Malmössa raiskattiin viikonloppuna alaikäiset tyttö ja poika

emergency-room-3323451_960_720

Malmössä on viikonlopun aikana raiskattu suurinpiirtein kaikkia kaksijalkaisia pikkupojista pikkutyttöihin. Poikkeuksellista on se, että poliisi on tehnyt useita kiinniottoja.

Lauantai-iltana useampi vanhempi mies hyökkäsi teini-ikäisen nuorukaisen kimppuun. Pojalta ryöstettiin puhelin ja kaupanpäälle nuorukainen raiskattiin. Nuorukainen hakeutui itse sairaalaan teon jälkeen. Nuorukainen osasi antaa selviä tuntomerkkejä tekijöistä ja poliisi onnistuikin tavoittamaan kuvaukseen sopivan 20-vuotiaan henkilön, joka otettiin kiinni yhtenä epäiltynä teosta.
Sunnuntaiyönä taas raiskattiin alle 15-vuotias tyttö. Poliisi ei avaa tapahtumia muuta kuin kertomalla sen, että kyseessä ei ollut puskaraiskaus vaan teko tapahtui huoneistossa. Tekoa kuvataan raiskaukseksi.
Poliisi otti tästä tapahtumasta kiinni kolme alaikäistä nuorukaista epäiltynä törkeästä raiskauksesta.