Jällivaarassa massiivinen joukkoraiskaus, 6 uusruotsalaista tekijöinä

Seuraava joukkoraiskaus tulee susirajalta kun Jällivaaran Malmbergissä tehtiin launtai-iltana masiiviinen joukkoraiskaus. Poliisi on toistaiseksi hyvin vaitonainen asiasta. Norbottenin poliisi on kertonut julkisuuteen tutkivansa törkeää raiskausta.

Pt-median tietojen mukaan raiskaus tapahtui lauantai-iltana Malmbergissa Bergmansgatanilla. Kyseisessä kerrostalossa asuu useita yksintulleita miehiä. Teon kuvauksesta ei ole tietoa, mutta se tiedetään, että tyttö oli 14-15-vuotias. Tekijöitä taas kerrotaan olevan 5-6.
Tietojen mukaan tyttö on tällä hetkellä Luleåssa sairaalassa nuorisopsykiatrian hoidossa. Fyysisten vammojen laadusta ei ole tietoa, mutta tytön kerrotaan saaneen jonkinlaisen romahduksen tapahtuman jälkeen.
Asiasta ovat kirjoittaneet myös valtamediat. Seurataan tilannetta.
 

Subscribe
Notify of
guest
51 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Valtsu
Valtsu
9.10.2018 14:22

Unelma ei tunnu tulevan kylläiseksi koskaan – uutta uhria vaaditaan tauotta. Vittu tää on karseeta.

imaami
imaami
9.10.2018 14:34
Vastaa...  Valtsu

Surullista on.
Örkit vaeltavat vartioimatta maillamme.

Jos edes siihen kelpaavat
Jos edes siihen kelpaavat
9.10.2018 19:44
Vastaa...  Valtsu

Alkaa vituttaa armottomasti, kun lukee tälläisiä uutisia.
Eikö noista lastenraiskaaja kusipäistä voisi tehdä minkin tai kalan rehua?

kuka_luottaa_valtamediaan
kuka_luottaa_valtamediaan
9.10.2018 21:03
Vastaa...  Valtsu

Onhan se nyt outoa,että Intiassa vuosi sitten tapahtunut joukkoraiskaus saa hyvin tilaa Suomen tämänpäiväisissä uutisissa .Mutta kun naapurimaassa Ruotsin Jällivaarassa tapahtuneesta viimelauantaisesta joukkoraiskauksesta ollaan kun kusi sukassa,kyllä pitää ihmetellä ??? Ruotsissa tapahtuneen joukkoraiskauksen uhri 14 vuotias tyttö on Luleån sairaalassa hoidettavana.

Anonymous
Anonymous
9.10.2018 21:12

Niin, samankokoinen porukka kyseessä, eikä täällä puhuta mitään.

Suomi Finland
Suomi Finland
9.10.2018 14:52

Ei ole kauaakaan kun luin jostain valtamedian artikkelista jutun, jossa väitettiin jonkun ns asiantuntijan suulla maahanmuuttokriittisten ’pelottelevan’ sillä, että tulijat raiskaavat naisemme ja annettiin ymmärtää, että pelko on perusteeton ja vain populistinen keino hankkia kannatusta lietsomalla pelkoa.
Niinpä niin. Ei mulla muuta.

valtamedis_on_pimittäjä
valtamedis_on_pimittäjä
9.10.2018 15:31
Vastaa...  Suomi Finland

Kyllä semmonen väite täydestä menee suurimmalle osalle ihmisistä,jotka ei muuta seuraa kun valtamedian uutisia.
MM serkkuni sanoo aina epäuskoisena kun nä’istä mainitsen,että ei ole kyllä lehdissä ollut mitään eikä uutisissa.Ja kun uutisissa ei ole kerrottu,hän ei usko.Ja suurin osa ihmisistä on juuri tuomosoa.

Pessimisti
Pessimisti
9.10.2018 17:05

Valtamedian ihmiset ovat mielestäni rikollisia, koska salaavat nämä asiat yleisöltä. Pitäis varmaan olla oma kanava, joka oikaisisi valtamedian valheet reaaliajassa. Millä ihmeellä nää ihmispoloiset saadaan pois valeuutisten ja manipuloinnin ääreltä? sen kun keksisi…

Sam Colt
Sam Colt
9.10.2018 18:56
Vastaa...  Pessimisti

Hei Pessimisti! Olet juuri kirjoittanut kaipaamallesi kanavalle. Paavohan meitä informoi..

