Ruotsissa rauhallinen viikonloppu, vain kymmenkunta autoa poltettiin

Ruotsissa on ollut rauhallinen viikonloppu. Pitkiin aikoihin ei ole niin vähää määrää autoja poltettu kuin nyt.

Paitsi Kalmarissa, jossa tuleen tuikattiin viitisen autoa lauantaiaamuna klo 10 jälkeen. Kaikenkaikkiaan kahdeksan autoa tuhoutui palossa lunastuskuntoon. Asiaa tutkitaan tuhopolttona. Kristianstadissa niin ikään lauantaiaamuna tuikattiin kirkon parkkipaikalla auto tuleen klo 08.00 aikaan

Edelleen perjantai-iltana poltettiin Malmössä Foslevägenillä auto klo 22.55 aikaan. Eli kaikenkaikkiaan aika vähäinen määrä, kymmenkunta autoa.

Uppsalassa joku tuikkasi McDonaldin vessan paperikorin tuleen. Savua saatiin paljon aikaan, mutta ei mitään sen suurempaa. Useita omakotitalopaloja on ollut, joista osa on kirjattu tuhopoltoiksi. Viime yönä mm. Flensissä henkilö yritti itsemurhautusta. Poliisioperaation yhteydessä ja piiritystilanteessa henkilö tuikkaisi huoneistonsa tuleen.

Muuten ja yleisesti kuningaskunnassa kaikki hyvin.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Ruotsissa rauhallinen viikonloppu, vain kymmenkunta autoa poltettiin

 1. Hej! Nyt vasta uussumalaiset ovat hoksanneet, että Suomessakin voipi polttaa autoja… Matinkylässä se on havaittu ja merkit ovat lupaavia. Pari autoa toimi koekaniineina.
  Kyllä se siitä täälläkin…

  30
 2. Ruotsin parlamenttivaalien alla palaneet autot oli tärähtäneistön mielestä SD:n masinoimaa vaalikamppailua. Nyt herää kysymys, mitä vaaleja näillä autogrilleillä pohjustetaan?

  18
 3. ei hätää,aino pennanen pistää kuriin nämä grillaajat,oikein sääliksi käy niitä jotka joutuvat ainon käsittelyyn,aino voi jopa ottaa tikut ja sytkärit pois.

 4. Nyt ne autogrillit levisivät jo Suomeenkin, onkohan se tuo kuuma sää kun autoja palaa jo täälläkin. Kuorma-autokin palanut keskellä päivää. Onnea vaan taas sinne Helsingin ja Espoon suuntaan. Nyt on varmaan hyvä fiilis. Pitäisiköhän jo ilmatieteenlaitoksen tehdä metsäpalon lisäksi autopalovaroitus.

  11
 5. Palava auto ja savuava taivas
  Huutavat jihdia ja profeetta muhammadia

  Jokainen tulien yö ja jokainen savuava päivä
  Jää historiaan, lopulta unholaan

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.