Afrikaano tuomittiin lääkärileikeistä vuoden ja 2 kk vankeuteen Hämeenlinnassa

33f2d815-6260-4e41-a2c5-02b8a8479739_d

Muuan afrikkalainen Nyansumana Dampha päätti aloittaa tohtoriopinnot. Mies tuomittiinkin sen jälkeen sukupuolisiveellisyyden loukkaamisesta ja raiskauksen yrityksestä pikku vankeuteen.

Dampha aloitti lääkäriopinnot hyvin oma-aloitteisesti. Mies meni maaliskuun 10. päivä Hämeenlinnassa Kanta-Hämeen keskussairaalaan neurologian osastolle. Sieltä hän sai haltuunsa sairaanhoitajan asun ja alkoi etsiä ”vammaisten osastoa”. Päästyään neurologian osastolle oli Dampha alkanut esittelemään kikkeliään päivähuoneessa eräälle naiselle. Dampha oli heilutellut kikkeliään tehden rinkiä.

Heti perään oli Dampha tehnyt samaa toisellekin naiselle. Dampha heilutteli kikkeliään housut kintuissa ja sanoi naiselle mm ”Tätähän sä halusit”. Nainen oli välittömästi mennyt sairaanhoitajien luokse kertomaan asiasta.

Sen jälkeen afrikkalaisen kiima yltyi ja hän meni potilashuoneeseen, jossa oli yksi naispuolinen henkilö. Dampha käveli huoneeseen, otti kikkelinsä esille ja painoi sen naisen suuta kohti. Dampha oli sanonut mm. ”Ota nyt vähän”. Nainen oli kääntänyt päätänsä pois, mutta Dampha käänsi sen uudestaan kikkeliään kohti. Nainen onnistui painamaan hälytysnappia, jonka jälkeen Dampha veti housut jalkaansa ja poistui.

Tämän jälkeen alkoi takaa-ajoleikki. Vartija saapui paikalle ja he juoksivat pitkin käytäviä. Kunnes Dampha yhtäkkiä kääntyi ja juoksi nyrkki pystyssä kohtai naispuolista vartijaa. Vartija sai kädellään estettyä päähän kohdistuneen iskun. Lopulta kaksi vartijaa sai painin päätteeksi afrikaanon käsirautoihin. Dampha jouduttiin rautojen lisäki laittamaan jaloistaan lepositeisiin, mies nimittäin jatkoi hillitöntä sätkimistä.

Dampha vangittiin teon jälkeen ja vangittuna olo jatkuu edelleen. Dampha oli yrittänyt jo toukokuussa pidetyn oikeusistunnon aikana karata vartijoilta

Kanta-Hämeen käräjäoikeus tuomitsikin 1999-syntyneen Nyansumana Damphan kahdesta sukupuolisiveellisyyden loukkaamisesta, raiskauksen yrityksestä, pahoinpitelystä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta 1 vuoden ja 2 kuukauden vankeuteen. Dampha passitettiin suoraan Kylmäkosken vankilaan odottamaan tuomion lainvoimaisuutta.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

35 thoughts on “Afrikaano tuomittiin lääkärileikeistä vuoden ja 2 kk vankeuteen Hämeenlinnassa

 1. Puolustuksen vahvin argumentti ”Leikkii ne suomalaisetkin lääkärileikkejä” pitää paikkansa.
  Minä ainakin leikin alle kymmenvuotiaana.

  41
  1. Tästä ei muuten voi sanoa”kyllä suomalaisetkin”. Suomalaisten pippeliä ei voi pyörittää helikopterina niin kuin nikkerin jalan mittaista (30.5 cm) letkua. Tämä on sitä rikkautta, sanoisi Stubbi.

   24
   1. Tiiättäkö mikä on äpryk:in max mitta? Se on 30.4 cm. Jos 30.5 cm ja enemmän, se on jalka.

    12
 2. Kun suomalainen leikkii, sitä ei välttämättä huomaa ammattilainenkaan.

  Tästä värisevästä sankarista taas ei voi kukaan erehtyä.

