Jällivaarassa massiivinen joukkoraiskaus, 6 uusruotsalaista tekijöinä

Seuraava joukkoraiskaus tulee susirajalta kun Jällivaaran Malmbergissä tehtiin launtai-iltana masiiviinen joukkoraiskaus. Poliisi on toistaiseksi hyvin vaitonainen asiasta. Norbottenin poliisi on kertonut julkisuuteen tutkivansa törkeää raiskausta.

Pt-median tietojen mukaan raiskaus tapahtui lauantai-iltana Malmbergissa Bergmansgatanilla. Kyseisessä kerrostalossa asuu useita yksintulleita miehiä. Teon kuvauksesta ei ole tietoa, mutta se tiedetään, että tyttö oli 14-15-vuotias. Tekijöitä taas kerrotaan olevan 5-6.

Tietojen mukaan tyttö on tällä hetkellä Luleåssa sairaalassa nuorisopsykiatrian hoidossa. Fyysisten vammojen laadusta ei ole tietoa, mutta tytön kerrotaan saaneen jonkinlaisen romahduksen tapahtuman jälkeen.

Asiasta ovat kirjoittaneet myös valtamediat. Seurataan tilannetta.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

51 thoughts on “Jällivaarassa massiivinen joukkoraiskaus, 6 uusruotsalaista tekijöinä

 1. Unelma ei tunnu tulevan kylläiseksi koskaan – uutta uhria vaaditaan tauotta. Vittu tää on karseeta.

  125
  1. Alkaa vituttaa armottomasti, kun lukee tälläisiä uutisia.

   Eikö noista lastenraiskaaja kusipäistä voisi tehdä minkin tai kalan rehua?

   56
  2. Onhan se nyt outoa,että Intiassa vuosi sitten tapahtunut joukkoraiskaus saa hyvin tilaa Suomen tämänpäiväisissä uutisissa .Mutta kun naapurimaassa Ruotsin Jällivaarassa tapahtuneesta viimelauantaisesta joukkoraiskauksesta ollaan kun kusi sukassa,kyllä pitää ihmetellä ??? Ruotsissa tapahtuneen joukkoraiskauksen uhri 14 vuotias tyttö on Luleån sairaalassa hoidettavana.

   76
   1. Niin, samankokoinen porukka kyseessä, eikä täällä puhuta mitään.

    53
 2. Ei ole kauaakaan kun luin jostain valtamedian artikkelista jutun, jossa väitettiin jonkun ns asiantuntijan suulla maahanmuuttokriittisten ’pelottelevan’ sillä, että tulijat raiskaavat naisemme ja annettiin ymmärtää, että pelko on perusteeton ja vain populistinen keino hankkia kannatusta lietsomalla pelkoa.

  Niinpä niin. Ei mulla muuta.

  132
  4
  1. Kyllä semmonen väite täydestä menee suurimmalle osalle ihmisistä,jotka ei muuta seuraa kun valtamedian uutisia.

   MM serkkuni sanoo aina epäuskoisena kun nä’istä mainitsen,että ei ole kyllä lehdissä ollut mitään eikä uutisissa.Ja kun uutisissa ei ole kerrottu,hän ei usko.Ja suurin osa ihmisistä on juuri tuomosoa.

   89
   1. Valtamedian ihmiset ovat mielestäni rikollisia, koska salaavat nämä asiat yleisöltä. Pitäis varmaan olla oma kanava, joka oikaisisi valtamedian valheet reaaliajassa. Millä ihmeellä nää ihmispoloiset saadaan pois valeuutisten ja manipuloinnin ääreltä? sen kun keksisi…

    46
    1. Hei Pessimisti! Olet juuri kirjoittanut kaipaamallesi kanavalle. Paavohan meitä informoi..

     22
     1. Kaikki ei ole facebookissa ! eikä seuraa muuta kuin valtamedian kanavia ! ikävä kyllä !

      1. Minä en ole facebookeissa, enkä aio liittyäkään. En kyllä myöskään liity mihinkään twittereihin tai muihinkaan roskasivuille….

   2. Samaa olen huomannu kanssa et kun seuraa vaan valtamediaa niin ei tiedä mitä oikeasti tapahtuu kotimaassa tai maailmalla.

