Uusruotsalaiset hyökkäsivät partion kimppuun, poliisi sairaalaan vakavien vammojen takia

Kuvakaappaus 2018-10-04 09-38-20.png

Poliisi joutui eilen illalla sairaalaan Skövdessä kun joukko uusruotsalaisia hyökkäsi partion kimppuun tämän tullessa rauhoittelemaan riehaantuneita nuorukaisia.

Tilanne alkoi klo 20.45 aikaan kun bussin kuljettaja otti yhteyttä poliisiin autossa riehuneiden uusruotsalaisten takia. Kuljettaja katsoi, ettei voinut jatkaa matkaa ennenkuin tilanne oli rauhoitettu. Kuljettaja pysäytti auton Skövden matkakeskukseen ja jäi odottamaan partiota.
Kun ensimmäinen partio saapui paikalle ja toinen poliiseista meni bussin perälle hyökkäsi joukkko poliisin kimppuun. Poliisi kaadettiin maahan ja hän sai useita iskuja ja potkuja. Tässä tilanteessa partiokaveri katsoi parhaaksi soittaa lisävoimia paikalle kun toinenkin poliisi pääsi konttaamaan bussista ulos.
Nyt bussiin yritettiin kahden partion eli neljän miehen voimin, mutta voimatasapaino ei muuttunut. Uusruotsalaiset hyökkäsivät lisävoimajoukkojenkin kimppuun. Tilanne saatiin kuitenkin toisen hyökkäyksen jälkeen rauhoittumaan. Tai sanotaaanko niin, että koska uusruotsalaiset olivat näyttäneet jo voimansa ja poliisit olivat jääneet kahdessa taistelussa altavastaajaksi, niin tässä tilanteessa oli hyvä nostaa kädet ylös voittajina.
Ensimmäisessä hyökkäyksessä haavoittunut poliisi sai siinä määrin vakavia vammoja päähän ja ylävartaloon osuneiden iskujen takia, että hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan. Poliisi otti kiinnin neljä henkilöä kuulusteluja varten epäiltynä virkamiehen väkivaltaisiesta vastustamisesta ja virkamiehen uhkaamisesta.
SVT

,
Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pessimisti

Mielenkiintoista. Kuinkahan kauan Ruotsin poliisit alistuvat hakattavaksi. Islam merkitsee alistumista.

huugo

Niin kauan kun ylempää tulee ohjeet olla hakattavan. Ruotsin poliisi on nöyrä ja alistunut jo islamin edessä.Edes muutaman poliisin kuolema monikulttuurisuurisuuden ja islamin ylivallan takia ei muuta tilannetta, niin pahaksi tilanne on mennyt.

Valtsu

Jep. Valitettavasti aika samasta asiasta on kyse Pohjolan Liikenteen kanssa: Saako bussikuski ylipäänsä puolustaa itseään (kunniakansalais)matkustelijan käytyä kiinni? Aika monet ovat sitä mieltä, että totta kai saa, mutta pelottavan monen mielestä bussikuskin pitäisi ottaa iskut vastaan ja soittaa poliisi matkalippua tarkastamaan.
Se on nimenomaan tappion merkki, että jotain perseilijää varten täytyy soittaa poliisi. Sitten kun poliisikin heitetään ulos, se on orjuuden merkki.

Noora

Niin on Suomen poliisikin alistunut jo tuolle niinkutsutulle uskonnolle. Valitettavasti. Niin kuin myös sille on alistunut myös, sosiaalitoimi, ev.lut.kirkko..kaikki.. 😞

tosipaikka-tulee-eteen

Virkamiehen uhkaamistako se nyt vain on, jos virkamies on jo hakattu henkihieveriin ? Heti syytökset tuntuva melko hellävaraiselta tekoihin nähden.Kyllä tämä taas pullakeisteiksi menee ja poliisdi pyytelee anteeksi linja-autoon tunkeutumistaa uusruotsalaisilta kun pääsee sairaalasta.
Kyllä se niin on asia ruottalaiset,että loppupeleissä ette tule näiden vekkulien kanssa pullatarjoiluilla pärjäämään.

Toma Reede

Sitten kun rahat loppuu.

Pessimisti

Miksi eivät lainaa poliiseja USA:sta?

Anonymous

Jenkkipoliisit ovat kaikki maskuliinisia. Se on toksista.

JK

Näiden kanssa ei toimi muu kuin voimakeinot, sosiaaliset palvelut erilaisine ohituskaistoineen vain yllyttävät vaatimaan lisää ja saavat nämä alkukantaiset ihmiset toimimaan länsimaista kuklttuuria vastaan.
Saddam Hussein ja muut ”diktaattorit” käsittivät miten näitä elukoita tulee hallita, raaka ja säälimätön voima on ainoa keino jolla rauha säilyy edes jollakin tavalla, samaa menetelmää tulee käyttää myös eurooppalaisissa ja muissakin sivistysvaltioissa. Viranomaisilla pitäisi olla ensisijainen toimintaohje ampua kovilla heti jos sana ei tehoa.

