Vihapuhe FM klo 20.00: Kylmät kaljat Kavanaugh'lle

Korkeimman oikeuden uusi tuomari on kirjaimellisesti äärioikeistolainen misogyyni joukkoraiskaaja ja syö pikkulapsia aamiaiseksi. Lisäksi hän pitää oluesta. Tämä on ymmärrettävistä syistä aiheuttanut totaalisen massiivisen someraivon.
https://www.youtube.com/watch?v=jHwmZJtJZc8&feature=share

Subscribe
Notify of
guest
3 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aikki

Kuka enää ottaa vakavasti noita katkeria demokraattiämmiä. Yli vuoden ovat yrittäneet kaataa hallitusta kaikin keinoin onnistumatta siinä . Päivä päivältä kunnioitus demokraatteja kohtaan on alentunut olemattomiin.

Elma

On erittäin hyvä, että Kavanaugh voitti. Olen Tiinan ja Juneksen ym. kanssa samoilla linjoilla (kuten nimim. Aikki myös), että harva ottaa feministien valheellisia vinkumisia tosissaan. Heidän ”suurelle surulle” löytyy sympatiaa vain omasta marginaaliryhmästä. Normaaleja naisia huolettaisi enemmän päinvastainen tilanne – se, jos heidän poikiaan, veljiään jne. voisi tuomita ja poistaa virasta tai estää etenemästä urallaan keksityillä ja ikivanhoilla syytöksillä.

Elma

Junes ja Tiina pohtivat epäaitojen konservatiivien ”kannattamista” negatiivisena asiana. Itse ajattelen niin, että äänestyskopissa on erittäin ratkaisevaa tietää, että ääni menee aidolle konservatiiville; mutta median suhteen toista taktiikkaa kannattaa harkita.
Aiemmin suvakkilinjalla oli niin hallitseva ote valtamediasta, että he pystyivät väittämään omia mielipiteitään myös enemmistön mielipiteeksi. Nykyään tämä ei onnistu. Kiitos ei kuulu ainoastaan vaihtoehtomedioille, vaan myös sellaisille toimittajille kuin Ilta-Sanomien Ulla Appelsin. Olivatpa nämä Ullan konservatismia hieman myötäilevät kolumnit kuinka teeskenneltyjä tahansa (ja myyntilukujen kasvatus motiivina), niin niillä ja niiden tykkäyksillä/peukutuksilla jne. (ehkäpä Suomen suurilevikkisin) lehti saa mitattua mielipiteitä, jotka näkyvät lähes koko kansalle. Jos kukaan ei tykkäisi, olisi helppo taas väittää konservatismin olevan täysin marginaalissa Suomessa ja alkaa vaikkapa väittää enemmistön koko kansasta olevan feministejä.
Totuus on se, että vaihtoehtomediat tulevat saamaan lisää näkyvää asiakaskuntaa, mitä enemmän joku valtamedia näyttää konservatiivisempaa linjaa. Moni sydämeltään aito konservatiivi ei vielä uskalla ollenkaan paljastaa lukevansa tai seuraavansa vaihtoehtomediaa mutta saattaa uskaltaa tykätä Ulla Appelsinin jutuista, vaikka niitäkin erittäin monet suvakit paheksuvat.
Kevytkonservatismista julkisesti tykkääminen kasvattaa vähitellen rohkeutta ja tasaa tietä kunnolla konservatiivisille medioille.