    15
  2. Somppujen ja lähi-itäläisten yliedustus raiskaustilastoissa on mykistävät 1 700 %. Ns. asiantuntijalle voisi antaa opetusta luvun merkityksestä leikkaamalla hänen palkkansa 1/17:aan.

   54
   1
 3. omia kansalaisia saa raiskata ja tappaa, on viranomaisilla ja päättäjillä ihmeelliset aivot. mutta kun sattuu omalle kohdalle kuinkas sitten? tämä painajainen ei lopu ennenkuin jok´ikinen timppa ja karvis on omilla synnyinmaallaan toisella puolella planeettaa.

  61
  1
  1. Ellei jakseta paimentaa toiselle puolen planeettaa niin voin kertoa, että lähempänä on paikka LKAB:n Malmbergetin rautamalmikaivos. Kuiluja riittää, itse olen ollut työssä tasolla -800 metriä. Sinne mahtuu vaikka kaikki Eurooppaan läpsytelleet somput ja muut muslimitorakat.

   40
  2. Kaikkein kummallisinta on että jos puoustaudut olet itse syytteessä.

   11
 4. aatun tyttöä ilmeisesti ei viellä ole raiskattu ? Mitä helvetin tekoa on vapaamuurareilla tai vapaarappareilla matujen Jällivaarassa
  tekemän joukkoraiskauksen kanssa.??? Kummallisia paukapäitä nuo punavihreät äkkiväärät.Minun isäni oli juuri tuota porukkaa eläissään ja sain jo nuoruudessani perusteellisen rokotuksen puna-aatetta vastaan.

  30
  3
  1. Poistelin tuosta välistä useita provokaatioita.

   23
   5
 5. Ainakin mun pallero keittää niin ihanaa riisiä että ei tällaiset valeuutiset hetkauta.

  19
  3
 6. Vai että näin! Voiko tosiaan olla että olette noin sekaisin:

  Välillä kuulee vapaamuurarien selittävän, että heidän toimintansa ei ole uskonto tai jos toiminta on uskonnollista, niin kyseessä on kristillistä toimintaa. Nämä ovat kaikki tietenkin räikeitä valheita, jotka on syytä avata. Ensinnäkin, vapaamuurarius on uskonto jo siitä syystä, että henkilön täytyy uskoa korkeamman voiman/olennon olemassaoloon voidakseen liittyä jäseneksi. Toiseksi juutalaiskuningas Salomonin temppeli ja kabbalistiset tradiitiot ovat hyvin keskeisessä osassa vapaamuurarirituaaleissa. Voidaankin sanoa, että vapaamuurarius on juutalaista kabbalaa ei-juutalaisille ja tämä pätee erityisesti vapaamuurarien skottilaiseen riittiin.

  Vapaamuurarien yksi perimmäisistä tavoitteista on niin sanotun utopian eli ihannemaailman luominen, jossa vapaamuurarit muodostaisivat hallitsevan rationaalisen eliitin. Tämän romantisoidun ja valheellisen tavoitteen avulla varmasti houkutellaan monia uusia jäsenia, niin akateemisista tiedepiireistä, kuin sosialistisesta utopiasta haaveilevista vasemmistolaisista. Todellisuudessa tämä utopia tarkoittaa tieteellisesti johdettua kommunististyyppistä maailmanvaltiota, jonka todellisina johtajina toimivat juutalaiseliitti ja kabbalistit. Kyseinen maailma olisi käytännössä täydellisesti kontrolloitu orjamaailma, jossa väestöpyramidin alimmaiset eivät omista mitään, vaan palvelevat ”valittua” eliittiä. Nykymaailma on itseasissa jo pelottavan lähellä tätä tilannetta; siis juuri sitä maailmaa, jonka Orwell kuvasi kirjassaan ”Vuonna 1984”.

  16
  3
 7. Uskomatonta ettei yhdenkään uhrin isä/kumppani ole laittanut kostona ketään puupalttooseen.

  37
  1. Sisäpiirin tietojen mukaan Kylällä kuohuu, mutta katsotaan mitä tapahtuu..

   47
   1. Ei kuohu. Oikea termi taitaa olla ’kuohittu’. Jos näistä asioista ei vieläkään voida ’aikuisten oikeesti’ edes keskustella, niin keskustelun aika on ohi, jos sitä koskaan olikaan.

