Useita raiskauksia viime päivien aikana, eilen illalla raiskattiin Tukholmassa pikkutyttö

Kuvakaappaus 2018-10-10 13-57-29

Raiskausilmoituksia rullaa taas poliisille kuin liukuhihnalta. Lauantaisen Jällivaaran tapauksen jälkeen on tehty ainakin viisi uutta erillistä tekoa.

Viimeisin tapahtui Tukholmassa eilen illalla kun Hökarängenin kaupunginosassa raiskattiin 13-14 vuotias nuori tyttölapsi. Teko tapahtui joskus klo 21.30 aikaan pienessä metsälämpäreessä, jonka läpi kulkee oikopolku. Tekijä hyökkäsi uhrin kimppuun ja raiskasi tämän.

Teon jälkeen lapsi hakeutui läheiseen taloon pyytämään apua, josta poliisi ja sairaanhoito jatkoivat asian eteenpäin viemistä.

Poliisi tutkii tekoa törkeänä raiskauksena, mutta ketään ei toistaiseksi ole otettu kiinni epäiltynä rikoksesta. Poliisi ei tässä vaiheessa anna julkisuuteen tekijän tuntomerkkejä.

Polisen

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

7 thoughts on “Useita raiskauksia viime päivien aikana, eilen illalla raiskattiin Tukholmassa pikkutyttö

 1. onneksi muutin pois tukholmasta ja koko ruotsista, vaan timppa ja karvis vyöryt vaan vallovat rajan yli hölmölään….sisäministeri vaan paapoo ja tahtoo enemmän rikastuttajia, meilläkin ministeri lindströmmin pihvi vielä eduskunnassa koko kansan nähtävänä lausui ei se raiskaus ole niin vaarallista. näillä eväillä mennään merkelin petaamalle matuvyörylle/invaasiolle…mitä tekevät vastuunalaiset? kiljuvat oikeuksia ulkomaalaisille , ruotsin ja suomen lapset ovat virallista riistaa.

  60
  1. Poliisi ei tässä vaiheessa anna julkisuuteen tekijän tuntomerkkejä. On todella kummallinen lausunto poliisilta. Tuntuu että eivät haluakkaan tavoittaa tekijää. Herätys Ruotsalaiset. Tiedän että siellä jossakin on myös aivan järkeviä ihmisiä. Te loputtoman kompromissin tekijät nouskaa jo vihdoin reagoimaan tilanteeseen. Ei se ole kompromissi että annatte periksi kaikessa, teidän ei enää pidä antaa periksi missään.

   40
   1. Nimenomaan tuntomerkit ja tarkat poliisin pitäis antaa tietoon kaikille,raiskarin tunnistamiseksi ja kiinno saamiseksi.
    MM ihonväri on yksi tuntomerkki mitä ei pysty piilotteleen.Jos on valkonen raiskari,silloin osataan kaikki mustat sulkea pois epäiltyjen listalta.Mikä vika tämmösissä tuntometkeissä on kun niitä ei voi käyttää ???

    22
 2. Ja Suomen media ajantasalla mitä Ruosissa tapahtuu ja uutisoi. Ja samaan hengenvetoon se vaatii avointa rehellistä sensuuritonta uutisointia kaikilta ettei valemediat vain levitä valheita.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.