Matinkylän autopaloissa käytettiin "ruotsalaista syttytekniikkaa"

Espoon Matinkylässä poltettiin viime yönä useita autoja. Uutinen sinänsä on jo vanha, mutta joitakin havaintoja voidaan tehdä paikalta kuvatuista filmeistä, joita on julkaistu mm. Iltalehdessä.

Ainakin osan autoista syttypaikka on selvästi auton keula. Jos vertaa tätä Ruotsissa tapahtuviin autopaloihin niin on olemassa kaksi trendiä miten palo sytytetään.
Ensimmäinen tapa on rikkoa auton ikkuna ja vipata polttopullo auton sisälle. Toinen yleisempi tapa on sytyttää auton eturengas. Renkaan päälle lokasuojakoteloon laitetaan polttopullo. Tämä on luultavasti havaittu hyväksi tavaksi sytyttää palo. Ruotsalaisten poliisien mukaan tällainen syttytapa on hitaampi kuin ikkuna + pullo sisälle. Sytyttäjän kannalta tapa on kuitenkin “jännittävämpi”. Paloa on vaikea saada sammumaan kun se lopulta syttyy.
Näyttää siis siltä, että autopaloissa on käytetty “ruotsalaista tapaa” sytyttää auton eturengas. Kaikenkaikkiaan ainakin 5 autoa paloi Matinkylässä.

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tero

Ullatusta taas.

loistavia_autojenpolttajia_

Eiköhän tuo autojen polttotekniikka ole tuontitavaraa Ruotsiin niin kuin Suomeenkin !

Pelle Peloton

Eikä liene monikulttuurisuuden rikastuttamaa.

Mikä tässä on ongelma - iloitaan

Monikulttuuriset grillibileet.

Pena

Ei kun siellä olivat varmaan Matti ja Teppo vähän leikkineet tulitikkujen kanssa. Vahingossa paloi muutama auto.

Värillistä värinää

No niin, nyt ovat muslimit ardikalisoituneet Suomessakin sen verran että autopalot ovat tulleet tänne jäädäkseen. Espoolaisilta joiden autot on poltettu voi kysyä “Mitä puolueita ja keitä henkilöitä olet äänestänyt viimeiset 30 vuotta?” ja todeta “Sinä olet halunnut tänne tällaisen tilanteen, sitä saa mitä tilaa”.
Minulla ei ole sympatioita niitä ihmisiä kohtaan jotka eivät halua pitää Suomea suomalaisille sopivana asuinmaana. Ja jotka ovat äänestäneeet eduskuntapuollueita. He ovat itse syyllisiä tähän tilanteeseen.
Jos tämän seurauksena joku haluaa liittyä isänmaalliseen rintamaan niin persut on väärä puolue. Niinkuin on Paavonkin puolueet. Meillä on oikeasti vaihtoehtoja ajaa nämä matut ulos maastamme. Mutta me tarvitsemme siihen kansan mandaatin. Saadaanko se nyt vai myöhemmin? Jos myöhemmin niin tilanteen korjaaminen kestää pidempään. Ja sitä ennen alati suurempi määrä ihmisiä kärsii.
Tunnustetaan faktat: Muslimit ovat radikalisoituneet Suomessa. Ja nyt niitä tulee liki 1000 tänne lisää.

fatwantarkistaja

Hemmetin hyvä teksti.
Anna, kun arvaan… Ei, se ei ole vaihtoehto. Puoluepampun julistaessa yli 90 prosentin kansallismielisistä olevan islamisteja, jätän sillä teltalla vierailun visusti väliin. Puolueen johtajan kertoessa, että yli 90% heidän porukoistaan ainakin hyväksyy pedarihommat.. äänestän mieluummin Vasemmistoliittoa, sielläkin on terveempi meininki. Ehkä se on tarkoituskin viedä persuilta äänet?

Anonyymi

Odotetaan sitten vaan kiltisti sitä, että vakuutusyhtiöt nostavat autojen vakuutusmaksuja. Koko kansa pääsee taas osalliseksi näihin kekkereihin!

K.L.

Näin tulee käymään…tai sitten tällainen polttelu poistetaan korvattavien listalta.Jos määrät kasvaa…

nauttikaa_nyt_unelmastanne

Vakuutusmaksut ei saa noussa alueilla miss’ ei autoja polteta,kuten esim pohjoisessa.
Maksakaa vaan helsinkiläiset korotetut autovakuutukset,tehän näitä islamisteja etupäässä
majoiotatteki omille nurkillenne.

Eläimet eivät sytytäs

Kyseessä kuitenkin ihmiskunnan edustajat, joille tulonsiirtoyhteiskunta ostaa tikut, bensat ja kusen päähän.

