PS:n Tavio: Jotain rajaa ilmastonmuutosvouhotukseen

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän 1. varapuheenjohtaja, kansanedustaja Ville Tavio toivoo suhteellisuudentajua nyt käynnissä olevaan julkiseen keskusteluun ilmastonmuutoksesta.

Tavion mielestä kaikkiin globaaleihin uhkiin, kuten väestöräjähdykseen ja puhtaan juomaveden ehtymiseen, pitää suhtautua vakavasti. Tänään tiistaina 9.10. julkaisemassaan blogikirjoituksessa Tavio varoittaa, että juuri ilmastonmuutoksella pelotellaan pian samaan tapaan kuin keskiajalla peloteltiin Helvetin tulella.

Tavion mielestä ilmastonmuutoskeskustelussa pitää keskittyä pelottelun sijasta konkreettisiin parannuksiin, mikä Suomen tapauksessa tarkoittaa clean techiin panostamista ja kotimaista tuotantoa.

– Lyhytikäiset kiinalaiset vaatteet ja elektroniikka ovat osa ongelmaa. Viime kädessä ulkomaisille tuotteille täytyy lätkäistä lisää tulleja, Tavio suunnittelee.

Tavion mukaan väestönkasvu ja väestönsiirrot voivat tulevaisuudessa osoittautua ilmastonmuutosta oleellisemmaksi globaaliksi uhkaksi, koska liikakansoitusta on vaikeampi ratkaista kuin kulutuskysymyksiä.

– Väestönkasvu on oleellinen osa päästöjen kasvua, joten siitä tulisi puhua aina kun puhutaan ilmastonmuutoksesta. Todellisuudessa samat ihmiset, jotka toitottavat jatkuvasti ilmastonmuutoksesta, toitottavat samaan hengenvetoon Suomen väkiluvun vähenemisestä ja tahtovat kasvattaa Suomen väestöä tänne tehtävin keinotekoisin väestönsiirroin, tehden muualle maailmaan lisää tilaa liikakansoitukselle, Tavio toteaa.

http://villetavio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/262271-ilmastopopulismin-holynpolya

Ville Tavio

kansanedustaja (ps.)

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ja jotain rajaa tähän hyvä-veli-sisko järjestelmään kun puna vihrervasurit palkitsevat toisiaan

mietikää nyt herran jumala tätä hyvä veli sisko poliitista korruptiota
miksi aina muuten valtamedian toimittajat ovat niitä *lahjonnan kohteita*
minusta tämä palkinto heille on *lahjoma *esim SDP n media näkyys mielessä
voiko selkeämmin vetää yhtälöitä mielesään
miksi näin tapahtuu näiden liberaali vasureiden in side eliitti piireissä
*Demokratiapalkinto *Ihmisoikeusliitolle ja Naistoimittajille
Julkaistu: 9.10. 13:21
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005857815.html?ref=rss
Oikeusministeriön Demokratiapalkinnon saavat tänä vuonna Ihmisoikeusliitto ja Naistoimittajien yhdistys.
Ihmisoikeusliitto palkittiin perusteellisesta työstä verkkosivu-uudistuksessa. Naistoimittajat saivat palkintonsa koulutusyhteistyöstä Afganistanissa paikallisen naistoimittajaverkoston kanssa.
Palkittavat valitsi raati, johon kuuluivat presidentti
* Tarja Halonen SDP Demokratti*
ja professori Arto Kallioniemi Helsingin yliopistosta.
Palkinto myönnettiin viidettä kertaa. Sen suuruus on 10 000 euroa, ja se jaettiin palkittujen kesken.

Puhut liian sekavasti. Ehkä tuossa oli asiaa mutta kun useimmat eivät sitä jaksa nähdä koska liian monimutkainen selvitys. Kerro mielipiteesi lyhyemmin ja selvemmin äläkä sotke salaliittoteorioita samaan syssyyn. Yleensä jaksan lukea turinoitasi pari kolme riviä, sitten luovutan koska asia on ehtinyt haarautua jo liiaksi sinne ja tonne.

Pelle Peloton

Ei ole persuistakaan Suomen pelastajaksi. Persujenkin tieto/taito perustuu valtamedia roskaan. Halla-aho juuri ilmaisi uskonsa ilmastonmuutokseen ja nyt Tavio ”Tavion mielestä kaikkiin globaaleihin uhkiin, kuten väestöräjähdykseen ja puhtaan juomaveden ehtymiseen, pitää suhtautua vakavasti. ”
Väestöräjähdys ja juomaveden loppuminen on vihreää propagandaa. Kumpikaan ei ole totta. Nykyinen Afrikan mantere riittäisi nykyihmiskunnan elinalueeksi ja ravinnon tuotantoon mainiosti (jokaiselle 2800 neliön tontti Sahara poisluettuna). Puhdasta sadevettä tulee taivaalta noin 60 kuutiometriä päivässä maa-alueilla (merialueilla lisäksi 140 kuutiometriä päivässä), joten juomavesi tai mikään muukaan käyttövesi ei voi loppua vaikka ihmiskunta typeryydessään suttaisi kaikki maaperän vesivarat.
Tornionjoesta riittäisi juomavettä jokaisella maan asukaalle 5 litraa päivässä.
Jos on jonkun verran perillä ympäristöstä ja osaa käyttää taskulaskinta, laajalle levitetty ympäristöpropaganda leimautuu valehteluksi. Vahinko että ympärisöliikkeet valehtelevat saadakseen kannatusta. Kuitenkin elinympäristön miellyttävyys asukkaalle on hyvinkin tärkeä ja se jää propagandaviestinnä varjoon.

