Veronika Honkasalo: ”Äärioikeisto ampuu valtamedian lapaan”

457a4202-edit_crop_kapea1-820x4501

Suosikkivasemmistolaiseni Veronkia Honkasalo on taas aktivoitunut ja kirjoittaa perjantaina julkaisemassaan blogikirjoituksessa kuinka äärioikeisto hyödyntää valtamediaa provokatiivisilla iskuilla.

Honkasalon mukaan äärioikeistolaiset suunnittelevat provokaatioita huolella somessa etukäteen. Tällaisilla keksityillä skandaaleilla annetaan yksinkertaistettuja ja liioteltuja vastauksia monimutkaisiin kysymyksiin ja ennenkaikkea: pelataan ihmisten peloilla.

Honkasalon mukaan äärioikeisto syöttää suodaan valtamedian lapaan, uhriutuu ja levittää omaa propagandaansa.

Mistä oikeastaan muistamme Veronika Honkasalon?

Esimerkiksi muutama vuosi sitten nousi suureen julkisuuteen ns. konduktööri-tapaus. Honkasalo oli liikkeellä pääkaupunkiseudun paikallisjunalla kunnes yhtäkkiä havaitsi rasismia. Nimittäin junassa oli konduktööri, joka tarkasteli matkustajien lippuja. Kun konduktööri pääsi junassa olleen irakilaisseurueen kohdalle selvisi, että osalla ei ollut lippua.

Tapahtuma eteni siten, että irakiaanot alkoivat rähistä konduktöörille, joka sai Pukinmäen asemalla tarpeekseen ja käskytti irakiaanoja poistumaan junasta. Veronika Honkasalo puuttui tässä vaiheessa asiaan, koska nyt kyse oli rasismista. Honkasalo alkoi tivaamaan konduktööriltä miksi irakilaisilta tarkisteltiin lippuja. Kyseessä oli eittämättä rasismi.

Koko tapahtuma kiehahti somessa äärimmilleen. Esimerkiksi Helsingin varakaupunginjohtaja Pekka Sauri liittyi huutokuoroon huutamaan rasismia. Ei varmaan tarvi sanoa, että Rasmuksessa saatiin aikaan satojen viestien ketju, jossa huudettiin naama punaisena rasismia ja kymmenillä rasmuslaisilla kiehahti sen verran pahasti, että syytekynnys ylittyi kun konduktöörille jaettiin vaikka minkälaista uhkausta.

Juttu ryöpsähti todella suureksi, varsinkin rasisminvastustelupiireissä. Kun VR lopulta antoi vastineensa niin valvontakameranauhojen perustella konduktööri tarkisti lippuja kaikilta matkustajilta. Ei, kuten Honkasalo väitti profiloidusti, koska kyse oli irakilaisista.

Mielenkiintoista on, että Rasmuksen viestiketjuun otti osaa jopa VR:n edustaja sanoen, että kyse ei ollut rasismista vaan normaalista lipuntarkastuksesta, Honkasalo jatkoi silti rasismijankutustaan.

Kun lopulta suurellekin yleisölle selvisi, että Honkasalo oli keksinyt omasta päästään koko rasismitapahtuman niin seurasi uhriutuminen. Honkasalo poisti viestinsä ja myös Rasmuksesta poistettiin koko ketju.

Kannattaa lukea juttu parin vuoden takaa, jos ei muistu mieleen.

Päivän rasmukessa teilataan konduktööri Veronika Honkasalon tahtiin

Näin siis Honkasalo tekaisi ensin itse suurta kohua aiheuttaneet tapahtuman, joka oli tosiasiassa täysin tuulesta temmattu. Nyt hän yrittää väittää ”äärioikeiston” tekevän samaa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Veronika Honkasalo: ”Äärioikeisto ampuu valtamedian lapaan”

 1. Veronika on tämän meidän Totuudenjälkeisen Maailmamme ikoni:
  maailmassa, jossa valehteleminen on ”faktantarkistusta” ja asioiden tosiasiallisen luonteen kertovat yksityisviestimet ”valemedioita”.

  Ellen vallan väärin muista, Veronika on tässä taannoin peräänkuuluttanut kovasti ”intersektionaalisuutta”? Sehän tarkoittaa sitä, että kaikki Valkoisen Heteromiehen sortamat liittyvät yhteen heidän sortojensa leikkauspinnoissa (eli sektioissa) ja näin taistelevat yhdessä Valkoista Heteromiestä vastaan!

  Veronika ei ehkä käsitä, mitä hänen intersektionaalisen taistelunsa voitosta seuraisi. Hänen nyt kuvittelemansa liittolaiset, eli islamistiset arabi-, afro- ja afgaanijätkät kävisivät ensimmäisenä hänenlaistensa kimppuun, eikä hän voisi juosta Valkoisen Heteromiehen selän taakse kuten nyt.

  Vaikka mistä minä tiedän;
  ehkä Veronika tällä kaikella haluaakin päätyä Tosi Toiseusmiehen haaremiorjaksi aishailemaan?