Rousku
Rousku
10.10.2018 17:49
Vastaa...  Sam Colt

Kaikki ei ole facebookissa ! eikä seuraa muuta kuin valtamedian kanavia ! ikävä kyllä !

Pena
Pena
10.10.2018 19:49
Vastaa...  Rousku

Minä en ole facebookeissa, enkä aio liittyäkään. En kyllä myöskään liity mihinkään twittereihin tai muihinkaan roskasivuille….

Rousku
Rousku
10.10.2018 17:47

Samaa olen huomannu kanssa et kun seuraa vaan valtamediaa niin ei tiedä mitä oikeasti tapahtuu kotimaassa tai maailmalla.

Valtsu
Valtsu
9.10.2018 16:28
Vastaa...  Suomi Finland

Somppujen ja lähi-itäläisten yliedustus raiskaustilastoissa on mykistävät 1 700 %. Ns. asiantuntijalle voisi antaa opetusta luvun merkityksestä leikkaamalla hänen palkkansa 1/17:aan.

Pertti Grandell
Pertti Grandell
9.10.2018 15:33

omia kansalaisia saa raiskata ja tappaa, on viranomaisilla ja päättäjillä ihmeelliset aivot. mutta kun sattuu omalle kohdalle kuinkas sitten? tämä painajainen ei lopu ennenkuin jok´ikinen timppa ja karvis on omilla synnyinmaallaan toisella puolella planeettaa.

#Fe
#Fe
9.10.2018 17:39
Vastaa...  Pertti Grandell

Ellei jakseta paimentaa toiselle puolen planeettaa niin voin kertoa, että lähempänä on paikka LKAB:n Malmbergetin rautamalmikaivos. Kuiluja riittää, itse olen ollut työssä tasolla -800 metriä. Sinne mahtuu vaikka kaikki Eurooppaan läpsytelleet somput ja muut muslimitorakat.

Ilkka
Ilkka
10.10.2018 20:35
Vastaa...  Pertti Grandell

Kaikkein kummallisinta on että jos puoustaudut olet itse syytteessä.

reetu
reetu
9.10.2018 15:39

aatun tyttöä ilmeisesti ei viellä ole raiskattu ? Mitä helvetin tekoa on vapaamuurareilla tai vapaarappareilla matujen Jällivaarassa
tekemän joukkoraiskauksen kanssa.??? Kummallisia paukapäitä nuo punavihreät äkkiväärät.Minun isäni oli juuri tuota porukkaa eläissään ja sain jo nuoruudessani perusteellisen rokotuksen puna-aatetta vastaan.

RHC huora
RHC huora
9.10.2018 15:56

Ainakin mun pallero keittää niin ihanaa riisiä että ei tällaiset valeuutiset hetkauta.

Jihad Pipilä
Jihad Pipilä
9.10.2018 15:57

Olen Shokissa.

voi teitä raukkoja
voi teitä raukkoja
9.10.2018 16:01

Vai että näin! Voiko tosiaan olla että olette noin sekaisin:
Välillä kuulee vapaamuurarien selittävän, että heidän toimintansa ei ole uskonto tai jos toiminta on uskonnollista, niin kyseessä on kristillistä toimintaa. Nämä ovat kaikki tietenkin räikeitä valheita, jotka on syytä avata. Ensinnäkin, vapaamuurarius on uskonto jo siitä syystä, että henkilön täytyy uskoa korkeamman voiman/olennon olemassaoloon voidakseen liittyä jäseneksi. Toiseksi juutalaiskuningas Salomonin temppeli ja kabbalistiset tradiitiot ovat hyvin keskeisessä osassa vapaamuurarirituaaleissa. Voidaankin sanoa, että vapaamuurarius on juutalaista kabbalaa ei-juutalaisille ja tämä pätee erityisesti vapaamuurarien skottilaiseen riittiin.
Vapaamuurarien yksi perimmäisistä tavoitteista on niin sanotun utopian eli ihannemaailman luominen, jossa vapaamuurarit muodostaisivat hallitsevan rationaalisen eliitin. Tämän romantisoidun ja valheellisen tavoitteen avulla varmasti houkutellaan monia uusia jäsenia, niin akateemisista tiedepiireistä, kuin sosialistisesta utopiasta haaveilevista vasemmistolaisista. Todellisuudessa tämä utopia tarkoittaa tieteellisesti johdettua kommunististyyppistä maailmanvaltiota, jonka todellisina johtajina toimivat juutalaiseliitti ja kabbalistit. Kyseinen maailma olisi käytännössä täydellisesti kontrolloitu orjamaailma, jossa väestöpyramidin alimmaiset eivät omista mitään, vaan palvelevat ”valittua” eliittiä. Nykymaailma on itseasissa jo pelottavan lähellä tätä tilannetta; siis juuri sitä maailmaa, jonka Orwell kuvasi kirjassaan ”Vuonna 1984”.

