matkustajalta,Jatkossa olis ollu hengenvaarassa jos olis jäänyt sitä linjaa ajamaan,se on kyllä harvinaisen selvä asia.

Noniin

Kuskin mukaan poliisi pyydettiin, mutta ei koskaan tullut paikalle.

Pera Peeveli

Kiva huomata sotapakolaisten kotoutuneen. He tuntevat arvonsa eivätkä enää pelkää. Kulttuurimme on taas hieman rikastunut, punavihreä utopia vähän lähempänä ja maailma hitusen parempi paikka.
Tunnen valtavaa myötähäpeää. Sama osa ihmisistä jotka kylmän sodan aikaan uskoivat sosialismin paremmuuteen, haikailevat nyt monikulttuurisuuden perään. Kuinka sokea voi suvakki olla? Pohjoismaisen sosiaaliturvan piiriin saapuva partalapsi ei tunne kiitollisuutta saati arvostusta ruokkijoitaan kohtaan. Kysehän on kuitenkin allahin rahasta ja me valkoiset olemme vain kyllin tyhmiä jakaaksemme rahan vastikkeetta pois. Matu ottaa sen, minkä allah nyt suo. Tulevassa kalifaatissa vääryys korjataan ja uskova saa kaiken.
Meillä on kotoutumisesta hyvänä esimerkkinä eräs entisten hevos-, nykyisten mersumiesten vähemmistö. Heillä on sama kieli ja uskonto. Kuitenkin 500 vuoden kotouttamisen jälkeenkin he ovat usein yhteiskunnan ulkopuolella ja rikostilastoissa yliedustettuina. Kuinka sitten harras kamelikuski voisi ikipäivänä “kotoutua”?
Tämän kaltaiset uutiset saavat tuntemaan surua ja pettymystä. Miksi meidän ei toki täydellinen, mutta silti varsin toimiva yhteiskuntamme ja elämäntapamme olisi uhrattava sen paremman väkivallan ja rauhanuskonnon edessä?

Taas äimän käkenä

Presidentti Niinistön lausumaa mukaillen: “Matu vie kaiken mitä ei ole naulattu kiinni”, eikä sekään riitä.
Suomalaiset sotilaatkin ovat matujen kassinkantajia ja ruotsalaiset poliisit pullakahveen tarjoilijoita, migristä ja vokkihenkilöstöstä en kehtaa edes sanoa, alistumisen määrä on häpeällinen ja sanoinkuvaamaton.

Nestori Lundahl

Ehkä tämä Heikki Porkan kirjoitus ja jollain tapaa sivuaa tätä Skövden tapausta ja Ruotsin tilannetta yleensä.
Ruotsin ja Suomenkin matut ovat saaneet liian usein selkeän viestin että heidän käytöksensä on jotenkin hyväksyttävää ja nyt heihin ei tehoa enää kuin äärimmäisen kovat keinot, joita taas ei uskalleta natsi- ja rasismikortin pelossa käyttää.
http://beta.oikeamedia.com/o1-84700

Anonyymi

Hyvä kirjoitus taas Porkalta ja on mielenkiintoista huomata, kuinka hyvin meilläkin poliitikot ovat kopioineet ruotsalaisten termit; haavoittuvuus, haasteellisuus ym. eli kun ei haluta kohdata ja tunnustaa ongelmia, niille keksitään lieventäviä ilmaisuja. Saan melkein raivokohtauksen kun kuulen kuinka meidän velvollisuus on auttaa ”näitä kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevia” -sloganin, kun kuitenkin tarkoitetaan muotivaatteissa keikaroivista lähi-itäläisiä nuoria onnenonkijoita. Poliitikoille tekisi hyvää tutustumismatka jollekin pakolaisleireille ja miettiä sitten vakavasti politiikkaamme ja ketä oikeasti pitää auttaa.