Anonymous

Älä Pelle Peloton puhu pashaa. Jos Afrikan ja Lähi-idän luvun väestömäärä leikattaisiin v. 1900 tasolle, meille Suomeen ei olisi tunkemassa ruskeaa massaa. 99,999 % maapallon ympäristöongelmista johtuu liikaväestöstä.

Pena

Niin äänestetään keskustaa, sdp:tä ja kokoomusta perinteiseen tapaan ja sitten valitetaan p*skasta hallituksesta. Kyllä kansa tietää. Suomen ilmastovouhottaminen on nyt vaan täysin turhaa ja typerää touhua. Mutta kun pitää leikkiä niin EU:n mallioppilasta ja nuolla p*rsettä juha sipilän johdolla….

Pelle Peloton

Puhuin maantieteeseen ja matematiikkaa perustuvaa asiaa ja faktaa. Tilaa Afrikassa on koko maailman väestölle. Afrikkalaista päätä kohti tilaa on 1 hehtaari. Siirtolaisuuden syyt ovat muut kuin tilanpuute.
Totta on, ihmiskunta voisi paremmin, kun meitä olisi vähemmän. Afrikkalaisia on liikaa siksi, koska näiden tekninen kehitys ei riitä länsimaitten elämistapoihin.

Pelle Peloton

Lisää väestömatematiikkaa. Jos ihmiskunta tekisi hölmön päätöksen, 100 vuodessa väkiluku on vähennettävä puoleen nykyisestä 7 miljardista 3, 5 miljardiin, miten onnistuisi?
Kasvu on nyt noin 600 miljoonaa vuodessa.
Tavoitteeseen pääsy edellyttäisi kuitenkin 50 miljoonan vähenemistä. Jos syntyvyyttä pystyttäisiin rajoittamaan kymmenenteen osaan, olisi muulla tavalla lisäksi poistettava 110 miljoonaa ihmistä, siis ensimmäisenä vuotena.

Pena

Ei kun sdp:n rinteen ehdottamat synnytystalkoot Suomessakin pystyyn ja autoilun verotusta kiristämällä se maailma juha sipilänkin mielestä pelastuu. Liikaväestöstä ei saa puhua. Suomen pitää saada myös päästöt nollaan vuoteen 2020 mennessä. Aika kärpäsen p*ska meressä on Suomenkin päästöt maailmassa. Vähentäisivät noiden valtamerialusten päästöjä mielummin kuin liikenteen, jos paatit tuottavat noinkin paljon päästöjä: ”15 suurinta rahtilaivaa tuottaa yhtä paljon typpi- ja rikkipäästöjä kuin kaikki maailman autot yhteensä – eivätkä ilmastosopimukset koske alaa”. Lisää näyttöä Suomen typerästä ilmastotalkoiden hyödyttömyydestä. Paljonkohan lentoliikennekin tekee päästöjä…

Jaakko Paasimäki

Autoilun päästöillä ei ole suomessa mitään merkitystä, esimerkiksi hiilimonoksidi päästöt (CO) josta autoilua usein syytetään , ovat autoilun osalta vuosien 2008-2016 välillä noin 1,5 % Suomen kokonais CO päästöistä ( https://www.stat.fi/til/tilma/2016/tilma_2016_2018-09-26_tau_006_fi.html )
Joten vaikka autoilu kokonaan lopetettaisiin, niin suomen CO päästöt olisivat edelleen 98,5 % tasolla nykyisestä. Ei siis mitään merkitystä mihinkään.
CO2, ns. ”kasvihuonekaasu” osalta prosentti on 7-8 paikkeilla, mutta onko tällä oikeasti mitään merkitystä muiden kuin ilmastohysteerikkojen kannalta , voisi väitellä pitkiä aikoja. Todettakoon että kaikki ilmastoalarmistit käyttävät yleensä tilastoja vain 1970 luvulta eteenpäin jotta saadaan ”oikea” tulos.
Tosin tuokaan ei vaikuta kärpäsen paskan vertaa globaalissa mittakaavassa jos suomessa on vajaa 3 miljoonaa autoa , kiinassa ~400m , usassa 300m ja initiassa 250m (useimmat tilastot näyttävät intialle paljon alhaisempia lukuja mutta ne ovat yleensä useita vuosia vanhoja ja niissä ei ole otettu huomioon pakuja, busseja ja kuorma-autoja, joita siellä todella paljon)

Esa

Hieman aiheen vierestä, E-afrikassa zulut ovat nousseet tukemaan buureja hallitusta vastaan ja syy miksi tukevat on se, että pelkäävät ruuan loppumista. Joutuvat pian tekemään itse työtä ruuan eteen

ZxZ

Nyt kyllä persujen kannatus romahtaa: Pyllistävät omilleen. Alkakaa täyttämään Väyrysen kannattajakortteja tai äänestäkää siniristiliittoa!

Pena

Äänestit niin tai näin sama perseily siellä tulee jatkumaan usko pois. Ihan sama äänestääkö vai ei.