Uussuomalaisnelikko pahoinpiteli suomalaisnuorukaisen raa´alla tavalla

data=HzlP9V_tgtT5tNmmISiNXr2P-X_0yXg8MAv7eAO_hraPfzGJZWqw7Jcr7fMMqZUWAXs20YOmH5sFQ9K9jXTkvWTtpEWslr3sGdaaB8xDc-kvheQwOMWO

Helsingin käräjäoikeudessa käsiteltiin keskiviikkona kolmen uussuomalaisen kantasuomalaiseen kohdistamaa väkivaltatapausta.

Syytetyt lapsukaiset Jack ****, Elias Heidar **** ja Kasimir **** olivat elokuun 11. päivä saaneet houkutelluksi suomalaisen nuorukaisen Herttoniemessä sijaitsevaan asuntoon. Nuorukaisen saavuttua asunnolle kolmikko ja mukana ollut alle 15-vuotias neljäs uussuomalainen laittoivat nuorukaisen käsirautoihin siten, että kädet olivat selän takana.
Sen jälkeen nelikko alkoi ladella tappouhkauksia ja uhkasi puukottaa nuorukaista. Puukkoa pidettiin esillä ja mm. uhrin kaulalla. Alkoi pahoinpitely, jonka aikana uhria lyötiin kasvoihin ja kaulaan. Niin ikään uhria potkittiin ainakin vatsaan. Uhri kaatui lattialle, jolloin nelikko potki häntä ja lopuksi uhrin kaulaan laitettiin vyö, jolla kuristettiin uhria niin, että tämä korisi. Välillä uhri vietiin kylpyhuoneeseen ja hänen päälleen valeltiin vettä, kunnes pahoinpitelyä jatkettiin.
Tekijät olivat tekohetkellä 15-16-vuotiaita, paitsi neljäs alle 15-vuotias. Kolmikko oli asian takia kiinniotettuna muutaman päivän, mutta päästettiin vapaaksi. Syyttäjä vaati käsittelyssä vankeutta. Tuomio asiasta annetaan myöhemmin.

,
Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aikki

Karkotus !!!

xxxeee

Miten sillä yhellä oli suomalainen sukunimi ” Vienola” ? ,ei tuo mikään somalin nimi ole..
Ei nuille mitään rangaistusta tule,älkää edes uskoko niin hulluja.

Palle Runquist

Vienola Mishka Kasimir

Jarna

Tulipas kovat rangaistukset. Todennäköisesti taustaltaan etnisesti venäläisiä.

Jukka makkonen

ja lisää uussuomalaisia tulee joka vuosi ja sen päälle täällä syntyvät,oliskohan järkee laittaa rajat kiinni ja valvontaan.

MURR

Ja noita Mykkänen oikein hakee lisää maahamme. JÄRKYTTÄVÄÄ TOUHUA!

Anonymous

Ylimääräistä voimavaraa löyhissä kaveriporukoissa on uskomattoman paljon.

Mika

Ikävää lukea tällaista. Jos tehtäisiin mun pojalle niin vetäisin jokaisen pahoinpitelijän vähintään pyörätuoliin loppuiäksi. Ns.Kenttätuomio.

Pena

Sitten maksatkin näille korvauksia lopun ikää ?

Jarno Grönholm

Mitä sitte? Ei ne pääsis niistä hilloista nauttimaan ku kusis vaippaan ja söis pillillä. Samaa laskuu vois pistää vanhemmatki sileeks ja alottaa puhdistuksen. Sitähän tää tilanne vaatii

mauno

Tukussa kun tekee ei tule kuin yhdestä tuomio, annetaan alennusta

Kannattaako ?

Mikäs siinä, jos haluaa luottotiedot menettää vähintään 15-vuodeksi ulosoton takia ja palkastakin lähtee osa voudille. Lainaakaan et saa tuon takia sitten. Ihan sama kuin housuun kusisi pakkasella, hetken se lämmittää.

Kosto tuo kovan tuomion - itsepuolustus ei

Luottotiedot menevät vain talousasioista, maksamatta jätetyistä laskuista. Väkivaltatuomiot eivät vaikuta luottotietoihin. Maksamattomat sakot saattavat vaikuttaa, sakot kannattaa maksaa ajallaan tai sopia kohtuullinen maksuaika.
Pahasta väkivaltarikoksesta ei sakoilla selviä, vaan tulee vankeustuomio. Mahdolliset maksettavaksi määrätyt vahingonkorvaukset ovat Suomessa aina melkoisen pieniä (verrattuna esim. USAan). Oikeuskulut saattavat sen sijaan olla melkoisen ikäviä maksettavia. Hävinnyt maksaa oikeuskulut – kannattaa harkita tarkkaan, jos haluaa yrittää pienentää tuomiotaan hovioikeudessa. Yleensä tuomio ei siellä pienene.
Kenttätuomio voi mennä lähes “itsepuolustuksen” piikkiin, jos reagoi heti paikan päällä näkemäänsä läheisen kärsiessä. Kostosta (harkittu teko) tulee aina isompi tuomio.

Anonymous

Sakot vanhenee kahdessa vuodessa.

höpö höpö

Kyllä ne kuule luottotiedot menevät niistä tuomituista vahingonkorvauksistakin sille uhrille, että älä jauha paskaa siellä. Sakot voi vanheta parissa vuodessa vahingonkorvaus ei. Se vanhenee 3-vuodessa ainoastaan silloin, jos vaatija ei muista katkaista vanhenemista uusimalla perintä uudella ilmoituksella. Tuolla uusimis puljaamisella käynnistyy aina uusi 3-vuoden vanhenemisaika ja sitä voidaan jatkaa niin pitkään kunnes velka vanhentuu kokonaan eli se 10-15-vuotta. Olen itse saanut vahingonkorvauksen niskaan hölmöilyistä yli 11-vuotta sitten ja kyllä se on edelleen perinnässä.
Tuolla on ihan faktaa asiasta jos ei usko.
https://www.minilex.fi/t/korvausoikeuden-vanhentuminen

Juha

Älkää nyt näistä pienistä! Katsokaapa dokumentti Malmöstä:
https://areena.yle.fi/1-4315629
Onneksi siellä on kaikki hyvin, ja rauhallinen tilanne poliisin hallinnassa. Näin meille kertoi Yle.

Pena

Onnea vaan Helsinki, tästä monikultturisesta tapahtumasta. Onneksi en asu siellä. Tulevaisuus näyttää loistavalta.

Pena

Ai jai, nyt teillä palaa myös autotkin siellä. Onneksi olkoon.

Kuukerin nelli

Miten noi on aina noin äärettömän r a u k k a m a i s i a ? Aina isolla joukolla yhtä vastaan. Ei koskaan mies miestä vastaan. Ja vielä käsiraudat. Hiekkikset taitaisivat hävitä joka ainoan reilun matsin ihan 6-0. Ovat ihan täysiä vellihousuja kaikki.

Himo Koini

Hamppuköyttä vailla tuo paskasakki.

huugo

Helsinki tarvitsee näitä, muuten kaupunki tuntuu liian tylsältä ja tapahtuu kestävyysvajeen aleneminen. Ovat tärkeitä työvoimapoliittisia tapauksia hell singin kannalta, joten rangaistuksia ei saa antaa on vapaavuoren kanta ja heittää suu virneessä, pojat ovat poikia.

Pyöveli

Mikä ei tapa, karaisee.

Anonymous

onneksi meillä on tämä mykkänen,ihan itse hakee lisää tätä rikkautta ja voimavaraa turkista lisää.kataisen sanoin,me tienataan tällä.