  40
 2. Veronika on hyvä ihminen, Veronika ei jää tuleen makaamaan vaan toimii. Ehkäpä hieman tunteidensa viemänä. Kun Tikkurilan uimahalli oli saanut tarpeekseen siitä että itäeurooppalaiset romanit pitivät uimahallin suihkuja pesutupina ja saunoja kuivauskaappeinaan ja valvojat ilmoittivat että ei sovi, varoituksia on tullut jo niin monta että hynttyyt kasaan ja ulos, niin kauhukokemus oli valmis. Veronikan 10-vuotias tytär ahdistui tästä, siis Veronikan kertoman mukaan (oma käsitykseni on että tuonikäinen häpesi mutsiaan) ja eikun räyhä päälle. MINÄ olen kaupunginvaltuutettu! Ja tästä tulee kuulkaas seurauksia! Aika rauhallisesti suhtautuivat nuo haukutut, eivät pöyristyneet vaan huomauttivat että Tikkurila kuuluu Vantaaseen ja minkäs kaupungin valtuutettu sitä ollaan että tänne tullaan sanktioita latelemaan. Romanikeissi kuivui sitten kasaan ja niin kuivuivat ne vaatteetkin jossain muualla.

  Olen sen verran vanha, että muistan nuo stallariajat, ja nämä vasemmistonaiset ovat nykyään ihan yhtä hölmöjä kuin silloinkin. Tulta päin eikä yhtään huomata että se tuli on siellä persuuksissa. Li Andersson, Rosa Meriläinen, Veronika Honkasalo, pelkkiä monotonisella äänellä jankuttajanaisia. Kuuntelevatko he edes koskaan ketään? Keskustelevatko, vai väittelevätkö itsekseen ja provosoivatko vaan? Ai niin, dialogihan on kielletty. Jari Tervo kielsi sen Seura-lehdessä kun puhui maahanmuutosta ja maahanmuuttokriittisistä. Uhrin ja teloittajan välillä ei tarvita dialogia. Suomeen tai kuoleen kertovat Tampereen tenavat, Tervo pistää paremmaksi, teloittajia olemme.

  50
  1. Joku kävi kommentoimassa Veroniikan blogiin. Kuka ihme? 😉

   ”TOORI KON-DUK
   8.10.2018 AT 3.00 VASTAA
   Your comment is awaiting moderation.
   Mut eihän äärioikeistolainen poliitikko väittänyt valheellisesti VR:n konduktööriä rasistisesta maalituksesta lipuntarkastuksen yhteydessö?
   Eikä äärioikeistolainen poliitikko riehunut naapurikaupungin uimahallissa uhaten uimahallin työntekijöitä potkuilla?”

   16
  2. Ihmettelen vaan, että miten helkkarissa voi olla Helsingin kaupunginvaltuutettu ja kuvitella Tikkurilan olevan määräysvallassaan. Joko tällainen henkilö on täysin sekaisin, tai erittäin tyhmä? Voi olla muitakin vaihtoehtoja, vaan eipä tule mieleen. Jos hän on omistanut elämänsä valheelle, ei kannata odottaa totuutta, noin minä sen koen.

   16
   1. Vantaan ja Helsingin yhdistämisestä yhdeksi kaupungiksi on ollut niin monta vuosikymmentä puhetta, että Honkasalo ilmeisesti on tehnyt mielikuvaharjoituksia näin tapahtuneeksi ja sen pohjalta lähti viemään agendaansa eteenpäin, että hän on myös Tikkurilan valtuutettu. Rapatessa roiskuu.

 3. Honkasalo on mieletään sairas ja vainoharhainen. Kanntaisi tarkistuttaa josko lääkityksellä saisi oloa paremmaksi. Varsin monella näillä vastaavilla tapauksilla on ihmeen samanlainen tausta, kommunisti,vihreä, suvakki. Näkevät uhkia ja että heitä vainotaan jonkun tuntemattoman tahon suunnalta jatkuvasti. Voihan olla että skitsofreniaa ei ole vielä diagnosoitu.

  16
 4. Soroksen pikku apulainen, jota ottaa päähän, kun kansalaiset voivat tuoda mielipiteensä esiin somessa. Punavihreät kommunistithan ovat vallanneet valtamedian, joten siksi some on heille suuri vihollinen, koska maahanmuuttovastaiset voivat tuoda omaa totuuttaan esiin somessa, Veronikan kaltaisten vasureiden häiritsemättä.

  13
 5. On ne nuo natsit ovelia. Onkohan ne suorastaan huippuälykkäitä? Ja jos ovat niin mitä se kertoo niiden ajamasta aatteesta?

  5
  2
 6. Veronika Honkasalo on puuhastellut matunuorisoa koskevien tutkimusten parissa. Joku voisi tutkia hänen gradunsa, jossa veikkaan olevan paljon oikeaoppisten plagiointia.

 7. Elekää ny oloko noin vihamielisiä Veeralle. Hän yrittää kertoa kuinka ollaan sivistyneesti tyhmiä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.