Pieni bensan hinnan vertailu

Kuvakaappaus 2018-10-07 22-07-38

Pohjois-Euroopassa bensan hinta on kallistumaan päin. Vielä vuosi sitten Virossa hinta oli 1,250 paikkeilla kun nyt esim. Mustamäen K-Cirklellä sekä diesel että 95 maksoi 1,399 euroa.

Norjassa Oslossa Statoililla keskihinta 95:lle viikolla oli noin 1,700 euroa, Tukholman Statoileille keskihinta pyöri 1,670 paikkeilla ja Suomessa 95 oli noin 1,614. Näistä maista Viro on toistaiseksi halvin, Suomi kakkosena. Diesel on Ruotsissa ja Norjassa bensaa kalliimpaa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Pieni bensan hinnan vertailu

 1. Joku torvelohan myös möläytti että Suomessa on ilmastokriisi ja pitäisi korottaa rajusti hintaa. Palkatkin ovat muka nousseet merkittävästi. Aikamoisia harhakuvitelmia.

  39
  1. Mikähän siinäkin sitten luontoa säästäisi. Ne ajaa edelleen jotka autoa tarvitsee oli bensan hinta mikä hyvänsä..

   27
   1. Luulevathan ekohipit myös että päästöt vähenee, jos se vanha toyota viedään afrikkaan. No joo eihän se päästöjä enää Suomessa tee, mutta afrikassa kylläkin. Tuon korotuksen ehdottaja kuvittelee, että kansalaisilla on varaa ostaa se uusi 15-20Teur muovikippo. Totuus on kylläkin ihan muuta.

    29
 2. USA 0,84
  Venäjä 0,6
  Espanja 1,3
  Suomi 1,7 euroa/litra
  Kun tullaan EU alueelle, viranomaiset tarvitsevat varoja käyttöönsä. Ilmastohuijauksella rahaa on helppo kiristää kansalaisten pillastumatta korkeisiin hintoihon koko EUssa.
  Öljyterminaali on Suomen rajan lähellä, joten tuonti Suomeen ei olisi kallista. Valtio panee taskuunsa joka litrasta euron verran. Voi olla, että valtio tekemiensä ilmastosopimusten johdosta voi joutuu maksamaan joillekin huijareille osan maksamastasi eurosta. Itsehän äänestit tai jätit äänestämättä.

  39
  1. EU kitaan hukkuu suurimmaksi osaksi verottajan Suomen kansalaislta keräämät rahat. Ennen Eu:ta tiestöt olivat kunnossa pohjoista myöten, sairaanhoito pelitti, koulutus oli huippuluokkaa (ja mm. ruoka oli syötävää kun se tehtiin omissa koulun keittiöissä) Vanhuksista pidettiin parempaa huolta.ym. Poliisi ei tutki maaseuduilla rikoksia kuin vakavimmat tapaukset, poliisin tulo kestää hätätapauksessa jopa tunnin. Nyt kaikki alkaa mennä perseelleen ja vauhti kiihtyy. Kunnollista sairaanhoitoa saat kun sinulla on laittaa siihen OMAA rahaa. Maaseutukunnat ovat hetken päästä oman onnensa nojassa. No mitä tästä seuraa. Ihmiset erityvät siitä yhteiskunnasta mikä on ollut, oman käden oikeus, viha poliitikkoja kohtaan kasvaa ja mitä siitä seuraa…..

   27
 3. Kallis bensa ja autoverotus hidastavat maahanmuuttoa.

  2
  14

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.