"Milloin te rasistiset sverigedemokraatit tajuatte, että pakolaislapset ovat parempia kuin teidän ruotsalaiset lapsenne?"

33053897
Vasemmalla parempiarvoisia lapsia ja oikealla vähempiarvoinen lapsi.

Olen kyllästynyt vihaan. Siihen vihaan, joka sulkee ihmisiä ulos ja joka ei halua auttaa, kirjoittaa muuan ruotsalainen bloggaaja.

– En ymmärrä miten voitte koko ajan ajatella vain rahaa, rahaa ja rahaa, kun lapset hukkuvat Välimerellä Jimmie Åkessonin politiikan takia. Miksi ajattelette vain kuinka paljon pakolaiset maksavat, ette sitä kuinka he voisivat olla voimavara yhteiskunnallemme? Kaikki te sverigedemokraatit olette todella sairaita päästänne kun ajattelette, että on hauskaa kun ihmiset hukkuvat ja kuolevat, aktivisti kirjoittaa.
Ja jatkaa:
– Ette todellakaan välitä. Ette välitä siksi, että heillä on ruskea iho ja ruskeat silmät eivätkä he ole ulkonäöltään kuten te. Missä on teidän inhimillisyytenne? Te jankutatte, että emme voi huolehtia kaikista ihmisistä ja ruotsalaiset lähimmäiset kärsivät kun hyvinvointiyhteiskunta romahtaa.
Tästä seuraa:
– Ok, jotkut ruotsalaiset lapset kärsivät nälkää ja jotkut vanhukset eivät saa ruokaa ajoissa. Mutta ei kai tämä tarkoita, että syyrialaiset lapset eivät olisi auttamisen arvoisia? Ruotsalaiset ihmiset ovat osa alistamiseliittiä eivätkä ansaitse sellaista hyvinvointia, jollainen maassa nyt on. Te sverigedemokraatit ette näytä todellakaan tajuavan, että kaikki ihmiset ovat samanarvoisia, ja että toiset ihmiset ovat enempiarvoisia kuin toiset.
– Miten ette voi ymmärtää, että syyrialaiset lapset ovat enempiarvoisia kuin teidän omat blondit sinisilmäiset lapsenne? Ruotsalaiset kuuluvat valkoiseen rotuun, kauhistuttavaan rotuun, joka ei ole moneen sataan vuoteen saanut mitään muuta aikaan kuin alituista ruskeiden ihmisten alistamista. Hävettää ylipäätään olla ruotsalainen.
– Teidän ruotsalaiset lapsenne eivät ole edes puoliksikaan sen arvoisia kuin ovat vahvat, rohkeat ja kulttuuriset syyrialaiset lapset. Ne syyrialaiset lapset, jotka nyt tulevat Ruotsiin tulevat rakentamaan tulevaisuuden Ruotsin. Heistä tulee politiikkoja, tohtoreita, professoreita, nämä ihmiset tulevat avaamaan ruotsalaisten sydämet islamille. Kun taas teidän valkoiset lapsenne ovat valkoista roskaväkeä, asuntovaunuäpäröitä, jotka eivät pääse edes yläasteelta hyväksytysti.
Loppupuheenvuoro:
– Kuinka voitte todellakin kuvitella, että olisitte jotain verrattuna näihin vahvoihin ihmisiin, jotka ovat tulleet kaikkialle Eurooppaan ja Ruotsiin rakentaakseen tulevaisuuden Ruotsia. Oletteko unohtaneet kaikkien ihmisten tasa-arvon? Oletteko unohtaneet, että valkoiset ihmiset ovat edelleen syyllisiä toiseen maailmansotaan ja se on hyvitettävä.
– Jätän tämä svergiedemokraattien haltuun: syyrialaiset lapset, jotka tulevat Ruotsiin tarvitsevat todellakin teidän apuanne. Tehkää kaikkenne; feministinen puolue, vihreät ja muut puolueet, joiden arvoihin kuuluu tasa-arvo. Jos kadotamme tämän arvon sopii kysyä, olemmeko edes ihmisiä.