Jani

Rules of engagement!!!

Anonymous

Ruotsin polpo on tukenut tilanteen kehittymistä tuollaiseksi joten toivottavasti maistui iloinen väreily uudessa jännittävässä ruotsissa.Siitä vaan mallia Suomenkin vihapuhepoliiseille ja muille.Sama se on edessä teilläkin – sillä erolla tosin että Suomessa saattaa jossain vaiheessa kantiksetkin alkaa väijyttämään teitä koska miksipä ei?Ihmisoikeudet jne. – eiköhän se armeijan käyneiltä onnistu siinä kuin laumalta sukurutsaisia arabejakin.

Polpo = väärä yleistys

Eivät kaikki ole mitään polpoja. Suurin osa rivipoliiseista äänestää SDtä, kertoi kriminologian professori Leif GW Persson.

Olof Palmen murhaaja

No sepä mukavaa että äänestää.Hieman suurempi määrä vähän muitakin olisi saattanut äänestää jos he olisivat saaneet sen turpansakin auki tilanteesta vaikkapa 10 vuotta sitten??Eivät saaneet ja ei tuo kehitys nyt simsalabim yhdessä yössä tapahtunut.Selkärangattomia saatanan nahjuksia ne loput sitten jotka polpoja eivät ole.Onko se muka sitten yhtään parempi?Muutama yksittäistapaus joka nyt jotain on nyyhkyttänyt eläkkeelle jäätyään kun ei asiaa muuta yleisellä tasolla yhtään mihinkään suuntaan.

Valtsu

Niin taisi olla. GW Persson itse kuitenkin katsoi demarien olevan paras valinta: https://sv.stories.newsner.com/nyheter/leif-gw-persson-avslojar-sa-rostar-jag-i-valet/

Anonymous

Hyvä että kuffari poliisille kurku ei leikattu auki .

Heikki Kunttu

Tuo ei lopu ennenkuin poliisi käyttää asettaan! Eilen puhuin asiasta eläkkeellä olevan poliisin kanssa.

Anonyymi

Ei taida kaffe ja pulla -tarjoilu tehota tähän porukkaan. Sitä ovat jotkut täysin kuutamolla olevat hännystelijät ehdottaneet ja onpa taidettu jossakin Göteborissa toteuttaakin. Tuloksista ei vaan ole tietoa.
Suomessa on menossa Pohjolan bussinkuljettajien lakko, jossa tuetaan potkut saanutta kollegaa, kun hän oli erehtynyt puolustamaan itseään väärennetyllä lipulla markustavaa afrigaanoa vastaan. Mediassa näytetään vain kanssamatkustajan ottamaa videota, jossa ei alkutilannetta näy lainkaan. Näin meitä tässäkin asiassa yritetään naruttaa, kun koko ongelman pointti on rähmälläänolo muualta tulleiden lakeja ja määräyksiä röyhkeästi polkevien edessä.

Asko Liukkonen

Otettiin kiinni epäiltynä? Eikö sitä poliisia pahoinpidelty? Kyllä on sairasta touhua. Jenkeissä nuo kaikki olisi ammuttu heti, kun ensimmäinen kävisi kiinni poliisiin.

Tokko menee toista kertaa yksinään jutustelemaan ilman halalmakkaraa

Häpeällistä että poliisi on niin avuton että saa/ottaa selkäänsä roskaväeltä. Olisivat voineet aseistariisua hänet ja ampua täyteen reikiä.

kanander

Miten poliisien käy oikeudessa? Selviytyvätkö ehdollisella vai tuleeko linnareissu?

poliisilla on pyssy

Tämä todistaa sen, että ruotsalaiset poliisit ovat homoja ellei poliisi ollut naispuolinen.

Veronmaksaja maksaa implantaatit

Poliisilta oli lyöty hamphaat kurkhuun: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/unga-man-i-brak-pa-resecentrum-i-skovde-polis-till-sjukhus
On se niin mukavaa kun hyysätit osoittavat kiitollisuutta palveluyhteiskuntaa ja hyvinvointivaltiota kohtaan.

Make

Laitoin äsken spostia Heikki Alagolle. heikki.alanko@pohjolanliikenne.fi
Saa nähdä onko toimiva osoite ja että vastaako.

PM

Pistähän tietoja jos ottaa yhteyttä.

Make

Osoite ainakin näyttäisi olevan toimiva. Vastausta ei ole vielä kuulunut.

Pena

Eikä taida kuuluakaan.

Freya Snow

Poliisille potkut rasistisesta toiminnasta. Kehtasi vieläpä mennä loukkaantumaan.

rocky

Ja kehtasi vielä kontata pois ennen kuin nuorukaiset olivat valmiita.

Pena

Kyllähän siinä tunteet nousevat pintaan kun ei kahvibussiakaan näy. Rasistipoliisi toimi väärin. Pullaa ja kahvia, niin tilanne rauhoittuu.

Anonymous

Yksi viikko buhenvald buhenvaldiin sitten tilanne rauhoittuu .