Useita raiskauksia viime päivien aikana, eilen illalla raiskattiin Tukholmassa pikkutyttö

Kuvakaappaus 2018-10-10 13-57-29

Raiskausilmoituksia rullaa taas poliisille kuin liukuhihnalta. Lauantaisen Jällivaaran tapauksen jälkeen on tehty ainakin viisi uutta erillistä tekoa.

Viimeisin tapahtui Tukholmassa eilen illalla kun Hökarängenin kaupunginosassa raiskattiin 13-14 vuotias nuori tyttölapsi. Teko tapahtui joskus klo 21.30 aikaan pienessä metsälämpäreessä, jonka läpi kulkee oikopolku. Tekijä hyökkäsi uhrin kimppuun ja raiskasi tämän.
Teon jälkeen lapsi hakeutui läheiseen taloon pyytämään apua, josta poliisi ja sairaanhoito jatkoivat asian eteenpäin viemistä.
Poliisi tutkii tekoa törkeänä raiskauksena, mutta ketään ei toistaiseksi ole otettu kiinni epäiltynä rikoksesta. Poliisi ei tässä vaiheessa anna julkisuuteen tekijän tuntomerkkejä.
Polisen

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.