Vihapuhe FM klo 19.00: Yle antaa populisteille paikkaa primetimilla

Yle päästää koulurauhaa rikkoneen äärioikeistolaisen sarjahukuttajan studioon. CIA naisten olohuoneessa mopo hieman keuli. Monimuotoinen koulu Kaliforniassa laati rasistisen lautapelin. Vihreät valvoo nurkkaan ajettuja setämiehiä. Ruotsalaisilla ennakkoluuloja syyttömäksi todettua turkkilaista kohtaan.

https://www.youtube.com/watch?v=icsMRNRI8cw

Subscribe
Notify of
guest
3 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Osasto B sairas valltamedia sairaat toimittajat

Hyvin pyyhkii! Presidentti Trump asteli Air Force One -koneeseen vessapaperi kengänpohjassaan
Iltalehti
Yhdysvallat
ILTALEHTI
journalismin lippu laiva
nämä tyypit noudatavat hyvin omaa moraal saarnaansa
Päätoimittajien kannanotto: Luotettavan median puolesta
Media1.3.2016 klo 03:00päivitetty 1.3.2016 klo 06:14
Suomalainen keskustelutapa on muuttunut nopeasti. Eritoten sosiaalisessa mediassa solvaaminen, halventaminen, mustamaalaaminen ja suoranainen valehtelu ovat arkipäiväistyneet. Mediaksi itseään nimittävät tahot myrkyttävät yhteiskunnallisen keskustelun ja yhteiskunnan ilmapiirin johtamalla yleisöä tahallisesti harhaan valheellisilla viesteillään. Hyvän maun ja soveliaisuuden rajat on jo aikaa sitten ylitetty.
Moniarvoinen viestintä ja sananvapaus sallivat erilaiset mielipiteet. Se ei tarkoita, että kuka tahansa voi levittää mitä tahansa kenenkään siihen puuttumatta.
Me hyvää journalistista tapaa noudattavat päätoimittajat emme aio olla valemedian hiljaisia tukijoita ja myötäjuoksijoita. Sitoudumme oikeisiin tietoihin perustuvaan ja merkitykselliseen journalismiin. Kun tietoja pyritään tahallisesti hämärtämään tai vääristelemään, puutumme siihen omissa medioissamme. Tuemme yksittäisiä journalisteja, jotka työnsä vuoksi joutuvat parjauskampanjoiden kohteeksi. Emme salli, että journalisteja vaiennetaan painostamalla.
Otamme jatkossakin vastuun julkaisemistamme uutisista ja niiden oikeellisuudesta, ja vastaamme myös toimitustemme tekemistä virheistä ja niiden korjaamisesta. Aiomme vastaisuudessakin olla demokratian ja sananvapauden tukipilareita, osa toimivaa suomalaista yhteiskuntaa. Eettisesti kestäviin periaatteisiin sitoutuneen ammattimedian tehtävä on vaikeinakin aikoina kirkas.
Oikeasti He ovat juuri nitäi jotka pahiten näitä asioita rikkovat
mutta syylistävät muita siitä

sanaton

Hyvän maun ja soveliaisuuden rajat on jo aikaa sitten ylitetty.
T -suomen valtamedian Päätoimitajat
Hyvin pyyhkii! Presidentti Trump asteli Air Force One -koneeseen vessapaperi kengänpohjassaan
Iltalehti
Kysymys Kuka sen soveliaisuuden rajat on oikeasti ylittänyt

Aikki

Mitä yhteistä on punavihreilläkommunisteilla ja islamilaisilla . Vastaus vääräuskoisille saa valehdella.