Leksandilaisessa koulussa puukkotappelu: kaksi sairaalaan, yksi putkaan

Kuvakaappaus 2018-10-10 19-09-23

Leksandissa tapahtui tänään iltapäivällä koulupuukotus, jossa tekijä puukotti kahta koulun oppilasta. Poliisi otti kiinni 18-vuotiaan nuorukaisen heti teon jälkeen.

Tapahtumat alkoivat klo 13.30 aikaan kun Leksandin toisen asteen koulussa syntyi jättitappelu yksintulleiden kesken. Tässä yhteydessä yksi nuorukainen kaivoi puukon esille ja alkoi sohimaan sillä ympäriinsä. Kaksi henkilöä sai viiltohaavoja, jotka eivät kuitenkaan olleet hengenvaarallisia.

Molemmat kohteet olivat samanikäisiä nuorukaisia ja saivat viiltohaavoja käsiinsä. Teko tapahtui pihamaalla koulun välittömässä läheisyydessä.

Poliisi saapui paikalle useilla partioilla rauhoittelemaan tilannetta ja kun tilanne saatiin hallintaan laitettiin tekoalue tutkintaan. Heti teon jälkeen kymmenet silminnäkijät pystyivät osoittamaan yhden nuorukaisen tekijäksi, joka otettiin kiinni. Poliisi vaatii nuorukaisen vangitsemista perjantaina ja häntä epäillään tässä vaiheessa törkeästä pahoinpitelystä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Leksandilaisessa koulussa puukkotappelu: kaksi sairaalaan, yksi putkaan

 1. No kaipa siellä oltiin vain veistämässä Dalahästar eli taalainmaalaisia puuhevosia? Ei kai tämä mitenkään voi liittyä maahanmuuttajiin?

  25
 2. Tätä vaaleissa tilattiin, ja nut saatiin. Kaikki on siis, kuten pitääkin. Pullabussi radalle!

  16
  1. Mitähän Suomessakin tilataan ensi kevään eduskuntavaaleissa. Jännityksellä odotamme.

   13
   1. Tulee muuten innovaatioita ilmastonmuutoksen torjuntaan? Kehuttava kaikkea pskaa kilpaa, jotta saa ääniä? Ilmastovaalit. Matut eivät kiinnosta juuri ketään. Mikään ei voi muuttua, eikä muutu.

 3. no niin,nyt suvaitsevat suomessakin tietävät kuinka ahkeria oppilaita nämä rikastajat ovat.mahtaa se olla hankalaa kirjoittaa puukolla paperiin,mutta upeeta nähdä että ruotsissa on tiukka koulukuri,nytkään ei yhtään ruumista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.