Mällivaara
Mällivaara
9.10.2018 16:17

Mällivaarassa mälli lensi kuten muuallakin Ruotsissa. Ihmisiä raiskataan jo työmatkoillakin ihan normimenona, kiitos Kaljupään ja Lööperin:
https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/misstankt-valdtaktsman-fastnade-pa-film-polisen-efterlyser-tips/

rocky
rocky
9.10.2018 16:39

Uskomatonta ettei yhdenkään uhrin isä/kumppani ole laittanut kostona ketään puupalttooseen.

m.t
m.t
10.10.2018 06:09

Ei kuohu. Oikea termi taitaa olla ’kuohittu’. Jos näistä asioista ei vieläkään voida ’aikuisten oikeesti’ edes keskustella, niin keskustelun aika on ohi, jos sitä koskaan olikaan.

hg
hg
9.10.2018 16:53

Jos rikastus ei ole tapahtunut gatanilla vaan kerrostalossa, niin sitten on varmaan neito mennyt vähän hakemaan sisältä jännitystä. Ja on saanut sitä.
On se nyt kumma kun ei kelvannutkaan. Ei pidä valittaa. Sitä lusikoi mitä tilaa.

PM
PM
9.10.2018 21:15
Vastaa...  hg

Älä viitti, lapsihan tuo oli. Tosin en tiiä näitten partalapsien ikää eikä viranomaisetkaan mut kysy nergiltä.

kyllä_pitää_valittaa
kyllä_pitää_valittaa
9.10.2018 21:17
Vastaa...  hg

Ihan samaa mitenkä tyttö on susien luolaan mennyt,raiskaus on rikos,joukkoraiskaus moninkertainen rikos.
14 – 15 vuotiaitten arvostelukyky menopaikostaan ei ole aikuisen ihmisen tasolla.

Anonymous
Anonymous
10.10.2018 00:39
Vastaa...  hg

Alankomaista oli se yksi video missä kokonainen lähi-itäläinen perhe äiteineen yritti muiluttaa eurooppalaista tyttöä pakettiautoon, ja poliisit yritti estää. Varmaan saa myös niskasta nostamalla pienen ihmisen mukaansa.

Taistelu
Taistelu
10.10.2018 13:20
Vastaa...  hg

Uskon, että nykyajan 14-vuotiaan sielusta tappelee kaksi puolta: 1) netissä koko elämänsä kiinni ollut tyttö on varmasti kuullut edes joskus kotimaansa Ruotsin valtavista raiskausmääristä vuosikymmenien ajalta ja ehkä siitä kasvanut järki. 2) Vuosikymmeniä jatkunut massiivinen propaganda ruskeiden ihmisten ihanuudesta. Sitä syytävät koulussa opettajat, ehkä suvakkivanhemmat, suvakkikaverit, mainonta, tv, ym ovat täynnä pakkoneekeröintiä, kuten olette varmasti huomanneet. Kysymys on siitä, kumpi puoli voittaa.

Catilina
Catilina
9.10.2018 17:11

Ei met nähthy. Tunturiin mänivät, tuntur vei.

asennekasvatusta Intiaan
asennekasvatusta Intiaan
9.10.2018 17:24

Missä meetoo ja tämän uutisointi ylessä ja mtv:llä?
Juuri kuulin radiossa jostakin tutkijasta (nainen), joka tehnyt jonkin miesten asenteita muokkaavan filmin Intiaan. Oli ollut niin järkyttynyt Intian jostakin monista joukkoraiskauksista (ainakin 6 tekijää).Kai saanut sitten jonkun järjestön maksamaan sen tekeleen.
Mutta tämä Jällivaara ihan naapurissa ei ylitä uutiskynnystä !