    19
 8. Jos rikastus ei ole tapahtunut gatanilla vaan kerrostalossa, niin sitten on varmaan neito mennyt vähän hakemaan sisältä jännitystä. Ja on saanut sitä.

  On se nyt kumma kun ei kelvannutkaan. Ei pidä valittaa. Sitä lusikoi mitä tilaa.

  14
  9
  1. Älä viitti, lapsihan tuo oli. Tosin en tiiä näitten partalapsien ikää eikä viranomaisetkaan mut kysy nergiltä.

   21
  2. Ihan samaa mitenkä tyttö on susien luolaan mennyt,raiskaus on rikos,joukkoraiskaus moninkertainen rikos.
   14 – 15 vuotiaitten arvostelukyky menopaikostaan ei ole aikuisen ihmisen tasolla.

   31
  3. Alankomaista oli se yksi video missä kokonainen lähi-itäläinen perhe äiteineen yritti muiluttaa eurooppalaista tyttöä pakettiautoon, ja poliisit yritti estää. Varmaan saa myös niskasta nostamalla pienen ihmisen mukaansa.

   17
  4. Uskon, että nykyajan 14-vuotiaan sielusta tappelee kaksi puolta: 1) netissä koko elämänsä kiinni ollut tyttö on varmasti kuullut edes joskus kotimaansa Ruotsin valtavista raiskausmääristä vuosikymmenien ajalta ja ehkä siitä kasvanut järki. 2) Vuosikymmeniä jatkunut massiivinen propaganda ruskeiden ihmisten ihanuudesta. Sitä syytävät koulussa opettajat, ehkä suvakkivanhemmat, suvakkikaverit, mainonta, tv, ym ovat täynnä pakkoneekeröintiä, kuten olette varmasti huomanneet. Kysymys on siitä, kumpi puoli voittaa.

   13
 9. Missä meetoo ja tämän uutisointi ylessä ja mtv:llä?

  Juuri kuulin radiossa jostakin tutkijasta (nainen), joka tehnyt jonkin miesten asenteita muokkaavan filmin Intiaan. Oli ollut niin järkyttynyt Intian jostakin monista joukkoraiskauksista (ainakin 6 tekijää).Kai saanut sitten jonkun järjestön maksamaan sen tekeleen.

  Mutta tämä Jällivaara ihan naapurissa ei ylitä uutiskynnystä !

  47
  1. Eipä se intialainen uhri huonompi ole, mutta miksi ruotsalainen on? Luulisi naapurimaan asioiden liikuttavan enemmän, sieltähän sitä sakkia tännekin valunut, jos kuinka paljon. Ihmisten tulee tietää, kuinka vaarallista Intiassa on, vaan ”omien” turvattomuudella ei ole mitään väliä. Jännä.

   34
  2. Olen myös aina ihmetellyt tuota asiaa, että miksi INTIAN joukkoraiskauksista puhutaan säännöllisesti valtamediassa. Ikään kuin Intia olisi ainoa maa maailmassa, jossa joukkoraiskauksia tapahtuu. Euroopassa tapahtuu joukkoraiskauksia iso määrä, miksi mennä merta edemmäs kalaan? Luulisi, että Suomen valtamediaa kiinnostaisi naapurimaa Ruotsin joukkoraiskaukset maantieteellisen läheisyyden takia. Mutta kun ei kiinnosta. Eikä ole kiinnostanut koskaan.

   44
 10. Käsi sydämellä. Eikö tämä ole pikkuasia kun ajattelee että ne laittavat pirun hyvää ruokaa!

  29
  2
 11. Svedut pääsivät vaaleissa ottamaan kantaa vallitsevaan tilanteeseen ja ilmoittivat, että kliffaa ja monikulttuurista ihanuutta kaikki tyynni joten pulinat pois. Mitäpä muutamakymmenen tuhatta raiskaistu, tapot ynnä muut keppostelut ovat sen helvetin hyvän safkan rinnalla.
  Lisäksi mikä voimavara noissa aktiivisissa ”nuorukaisissa” lymyääkään, pari miljardia kruunua lisää johonkin ihquun kotouttamishimmeliin niin valtakunnassa on taas hetkenaikaa kaikki hyvin.