Blogin pitäjä kirjoittaa Vindögat-nimistä blogia.
HUOM!! Kannattaa pitää kuitenkin mielessä, että luultavasi kyseessä on satiirisivu eikä ihan suinpäin jakaa juttua totena. Sen verran sakeaa on juttu.

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aikki

Vielä koittaa päivä, kun Ruotsinlintukoto romahtaa kehitysmaantasolle, eikä siihen mene kauan. Katsotaan sitten onko tuon jutun kirjoittaja vielä samaa mieltä. Hyvä se on olla hyvä ihminen, kun masu on täynnä .

m1xa

Jos tuo ei ole satiiria niin…en löydä sanoja enää.

Pessimisti

Järkyttävää, miten voi ihminen olla noin aivopesty ja tietämätön asioista. Melkein jo alkaa toivomaan että ruotsi luhistuisi mahdollisimman pian.

Heikki Kunttu

Milloin PT- media uskoo minua ja tajuaa että Facebook estää PT-median, Pamela Gellerin, Robert Spencerin ja monien muitten uutisten välittämisen! Onko Paavolla tajukankaalla kun ei uutisoi UUTISTA!

ruotsinmaalta minä

Aika omalaatuinen kirjoitus josta käy hyvin selville se ,että kaikessa tasa-arvoisuudessaan kuitenki toiset on toisia arvokkaampia ,eli tasa-arvoisempia.
Kai tuo on huumoriksi ymmärettävä,mutta ei se sitä miksikään muuta.Ruotsalaiset on täysiä vajakkjeja ,vain täys vajakki luovuittaa maansa laukaustakaan ampumatta muukalaisille.

Juha Snellman

Samaa rataa menee suomessakin vaikka se ruotsin kehitys on pitemmällä. Montako laukausta olet kuullut?

Anonymous

Satiiri osuu joskus yllättävän lähellä todellisuutta. Näin jokaisen suvakin tulisi puhua, mutta uskallus ei taida riittää.

PM

Jumalauta nyt irtos hyvin, mite mie en tota itte aikasemmin hokannu :)))

Kiero

”Vindögat” tulee taatusti sanasta ”vindögd” eli suomeksi kierosilmäinen.

Suttura

No tuo nyt on vain jonkun nuoren sutturan pitämä wannabe- satiirisivu. Ei kannata välittää.

Pena

Aika vanhan näköisiä nuo paremmat ”lapset”. Ai niin hehän ovat niitä nykypäivän alaikäisiä miehiä….

Pelle Peloton

Tuntuu kyllä yksinkertaisen tosikon tekstiltä, oli satiiria tai postmodernia tietoa. Epäilen jälkimmäistä.
Yle oli samalla tasolla ohjelmassa noituudesta Ruotsissa 1600 luvulla. Ylen mukaan totuudessa pysyminen olisi estänyt satojen naisten polton roviolla.. Noitien polttohan oli sen ajan ”totuutta” kuten homous, sukupuolen vaihto tai ihmisen aiheuttama ilmaston lämpeneminen ovat tällä hetkellä vallitseva ”totuus” postmodernistien mielessä.

Shinta

”HUOM!! Kannattaa pitää kuitenkin mielessä, että luultavasi kyseessä on satiirisivu eikä ihan suinpäin jakaa juttua totena. Sen verran sakeaa on juttu.”
Tuli sama mieleen jo paljon ennen disclaimeria. Ei tää voi olla tosissaan kirjoitettu tolleen tai sit lääkitys on ollut jotain aika paljon mellanölia vahvempaa….

Jarkko Kainulainen

P…ka on ruskeaa.

