Malmössa raiskattiin viikonloppuna alaikäiset tyttö ja poika

emergency-room-3323451_960_720

Malmössä on viikonlopun aikana raiskattu suurinpiirtein kaikkia kaksijalkaisia pikkupojista pikkutyttöihin. Poikkeuksellista on se, että poliisi on tehnyt useita kiinniottoja.

Lauantai-iltana useampi vanhempi mies hyökkäsi teini-ikäisen nuorukaisen kimppuun. Pojalta ryöstettiin puhelin ja kaupanpäälle nuorukainen raiskattiin. Nuorukainen hakeutui itse sairaalaan teon jälkeen. Nuorukainen osasi antaa selviä tuntomerkkejä tekijöistä ja poliisi onnistuikin tavoittamaan kuvaukseen sopivan 20-vuotiaan henkilön, joka otettiin kiinni yhtenä epäiltynä teosta.

Sunnuntaiyönä taas raiskattiin alle 15-vuotias tyttö. Poliisi ei avaa tapahtumia muuta kuin kertomalla sen, että kyseessä ei ollut puskaraiskaus vaan teko tapahtui huoneistossa. Tekoa kuvataan raiskaukseksi.

Poliisi otti tästä tapahtumasta kiinni kolme alaikäistä nuorukaista epäiltynä törkeästä raiskauksesta.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

20 thoughts on “Malmössa raiskattiin viikonloppuna alaikäiset tyttö ja poika

  1. Kun vihollista ei pystytä pysäyttämään rajoille, vaan päästetään torvisoittokunnan kanssa maahan, niin siinä kohtaa ei enää auta kun sietää.

   Niitä satoja tuhansia kokemusasiantuntijoita ei saa millään konstilla Ruotsista ulos. Se on jo logistinen mahdottomuus. Kun edes yhtä kirkuvaa matua ei saada sullottua lentokoneeseen, eikä sitä mikään maa otaisikaan vastaan, niin miten poistetaan miljoona?

   Suomikin on ollut samalla tiellä liian pitkään. Tänne on pesiytynyt porukkaa mitä ihmeellisimmistä persereikämaista meidän elätettäväksi, eikä niitä saa enää mitenkään vapaaehtoisesti lähtemään ja kuka ne pakolla poistaisi? Draksviikin kumipääkomppanian B-miehet?

   Kun kansa Suomessa tämän tajuaa niin on jo liian myöhäistä. Melko varmasti se on sitä jo nyt.

   43
  2. No jos nyt jo ollaan kummarreltu anteeksipyytävästi 40 vuotta, eiköhän seuraavatkin 40 menee sutjakkaasti samaan malliin. Miksipä vaihtaa hyvää, ehjää ja toimivaa systeemiä?

   13
  3. Ruotsalaiset kolleegat tuntien, niin loputtomasti.

   Ovat yllättävän kusipäitä ja itsekkäitä.

   Ei niitä kiinnosta, jos naapurin talo palaa.

   Ovat myös epärehellisiä, eivätkä pidä sanaansa.

   Täysin päinvastaisia kuin norjalaiset.

   Ruotsalaiset ovat k-päitä ja heidän tekonsa todistavat sen.

   15
  4. Kauan. Aina armottomaan loppuun asti. Jos matujen tekemät pikkulasten massiiviset puskaraiskailuorgiat jotka ovat jo kestäneet vuosia eivät ole saaneet aikaan mitään näkyvää ja tuntuvaa ei sitä tule tapahtumaan koskaan.

   Sivistysvaltiossa matuja ei enää liikkuisi vapaana.

 1. Eihän tässä mitään! Ruotsissa on unelma toteutunut,Suomessa on viellä ”MEILLÄ ON UNELMA” vähän kesken,mutta kyllä se siitä.

  56
 2. Seksuaalisessa hätätilassaan rikoksesta epäillyt kompastuivat ja ’afrikan/aasian sarvi lipsahti?

  32
   1. Jos siinä on reikä jossakin kohtaa, niin mitäs luulisit ?…Reikä se on rinkelissäkin.

  1. Tälläsestä toiminnasta on jo videota olemassa. Arabi liukee paikalta kameran huomattuaan aika sukkelasti.. En tiedä kävikö hoitamassa kesken jääneen homman myöhemmin loppuun. En viitsi linkittää sitä tähän jokainen voi varmaan kuvitella tämän…

 3. Henkilöt jotain nollan ja sadan vuoden välillä.

  15
 4. Höh, eikös tämä ole sitä uutta raikasta kultuuria jota on perään(kuulutettu), kirjamellisesti.

  14
 5. Moniosaajat taas mieli puuhassaan kumma vaan kun tuo poika seksihän on islamissa kiellettyä niiin herää kysymys että eikö allah näe ruotsiin asti.

  17
   1. Onhan heiltä tietääkseni alkoholi ja tupakkakin kielletty, mutta jos yöllä polttelee ja mene baariin niin allah ei näe.

  1. Ruotsi on alhaisempi kuin kehitysmaa – Ruotsi on nykyään taantunut entinen kehittynyt maa.

   Häpeän syvästi ruotsalaisten puolesta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.