  28
 12. Nykyään on kaikenlaisia äärioikeistolaisia pikkuhuoria liikenteessä jotka yrittävät pilata kaikkein heikoimmassa asemassa olevien ihanien palleroiden mainetta.Lisää rahaa kotouttamiseen ja natsit keskitysleireille jotta ihmisoikeudet ja ihmisarvo eivät vaarannu.Kansainväliset sopimukset velvoittavat.

  17
  10
  1. Näillä palstoilla tuo sarkasmi on kyllä aika vaarallista, koska noin ajattelevia idiootteja todellakin on.

 13. Tavallinen päivä monikulttuurisessa Ruotsissa. Ei mitään uutta auringon alla.

  22
 14. Niin kauan kun rajat ovat auki kaiken maailman neekereille,niin tämä tulee yleistymään…Suomeenkin valuu kaikessa hiljaisuudessa n.10 000 neekeriä ja islamistiraiskaajaa joka vuosi. Ja ruotsin tilanne taitaa olla jo menetetty,mutta jokainen meistä kantasuomalaisista voisi tehdä maahantunkeutujien elämän täällä niin vaikeaksi,että suorastaan haluaisivat täältä takaisin jo heidän itse tuhoamiinsa kotimaihinsa. Nämä ruskeat perkeleet tuhoavat meidän maamme,kansamme ja kulttuurimme.

  27
  1. Yksittäinen ihminen ei tietenkään ihmeisiin pysty, mutta esim tämän sivun olemassaolosta kannattaa mainita työajan ulkopuolella. …Ja tietysti lopettaa valtamedian rahoitus.

   20
   1. Joopajoo mutta jos ei valtamediaa olisi kuka raportoisi kaikista matujen tekemistä rikoksista? Vaihtoehtomedian lentävä reportteri joka hiki hatussa lentää USAsta Jällivaaraan ja senjälkeen Malmö-Turku-Tukholma-Oulu-Afganistan? Ei sellaista reportteria olemassakaan eikä pelkkää poliisifeediä lukemalla saa juttuja aikaan vaikka kuinka tarinaa maustelisi.

    Minä maksan MIELELLÄNI valtamedialla mainosrahaa jokaisesta MATUNEGATIIVISESTA artikkelista!

 15. Ja näistäkö lähi-itäläisten ja afrikan neekerieden tavoista ei ole varoiteltu, vai ovatko varoitukset hukkuneet rasimi kohinaan. Nuo raiskaavat apinat tosin houkuttelevat nuoria tyttöjä kuin hunaja mehiläisiä. Vittumainen ”opetus” ja ikänsä varmaan muistava, toivottvasti toipuu eikä elämä ole pilalla. Tosin miten unohtaa väkivaltaista brutaalia raiskausta vaikka asialla olis yksi geelitukka, saatika että asialla oli intilaiseen tapaan joukko raakoja apinoita. Ovatko nuo isät ihan vellihousuja, oma ratkaisu olisi itsestä välittämättä raaka ja nopea jos kyseessä olisi oma lapsi. Yksikään noista raiskareista ei aiheuttais sen jälkeen harmia kenellekkään.

  16
  1. Jos tyttö on niin tyhmä että menee noiden apinalaumojen kanssa johonkin asuntoon voi kyllä nykyään syyttää jo itseään raiskatuksi tulemisesta.Esimerkkejä on jo niin paljon että todellakin ihan oma moka.Muutenkin noin yleisellä tasolla naisethan noita neekerinpalvontapuolueita enimmäkseen äänestelevät joten toivottavasti maistuu se tilattu rikkaus.Tyhmästä pillusta kun ei kärsi pelkästään oma pää vaan koko oma sukupuoli.

   8
   6
 16. Missä ovat ruotsalais talvisodan sankareita .Paska housuissa .Jos kuffari olisi raiskannut muslimi naista muslimi maissa ,kikkeli tai pippeli olisi leikattu heti pois +kurkku auki .

  1. Niin siinä kuule kävis kuhvarille, jos raiskais muslimiakan olipa Suomessa tai Ruotsissa:Ei siihen tämän kummempia muslimimaita tarvita.

 17. Tytöllä oli kuitenkin tuuri siinä asiassa että asialla olivat pienikulliset ja huonon potenssin omaavat arabit, ei isompikulliset ja raaemmat neekerit. Näin pillu säästyi vakavemmilta vammoilta.

  2
  1

Comments are closed.