Uussuomalaisnelikko pahoinpiteli suomalaisnuorukaisen raa´alla tavalla

data=HzlP9V_tgtT5tNmmISiNXr2P-X_0yXg8MAv7eAO_hraPfzGJZWqw7Jcr7fMMqZUWAXs20YOmH5sFQ9K9jXTkvWTtpEWslr3sGdaaB8xDc-kvheQwOMWO

Helsingin käräjäoikeudessa käsiteltiin keskiviikkona kolmen uussuomalaisen kantasuomalaiseen kohdistamaa väkivaltatapausta.

Syytetyt lapsukaiset Jack ****, Elias Heidar **** ja Kasimir **** olivat elokuun 11. päivä saaneet houkutelluksi suomalaisen nuorukaisen Herttoniemessä sijaitsevaan asuntoon. Nuorukaisen saavuttua asunnolle kolmikko ja mukana ollut alle 15-vuotias neljäs uussuomalainen laittoivat nuorukaisen käsirautoihin siten, että kädet olivat selän takana.
Sen jälkeen nelikko alkoi ladella tappouhkauksia ja uhkasi puukottaa nuorukaista. Puukkoa pidettiin esillä ja mm. uhrin kaulalla. Alkoi pahoinpitely, jonka aikana uhria lyötiin kasvoihin ja kaulaan. Niin ikään uhria potkittiin ainakin vatsaan. Uhri kaatui lattialle, jolloin nelikko potki häntä ja lopuksi uhrin kaulaan laitettiin vyö, jolla kuristettiin uhria niin, että tämä korisi. Välillä uhri vietiin kylpyhuoneeseen ja hänen päälleen valeltiin vettä, kunnes pahoinpitelyä jatkettiin.
Tekijät olivat tekohetkellä 15-16-vuotiaita, paitsi neljäs alle 15-vuotias. Kolmikko oli asian takia kiinniotettuna muutaman päivän, mutta päästettiin vapaaksi. Syyttäjä vaati käsittelyssä vankeutta. Tuomio asiasta annetaan myöhemmin.