Ruotsissa rauhallinen viikonloppu, vain kymmenkunta autoa poltettiin

Ruotsissa on ollut rauhallinen viikonloppu. Pitkiin aikoihin ei ole niin vähää määrää autoja poltettu kuin nyt.

Paitsi Kalmarissa, jossa tuleen tuikattiin viitisen autoa lauantaiaamuna klo 10 jälkeen. Kaikenkaikkiaan kahdeksan autoa tuhoutui palossa lunastuskuntoon. Asiaa tutkitaan tuhopolttona. Kristianstadissa niin ikään lauantaiaamuna tuikattiin kirkon parkkipaikalla auto tuleen klo 08.00 aikaan
Edelleen perjantai-iltana poltettiin Malmössä Foslevägenillä auto klo 22.55 aikaan. Eli kaikenkaikkiaan aika vähäinen määrä, kymmenkunta autoa.
Uppsalassa joku tuikkasi McDonaldin vessan paperikorin tuleen. Savua saatiin paljon aikaan, mutta ei mitään sen suurempaa. Useita omakotitalopaloja on ollut, joista osa on kirjattu tuhopoltoiksi. Viime yönä mm. Flensissä henkilö yritti itsemurhautusta. Poliisioperaation yhteydessä ja piiritystilanteessa henkilö tuikkaisi huoneistonsa tuleen.
Muuten ja yleisesti kuningaskunnassa kaikki hyvin.
 

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Terhomatti Hämeenkorpi

Hej! Nyt vasta uussumalaiset ovat hoksanneet, että Suomessakin voipi polttaa autoja… Matinkylässä se on havaittu ja merkit ovat lupaavia. Pari autoa toimi koekaniineina.
Kyllä se siitä täälläkin…

Fincum

Ruotsin parlamenttivaalien alla palaneet autot oli tärähtäneistön mielestä SD:n masinoimaa vaalikamppailua. Nyt herää kysymys, mitä vaaleja näillä autogrilleillä pohjustetaan?

Jukka makkonen

ei hätää,aino pennanen pistää kuriin nämä grillaajat,oikein sääliksi käy niitä jotka joutuvat ainon käsittelyyn,aino voi jopa ottaa tikut ja sytkärit pois.

Pena

Nyt ne autogrillit levisivät jo Suomeenkin, onkohan se tuo kuuma sää kun autoja palaa jo täälläkin. Kuorma-autokin palanut keskellä päivää. Onnea vaan taas sinne Helsingin ja Espoon suuntaan. Nyt on varmaan hyvä fiilis. Pitäisiköhän jo ilmatieteenlaitoksen tehdä metsäpalon lisäksi autopalovaroitus.

Pena

Palava auto ja savuava taivas
Huutavat jihdia ja profeetta muhammadia
Jokainen tulien yö ja jokainen savuava päivä
Jää historiaan, lopulta unholaan