fatwantarkistaja

Poliiseilta voisi kysyä, miltä nyt tuntuu. Tuntuuko hyvältä. Teillä on aseet, teillä on koulutus, silti kuka tahansa saa vetäistä perseeseen, jos sattuu huvittamaan, nyt ei huvittanut. Tehkääpä joku homopoliisiparaati, jossa konttaatte alasti polis-lippis päässä ja itkette kunnioituksen perään. Ennemmin te sen teette, kuin alkaisitte miehistymään ja ottaisitte tilanteen haltuun. Ensi kesänä se TAAS nähdään.
Aika urheita naisia ja lapsia Ruotsissa, he uskaltavat kulkea aseitta. Poliisi ei pärjää, vaikka olisi millaiset rynnäkköjoukot, ei vaan uskalla käyttää voimaa.

Pena

Aivan mahtavaa menoa taas Ruotsissa. Voivat syyttää vain itseään tästäkin monikulttuuri tapahtumasta. Olisikohan kohta korvattava poliisi panssarivaunuilla ja armeijalla. Tilanne näyttää karanneen jo käsistä.

Tata Kyky

Ai ruotsin omalla armeijalla?? Vieläkö siitä on jotain jäljellä? Entäpä jos tulee taas arvovaltatappio? ruotsalaiset ovat kyllä todellista pää pensaassa porukkaa….

Pena

On siellä tämän mukaan aktiivipalveluksessa 20 000 sotilasta ja reservissä 30 000.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Ruotsin_puolustusvoimat
Ruotsissa on 20 000 poliisiakin, joten kyllähän nuo voisi armeijallakin korvata.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Ruotsin_poliisi

KEINO *vaikene* kun lopputulos ei miellytä -valheiden levitämisen jälkeen

tiedän eri asia mutta Yle tv uutisaan vaikenee Tästä
FBI:n tutkinnassa ei tullut ilmi mitään raskauttavaa tuomari­ehdokas Kavanaugh’sta, sanoo republikaani­senaattori – demokraatit moittivat tutkintaa kesken­eräiseksi
HS.fi
Ulkomaat
USA Demarit vinkuvat sen takia koska ovat tämän sabotaasi yrityksen järjestäneet
Lindsey Graham on credibility of the Kavanaugh FBI report
https://www.youtube.com/watch?v=qBRs9E-eoHU

Anonymous

Bussilinjat toppiin gettoihin aita ympärille taikaseinä kiinni , vesi ja säåhkö poikki kaikilta jotka ei pysty sitä omalla rahalla kustantamaan samoin ruoka. Olkoot sielä ja pyytäkööt allahilta onhan se niin suuri että moisen hoitaa.

jrty

Perus käntty ei vaan enää toimi, ensi kerralla viinerillä tilanne haltuun.

Acc

Ruotsissa tulee vielä kuolemaan poliiseja. Ehkä sitten tehokkaampien keinojen käyttöönotto alkaa kiinnostamaan. Poliisin tappamisella saa rispektiä ja hyvät naurut mamupiireissä. Siitä voi tulla jonkinlainen initaatioriitti.

Anonymous

mitähä on ruåttiksi copkiller?

pitkätossun suku

Mitä jos bussissa olisi ollut “Peppi” ja hänelle olisi tehty jotain.
Olisiko pepin isä tai veli polttanut bussin.

Pessimisti

Kaffe och bulla, tappava yhdistelmä.

...---...

Barbaarit ovat porteillamme ja ainoa turvamme on vellipersefeministit. Heh heh, lycka vaan till Ruotsi!

Särmääjä

Feministinen dialogipoliisi taisi epäonnistua kotouttamistarpeen arvioinnissa.