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
9.10.2018 18:04

Eipä se intialainen uhri huonompi ole, mutta miksi ruotsalainen on? Luulisi naapurimaan asioiden liikuttavan enemmän, sieltähän sitä sakkia tännekin valunut, jos kuinka paljon. Ihmisten tulee tietää, kuinka vaarallista Intiassa on, vaan ”omien” turvattomuudella ei ole mitään väliä. Jännä.

Pimittävä valtamedia
Pimittävä valtamedia
9.10.2018 18:30

Olen myös aina ihmetellyt tuota asiaa, että miksi INTIAN joukkoraiskauksista puhutaan säännöllisesti valtamediassa. Ikään kuin Intia olisi ainoa maa maailmassa, jossa joukkoraiskauksia tapahtuu. Euroopassa tapahtuu joukkoraiskauksia iso määrä, miksi mennä merta edemmäs kalaan? Luulisi, että Suomen valtamediaa kiinnostaisi naapurimaa Ruotsin joukkoraiskaukset maantieteellisen läheisyyden takia. Mutta kun ei kiinnosta. Eikä ole kiinnostanut koskaan.

Kaarnaveneinsinööri
Kaarnaveneinsinööri
9.10.2018 17:42

Käsi sydämellä. Eikö tämä ole pikkuasia kun ajattelee että ne laittavat pirun hyvää ruokaa!

jippos123
jippos123
9.10.2018 18:12

Svedut pääsivät vaaleissa ottamaan kantaa vallitsevaan tilanteeseen ja ilmoittivat, että kliffaa ja monikulttuurista ihanuutta kaikki tyynni joten pulinat pois. Mitäpä muutamakymmenen tuhatta raiskaistu, tapot ynnä muut keppostelut ovat sen helvetin hyvän safkan rinnalla.
Lisäksi mikä voimavara noissa aktiivisissa ”nuorukaisissa” lymyääkään, pari miljardia kruunua lisää johonkin ihquun kotouttamishimmeliin niin valtakunnassa on taas hetkenaikaa kaikki hyvin.

Touko Emmakari
Touko Emmakari
9.10.2018 18:25

Nykyään on kaikenlaisia äärioikeistolaisia pikkuhuoria liikenteessä jotka yrittävät pilata kaikkein heikoimmassa asemassa olevien ihanien palleroiden mainetta.Lisää rahaa kotouttamiseen ja natsit keskitysleireille jotta ihmisoikeudet ja ihmisarvo eivät vaarannu.Kansainväliset sopimukset velvoittavat.

Ilkka
Ilkka
10.10.2018 20:45
Vastaa...  Touko Emmakari

Näillä palstoilla tuo sarkasmi on kyllä aika vaarallista, koska noin ajattelevia idiootteja todellakin on.

Pena
Pena
9.10.2018 18:49

Tavallinen päivä monikulttuurisessa Ruotsissa. Ei mitään uutta auringon alla.

Sipilä
Sipilä
9.10.2018 19:04

Olen shokissa. Jag är jättekåt nu.

Pena
Pena
9.10.2018 20:13
Vastaa...  Sipilä

Varo nyt ettei pumppu petä shokkien takia.

”Svenska Nyheter” Ainoa Hyvä Ohjelma
”Svenska Nyheter” Ainoa Hyvä Ohjelma
9.10.2018 21:39

Ruotsin TVn ainoa katsomisen arvoinen, hauska ja älykäs ohjelma on satiirisarja ”Svenska Nyheter” joka on mm aiheuttanut diplomaattisen kriisin Ruotsin ja Kiinan välille. Katsokaa ihmeessä tämä jakso, te jotka osaatte Ruotsia. Näkyy koko maailmassa:
https://www.svtplay.se/video/19377399/svenska-nyheter/svenska-nyheter-sasong-2-28-sep-22-00?info=visa

Ilari jäntti
Ilari jäntti
9.10.2018 22:45

Niin kauan kun rajat ovat auki kaiken maailman neekereille,niin tämä tulee yleistymään…Suomeenkin valuu kaikessa hiljaisuudessa n.10 000 neekeriä ja islamistiraiskaajaa joka vuosi. Ja ruotsin tilanne taitaa olla jo menetetty,mutta jokainen meistä kantasuomalaisista voisi tehdä maahantunkeutujien elämän täällä niin vaikeaksi,että suorastaan haluaisivat täältä takaisin jo heidän itse tuhoamiinsa kotimaihinsa. Nämä ruskeat perkeleet tuhoavat meidän maamme,kansamme ja kulttuurimme.

