Uusruotsalaiset hyökkäsivät partion kimppuun, poliisi sairaalaan vakavien vammojen takia

Kuvakaappaus 2018-10-04 09-38-20.png

Poliisi joutui eilen illalla sairaalaan Skövdessä kun joukko uusruotsalaisia hyökkäsi partion kimppuun tämän tullessa rauhoittelemaan riehaantuneita nuorukaisia.

Tilanne alkoi klo 20.45 aikaan kun bussin kuljettaja otti yhteyttä poliisiin autossa riehuneiden uusruotsalaisten takia. Kuljettaja katsoi, ettei voinut jatkaa matkaa ennenkuin tilanne oli rauhoitettu. Kuljettaja pysäytti auton Skövden matkakeskukseen ja jäi odottamaan partiota.
Kun ensimmäinen partio saapui paikalle ja toinen poliiseista meni bussin perälle hyökkäsi joukkko poliisin kimppuun. Poliisi kaadettiin maahan ja hän sai useita iskuja ja potkuja. Tässä tilanteessa partiokaveri katsoi parhaaksi soittaa lisävoimia paikalle kun toinenkin poliisi pääsi konttaamaan bussista ulos.
Nyt bussiin yritettiin kahden partion eli neljän miehen voimin, mutta voimatasapaino ei muuttunut. Uusruotsalaiset hyökkäsivät lisävoimajoukkojenkin kimppuun. Tilanne saatiin kuitenkin toisen hyökkäyksen jälkeen rauhoittumaan. Tai sanotaaanko niin, että koska uusruotsalaiset olivat näyttäneet jo voimansa ja poliisit olivat jääneet kahdessa taistelussa altavastaajaksi, niin tässä tilanteessa oli hyvä nostaa kädet ylös voittajina.
Ensimmäisessä hyökkäyksessä haavoittunut poliisi sai siinä määrin vakavia vammoja päähän ja ylävartaloon osuneiden iskujen takia, että hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan. Poliisi otti kiinnin neljä henkilöä kuulusteluja varten epäiltynä virkamiehen väkivaltaisiesta vastustamisesta ja virkamiehen uhkaamisesta.
SVT

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.