Van, Mie

Ja joskus jopa ihan mustaa. 😀

Isomyy

Totta joka sana! Ruotsalaisten sietäisi hävetä.

huugo

Sarkasmia, ”kieliposkella” tehty. Tuo voi olla jopa totta muutaman vuoden sisällä jos valtamedioiden paskan suoltaminen annetaan jatkua ja heikot, aivottomat ihmiset menevät mukaan. Ja vittuntuneet ovat hiljaa puristaen nyrkkejä taskuissaan ja jättävät äänestämättä, muka protestiksi.

Aikki

Huugo: Mutta voiko vaalien rehellisyyteen enää EU diktatuureissa luottaa. Suomen presidentinvaalit saivat ainakin minussa epäluulon nousemaan, eikä Ruotsin vaalitulos sen kummemmalta näyttänyt. Gallupit näyttivät aivan toista tulosta ennen vaaleja Huhtasaarelle ja Ruotsissa SD:lle.

huugo

Niin no se on kuitenkin ainut keino päästä vaikuttamaan johonkin. En usko että ainakaan eduskuntavaaleissa olisi isompaa vilppiä. Voi olla joillain esim. persuja vihaavalla pikkupaikkakunnalla ja jossa esim. keskusta on ollut aina vahva. Siellä voi joku fanaattinen keskusta vaalitarkkailjat tehdä pientä jäynää mutta en usko laajempaan koska se tulisi heti ilmi.
No tämä hallitus on kyllä vähtä välittänyt vaikka perustuslaista ja se suunta on aika pelottava, kuin tuulahdus dikatatuurista. Nykyisessä hallituksessa kokoomus käyttää isointa valtaa ja takapiruina EK ja työnatajien leiri. Orpo on kaiken takuumies. orpon on toteuttettava se minkä lupasi kun nostivat kokoomuksen melkein isoimmaksi ja orpo sai valtavasti valtaa. Vähän kuin mafian tapaan,tekivät tarjouksen josta ei voinut keieltäytyä.
Vaaleihin vaikutetaan rajusti etukäteen ja aivopesty kansa uskoo, sinänsä on laillista ”vilppiä” Mediat ja some ovat valtavia instituutioita vaikuttaa mielipiteisiin. Suomen vaaleissa vaikuttaa ”joku” taho ja joilla on medioiden valta, kuikin saa miettiä mikä se ”taho” on. Raju medioiden keskittyminen harvojen käsiin auttaa tässä. Myös internetin sensuuri auttaa tässä, facebookin tapaisten suitsiminen ”tahojen”tarkoitusperien käyttöön on myös yksi. Mm. kansallismielisten vaimentaminen on hyvällä uralla ja syyksi on kelvannut rasimi ja väkivallalla pelottelu. Luodaan uhkakuva mihin kansallimielinen aate johtaa, murhiin, kaakokseen ym. Ja verrataan 30-luvun natsi saksaan. Ja taas aivopestyt pelästyvät.

Yli 11.000 kertaa miljoona?

Yli 11.000 on anonut jäämistä lukioverukkeella eikä sitä mikään enää voi estää kun ei EU- tuomiostuinkaan siihen tule puuttumaan. Kiitos sossun, miljööpuolueen ja keskustan. Seuraavaksi aletaan veivata voiko sitä lukiota käydä esim. 10 vuotta? Ja mitä tehdään niille joiden koulunkäynti oli vain kusetusta, jotka ovat tehneet rikoksia vaikka piti opiskella jne. Ja entä ne 100.000 sukulaista jotka myöskin on siirretävä tänne että saadaan klaani kokoon?

Khalifatta

Tuon on ihan pakko olla sukua hyysärin ”Vihreä humanisti” nimimerkille, tai on jopa sama henkilö. Lähisukulainen siis nettipoliisi Keijo Kaarisateelle.

Anonymous

Vitun apinat ensiksi tuhoa oman maan ,ja nyt apinat rakenta RUOTSI . CAN YOU BELIEVE THIS MUSLIM SHIT !!!!!!!!!! .

Anonyymi

Tämä on melkein yhtä hyvä kuin Husu Husseinin ilmoitus meille vääräuskoisille, että maahanmuuttajat elättävät meitä eikä päinvastoin!