Acc

Pahoinpitelijöiden antautuminen merkitsee, että he eivät pelänneet rangaistusta. Sellainen lienee heidän mielestään pieni. Johtopäätös, rangaistuksia pitää koventaa, jotta niillä oli pelotevaikutus. Sopiva taso lienee elävältä nylkeminen tai brittien klassikko ”drawn and quarted”. Koska kyse on rauhanuskoisista, prosessiin tulisi sisällyttää sikojen kanssa tekemisiin joutuminen. Ikävä kyllä vain epäinhimillinen raakuus tehoaa alhaisella tasolla oleviin.
Btw: afgaanit nylkivät elävältä vangiksi saamiaan neuvostosotilaita.

Not gonna happen

Luuletko että ruotsalaiset naiset hyväksyisivät viattomien uhri-muslimien elävältä nylkemistä?
Jos rangaistuksia todella kovennettaisiin, kaikki ruotsalaiset naiset lähtisivät marssille osoittamaan tukea viattomille uhri-muslimeille ja koko idea haudattaisiin samantien.

acc

Tuskinpa edes miehet hyväksyisivät puhumattakaan että kykenisivät. Läpsymaissa hallitsijaläpsyt ylläpitävät valtaa hyvin raaoilla keinoilla. Se on ainoa, mikä tehoaa läpsyväestöön. Mutta ehkä jouten olo ja viisi ateriaa päivässä veltostuttavat turvisläpsyt niin, etteivät jaksa toteuttaa jihadiaan täällä.

Patriootti

Jos joku teistä ei ole lukenut kuinka Hurrien itseaiheutetut ongelmat tulevaisuudessa tullaan luultavasti hoitamaan niin tässä olisi.
http://yrjoperskeles.blogspot.com/2018/08/statsminister-ja-operaatio-gustav-vasa.html?m=1

Anonymous

Olipa hyvä fiktiivinen kertomus.

Lyhyempi pamppu

Kehitettävä taitoa pyytää anteeksi.

Jani

pride-festareille vaan koko poliisipoppoo ens kesänä tanssimaan. Saadaan nähdä vielä katolta lentäviä homopollareita aina perjantai- ulvonnan jälkeen…

Meritaxille Nobelpalkinto?

Vaikka uusruotsalaiset meillä tappavat ja ryöstävät, raiskaavat naisia ja hakkaavat poliiseja ovat silti ”Läkare utan gränser/ Lääkärit ilman rajoja” ja ”SOS Mediterranee” eli Välimeren laittomat meritaksit ehdokkaina Nobelin rauhanpalkinnolle!!!
Johan siitä riemu syntyisi ja meritaxi saisi uutta puhtia edistäessään sotaa tulomaissa:
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/analys-har-ar-favoriterna-till-nobels-fredspris-nar-ingen-sjalvklar-favorit-finns

Rakettia pukkaa väkisin

Löytyykö sitä lämmintä sänkypaikkaa yksintulleille (???) lapsille (!!!)?
Eilen tuli viiden afga-ananaksen ja yhden arabiinon rypäs vastaan (ikä 20-35) järkyttävän tupakankäryn ympäröimänä (kantis maksaa tupakat, kaljat ja kortsut).
Ananas ja arabiino keskustelivat kehnolla ruotsilla:
Ananas: ”Skall du till skolan?”
Arabiino: ”Nej, till Skogås!”
https://www.nvp.se/NVP-Asikt/Insandare/en-sang-ar-allt-som-behovs/

Anonyymi

Suomessa saa somalinainen huutaa megafonilla poliisin korvaan “natsien kätyrit, kytät, siat”, mutta kun Jösse Järvenpää tekee Youtubeen sinänsä aika viattomia ralleja, viedään oikeuteen ja syytetään kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan! Näin tehdään maassa, joka ylpeilee sananvapaudellaan. On aikoihin eletty!
Jokos Ilja Janitsikinille on tuomio liettu vai eivätkö oikeusoppineet vieläkään tiedä, mistä syytettäisiin ja syytettäisiin vielä niin, että häkki heilahtaa?

huugo

Poliisin on lisättävä dialogia ja käytävä voimauttavia kehityskeskusteluja. Myös naisten määrää poliisvoimissa on nostettava 90%