Massive gang rape in Gällivare Sweden, new Swedes behind deed

Next gang rape comes from northern Sweden when in Gällivares Malmberg massive gang rape took place on saturday evening.

Police officials are very silent about the case. Norrbottens police have given a statement that they are investicating the case as a brutal gang rape.
Pt-medias sources told that rape took place in high-rise building on Bergmans street In Malmberg. Many of the buildings habitants are these men who came alone to Sweden.
Description of this incident is not known, but it is known that the victim is a girl between 14-15 years old. Rapists are said to been 5-6 men. Girl is now hospitalized in Luleå at youth psychiatric ward. Physical injuries are not known, but girl had mental break down of some sort after the rape.
Main stream media have also written about this case. We’ll be following the situation.
-Juhani Berg

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
PM
PM
10.10.2018 16:03

Rikastus etenee, vitun svedu, vitun finskit. Ei tod. mee päin vittua, homma kusee.

Numento
Numento
10.10.2018 17:28

Jonkun paikallisen syyttävä sana osoittaa paikalliseen jalkapallojoukkueeseen. 43 jäsenestä 27 on uusruotsalaisia. Osoitteessa jossa yksittäissattumus tapahtui asuu Eritrealaisia mutta mikään ei ole tekijöiden suhteen varmaa ennenkuin poliisitutkinta on valmistunut ja mahdolliset syytteet nostettu tai vangitsemismääräyksiä vahvistettu käräjätuvassa.

Maria Flinck
Maria Flinck
10.10.2018 19:43

Suvakit vastuuseen he tätä ovat tänne haalineet. Menköön ihan itse nauttimaan monikulttuurisuus unelmasta Lähi-Itään ja Afrikkaan. Ottakaa vastuu unelmastanne. Teidät tulisi myös vankilaan ja korvausvaatimuksiin asettaa. Ei totisesti ole kaikkien unelma.

#lospolloshermanos
#lospolloshermanos
12.10.2018 15:16
Vastaa...  Maria Flinck

Suvakit on hävitettävä planeetalta muuten ei mikään muutu. Svenskeissä ollaan jo niin syvällä paskassa.

trackback

[…] Aus finnischen! Medien erfährt man, dass das Opfer 14 oder 15 Jahre und in Lulea im Spital auf der Jugendpsychiatrie ist. Das Mädchen sei nicht verletzt, aber völlig zusammengebrochen. Die Vergewaltiger werden als „neue Schweden“ bezeichnet. […]