Ruotsissa rauhallinen viikonloppu, vain kymmenkunta autoa poltettiin

Ruotsissa on ollut rauhallinen viikonloppu. Pitkiin aikoihin ei ole niin vähää määrää autoja poltettu kuin nyt.

Paitsi Kalmarissa, jossa tuleen tuikattiin viitisen autoa lauantaiaamuna klo 10 jälkeen. Kaikenkaikkiaan kahdeksan autoa tuhoutui palossa lunastuskuntoon. Asiaa tutkitaan tuhopolttona. Kristianstadissa niin ikään lauantaiaamuna tuikattiin kirkon parkkipaikalla auto tuleen klo 08.00 aikaan
Edelleen perjantai-iltana poltettiin Malmössä Foslevägenillä auto klo 22.55 aikaan. Eli kaikenkaikkiaan aika vähäinen määrä, kymmenkunta autoa.
Uppsalassa joku tuikkasi McDonaldin vessan paperikorin tuleen. Savua saatiin paljon aikaan, mutta ei mitään sen suurempaa. Useita omakotitalopaloja on ollut, joista osa on kirjattu tuhopoltoiksi. Viime yönä mm. Flensissä henkilö yritti itsemurhautusta. Poliisioperaation yhteydessä ja piiritystilanteessa henkilö tuikkaisi huoneistonsa tuleen.
Muuten ja yleisesti kuningaskunnassa kaikki hyvin.