Ongelmat jatkuvat Uppsalan ongelmalähiö Gottsundassa

Kuvakaappaus 2018-10-09 09-35-49.png

Uppsalan ongelmalähiön Gottsundan sotatoimet jatkuvat koulupalon jäljiltä. Viime yönä poltettiin autoja ja harjoitettiin ammuntaa.

Palaneen koulun läheisyydessä surullisen kuuluisalla Bandstolsvägenillä sytytettiin klo 22.00 aikaan tuleen yksi auto, josta palo levisi molemmille puolille viereisiin autoihin. Palokunta letkutteli autoja sillä aikaa kun poliisi muutama minuuttia myöhemmin sai useita paniikkosoittoja, että Gottsundan keskustan alueella koulun ympäristössä ammutaan. Soittajien mukaan paikalta kuului monenlaista ”räjähdystä” tai laukausta.
Poliisi saapui paikalle isolla joukkiolla, mutta paikalta löydettiin vain viattomia nuorukaisia. Useita henkilötarkistuksia tehtiin, mutta aseita tai pommeja ei löytynyt. Poliisi yritti haravoida aluetta koiran kanssa, mutta mitään ei löydetty.
Vielä hetki tämän jälkeen klo 23.00 jälkeen tuikattiin yksi auto tuleen Bandstolsvägenillä. Sen jälkeen yö sujui rauhallisesti ja kuningaskunnassa kaikki hyvin. Illan tapahtumien tiimoilta ei tehty kiinniottoja.
Eillisen koulupalon tiimoilta kiinniotetut alaikäiset tyttölöiset on huostaanotettu sosiaalitoimen toimesta. Tytöt eivät olleet kyseisen koulun oppilaita. Se mikä kuulostaa hurjalta niin pikkutytöt olivat oiketa alan ammattilaisia syttyhommissa. Palon syttymiseen on käytetty harkintaa ja aikaa, ennenkaikkea oikeita syttynesteitä. Lisäksi sprinkeleitä eli automaattisammutussysteemiä oli käpälöity kuten myös hälytyssysteemiä, joka laukaisi palohälytyksen vasta kun koulu oli jo ilmiliekeissä.
Melkoista ammattitaitoa pikkutytöiltä. Käytännössä tuhottiin siis kolme isoa rakennusta.

Subscribe
Notify of
guest
3 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
-Beowolf-

” Se mikä kuulostaa hurjalta niin pikkutytöt olivat oiketa alan ammattilaisia syttyhommissa. ”
Ja vielä kehdataan väittää, että tulijat eivät opi mitään …

Anonymous

suomessa koulunkäynti on pakollista ei koulun polttaminen.saas nähdä suomessa kumman matut oppii nopeammin,lukemaan vai polttamaan kouluja.

kanander

Tuskinpa nämä pyromaanit on posliiniksi ajeltuja.