Särmääjä

Voi sitä lässytystä nyt sitten toivottomasta ja syrjäytyneestä nuorisosta mitä tästä lähin aletaan hokemaan. Eihän Suomeen voi mitään ongelmia tulla kun toistetaan muiden Pohjoismaiden matuilupolitiikkaa ja ikäänkuin meille tuleva keharisakki poikkeisi taianomasesti muiden maiden kehareista ja ikäänkuin kun sitä kotouttamispaskaakin ei missään muualla oltas jo harrastettu.

Pena

Kyllä meidän on nyt vahvistettava dialogia ja suvaittava. Tämä oli ehkä pahan puuron seurausta, tai kahvibussi puuttui.

fatwantarkistaja

Pena
Muuten naurattaisi ja naurattaa silti, että juuri noin tullaan toimimaan Suomessakin. Nähdään, jotta Ruotsissa homna kusee, eli tehdään täysin samat virheet samoilla lopputuloksilla. Ei tämä kansa ansaitse olla olemassa.. enää? Kysymys, eikä mielipide oli edellinen lause, loppuu vaan usko kohta, jospa ne pakolaiset osaisivat tehdä paremmin nämä asiat.

Anonyymi

Ei, vaan yrittivät tarjota lettivehnästä kun olisi pitänyt olla viinereitä!

Iloitaan yhdessä pummilla

Unodit vielä mainita rasistiset bussikuskit, jotka kehtaavat kysyä matkaanoikeuttavaa lippuakin.
Kyllä siinä alkaa vähemmästäkin syrjäytyä!

Jukka makkonen

suomeen tulleet poikkeaa ruotsiin tulleista,ruotsiin meni luku ja kirjoitustaidotonta,kun taas suomeen tuli teknikoita ja insinöörejä.peräti 5%on työllistynyt huippuvirkoihin kuten pakolaiskoordinaattori.

Ei ihme

Olemme koko ajan tietäneet että tällainen ruotsalainen ”nouhau” tulisi leviämään myös Suomeen.

Anonymous

Matuja lisää niin kotoutuvat.

Karri Nyman

Extrauutiset ei julkaisseet kommentteja…
Voihan asialla olla myös varis/pif/animalia ryhmän harjoittelu? Sytytyspala renkaan viereen ja nettiin kehumaan urotyötä.

huugo

En voinut kuin nauraa tälle uutiselle, poliisi yrittää vielä keksiä syytä tälle kun on päivän selvää mitä on kyse. Varoituksia on tullut mutta suljetaan korvat ja huudetaan että olette väärässä, Suomeen ei voi tulla samaa kuin Ruotsissa ja monet eivät usko edes Ruotsin systemaattista autojen tuhoamista. Nyt pääkaupunkiseutu korjaa sitä mitä on kylvetty poliitikkojen toimien takia. Tämä leviää ja roihahtaa täyteen tuleen ja tuhoon. Tämä voi nousta uudelle levelille, asunnot seuraavaksi ja silloin alkaa raatoa tulla.

Kansa senkun tyhmistyy lapsista alkaen

Uppsalan Gottsundassa palaa koulu poroksi, lähellä oleva puukirkkokin oli vaarassa. Kaksi tyttöä otettu kiinni, ettei vaan olis… https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/rektorn-chockartat-och-tragiskt

Murphy

Koko Länsi-Maailman laajuisesti tapahtuu tätä terroria joko ihmisiin tai omaisuuteen kohdistettuna. Ehkä paras asiantuntemus ilmiön kanssa toimivista maista on Israelissa, sekä myös pitkäaikaisin kokemus käytännön toimista asian hallitsemiseksi. Radikalisoituminen,syrjäytyminen,vähäosaisuus ym. ovat tuttuja sosiologisia selitys yrityksiä. Länsimainen rikollisuus ei kuitenkaan käytä näitä toiminta tapoja. Kun Israel on YK:ssa koettanut saada euroopan maita ymmärtämään tätä islamismista heihin kohdistuvaa jatkuvaa terroria niin olemme lähes aina jättäneet heidät huomiotta. Vain USA on pysynyt rinnalla.- No nyt Eurooppa taistelee saman ongelman kanssa ja uskoo selvittävänsä asian,valehtelemalla itselleen. Aikanaan Baader-Meinhoff ryhmä aiheutti päänvaivaa, mutta “kotimaisena” ilmiönä saatiin pois päiväjärjestyksestä. Koska dialogi esimerkit uskontojen välillä ovat harvinaisia, niin yksipuolisella “ymmärrys” politiikalla on vain “hyödyllisen idiootin” asema, kunnes toisin todistetaan.On surkuhupaisaa, ettei järjellä voi juurikaan toimia hullujen ideologioiden vastustamiseksi, On vain kuri ja pakkojärjestys.

Anonymous

,”KELA GOLD ” ON NYT VAIN PIDETÄÄN HAUSKA , ” KUFFAARI” MAKSAA .

Pena

Kafiireiden autot saa heidän mielestään polttaa hyvillä mielin.