T
T
10.10.2018 00:40
Vastaa...  Ilari jäntti

Yksittäinen ihminen ei tietenkään ihmeisiin pysty, mutta esim tämän sivun olemassaolosta kannattaa mainita työajan ulkopuolella. …Ja tietysti lopettaa valtamedian rahoitus.

USAn-Gottsundan kirjeenvaihtaja???
USAn-Gottsundan kirjeenvaihtaja???
10.10.2018 12:17
Vastaa...  T

Joopajoo mutta jos ei valtamediaa olisi kuka raportoisi kaikista matujen tekemistä rikoksista? Vaihtoehtomedian lentävä reportteri joka hiki hatussa lentää USAsta Jällivaaraan ja senjälkeen Malmö-Turku-Tukholma-Oulu-Afganistan? Ei sellaista reportteria olemassakaan eikä pelkkää poliisifeediä lukemalla saa juttuja aikaan vaikka kuinka tarinaa maustelisi.
Minä maksan MIELELLÄNI valtamedialla mainosrahaa jokaisesta MATUNEGATIIVISESTA artikkelista!

Vain puolitusinaa menetti poikuutensa
Vain puolitusinaa menetti poikuutensa
10.10.2018 00:08

Mikä uutinen toi.

huugo
huugo
10.10.2018 05:24

Ja näistäkö lähi-itäläisten ja afrikan neekerieden tavoista ei ole varoiteltu, vai ovatko varoitukset hukkuneet rasimi kohinaan. Nuo raiskaavat apinat tosin houkuttelevat nuoria tyttöjä kuin hunaja mehiläisiä. Vittumainen ”opetus” ja ikänsä varmaan muistava, toivottvasti toipuu eikä elämä ole pilalla. Tosin miten unohtaa väkivaltaista brutaalia raiskausta vaikka asialla olis yksi geelitukka, saatika että asialla oli intilaiseen tapaan joukko raakoja apinoita. Ovatko nuo isät ihan vellihousuja, oma ratkaisu olisi itsestä välittämättä raaka ja nopea jos kyseessä olisi oma lapsi. Yksikään noista raiskareista ei aiheuttais sen jälkeen harmia kenellekkään.

Anonymous
Anonymous
10.10.2018 10:19
Vastaa...  huugo

Jos tyttö on niin tyhmä että menee noiden apinalaumojen kanssa johonkin asuntoon voi kyllä nykyään syyttää jo itseään raiskatuksi tulemisesta.Esimerkkejä on jo niin paljon että todellakin ihan oma moka.Muutenkin noin yleisellä tasolla naisethan noita neekerinpalvontapuolueita enimmäkseen äänestelevät joten toivottavasti maistuu se tilattu rikkaus.Tyhmästä pillusta kun ei kärsi pelkästään oma pää vaan koko oma sukupuoli.

Anonymous
Anonymous
10.10.2018 14:29

Missä ovat ruotsalais talvisodan sankareita .Paska housuissa .Jos kuffari olisi raiskannut muslimi naista muslimi maissa ,kikkeli tai pippeli olisi leikattu heti pois +kurkku auki .

usko-pois
usko-pois
10.10.2018 17:44
Vastaa...  Anonymous

Niin siinä kuule kävis kuhvarille, jos raiskais muslimiakan olipa Suomessa tai Ruotsissa:Ei siihen tämän kummempia muslimimaita tarvita.

Tuuria kerrakseen
Tuuria kerrakseen
11.10.2018 05:49

Tytöllä oli kuitenkin tuuri siinä asiassa että asialla olivat pienikulliset ja huonon potenssin omaavat arabit, ei isompikulliset ja raaemmat neekerit. Näin pillu säästyi vakavemmilta vammoilta.