  24
  1. Toisaalta ei välttämättä ole Laiholle ja kumppaneille imartelevaa kuulua leikkilääkäriporukkaan kun siihen ryhmää lasketaan tämäntyyppiset värinälääkäritkin.

 3. ”Häntä pannaan toisen korvaan, toinen kärsää käyttää” on ihan totta nykyään.

  32
 4. älkäähän nyt,suomeen on jo tullut koulutettuja insinöörejä ja teknikkoja, nyt vain lääkäri näytti mitä hän osaa

  48
 5. Hehe.. Kylmäkoskelle, sielä on monta pikkurikollista joka haluaa nostaa mainettaa.. Voi tulla pähkinää aika noileesti!!

  24
 6. Mustien ja arabien kiima on vaan niin paljon kauniimpaa ja hienompaa kuin valkoisten miesten ällö-kiima.

  39
  2
 7. Suomalaiset ovat rasisteja. Halusi suoraan lääkärihommiin ilman yhteiskunnalle kallista koulutusta mutta rasistit estivät. Ja vielä sitten fasistisesti raudoittivat.

  34
  1
 8. Loistavasti kirjoitettu, kiitos. ”Tohtoriopinnot” hahahhhaa…

  28
 9. Alta parikymppinen tekee tällaisia…ja meni vielä terveen papereilla oikeudesta läpi! Tähän ei suomalainen pysty.

  25
  1. Ei todellakaan. Ja oli vielä joidenkin mittapuulla kotoutunut ja hyödyllinen kun oli opiskelemassa lääkäriksi vähän niinkun se Porin tulisielunen kaulakirurgikin kun oli oikeen työharjottelussa ja kristityksikin kääntynyt.

   16
 10. Hän noudatti vain juha sipilän työttömien aktivointisuunnitelmaa oma-aloitteisesti. Ilkeä poliisi ja oikeuslaitos pilasivat nyt kirurgin valoisalta näyttäneen tulevaisuuden.

  22
  1
  1. Ai ai kun tuo kävelisi leikkaussaliin tupakka huulessa ja lerssi kädessä. Sitten samaan kastiin kuuluva anestesialeikkilääkäri (=lue inha huumediileri) alkaa laittaa nukutusmaskia naamalle. Siinä voisi potilaan aivot käristyä täysin parissa sekunnissa kun tilanne tulisi tietenkin täytenä yllätyksenä. Tilanne olisi vielä pahempi kuin the Human Centipede kauhuelokuvassa, vaikka sekin kyllä on jo ihan täysi killeri.

   Eikä paljoa auttaisi sekään, jos jälkeenpäin sanottaisiin että olet piilokamerassa. On tuollainen tilanne niin kertakaikkiaan erikoinen, että piilokamera voisi käydä mielessä, mutta jos asiat asettaa oikeaan kontekstiin, niin ihmiset alkavat pikkuhiljaa hiffata että ei tämä mitään piilokameraa ole vaan tämä on meidän ja jälkipolvien tulevaisuuden aktuaalistuva visio.

   10
  1. Joo sattuneesta syystä joutuivat sanomaan MIEShenkilö. Muuten olisi kuvailtu vain vaatetusta.

   12
 11. Eipä ollut oikeassa mediassa taustoista mitään eikä kommentointia.

  20
 12. kun tämä ”lääkäri” saa opinnot päätökseen, gynegolokina sitä mulkkua on sitten kivempi esitellä ja heilutella,siinä voi potilaalle näyttää kuinka hanakasti hän alasta pitää.

 13. Todella rikasta ja raikasta kultuuria joka tuo sitä kaivattua etnistä värinää ja jota mm.Kokoomuksen vartiainen peräänkuuluuttaa.Työvoimapoliittisia ja kestävyysvajetta paikkaavia moniosaajia joita Suomi tarvitsee, tai no ehkä kuitenkin vain etelä-suomi ja varsinkin pääkupunkiseutu. Vapaavuori ottaa nämä avosylin vastaan.

 14. On seny kumma ku jengi jaksaa suuttuu siitä että neekerit ja arabit tuli tänne DOKAA JA PANEE! ilmatteeks. Kuten oli luvattu. Kyllä mäkin oon 17 vee pakolainen jos se meinaa et mä saan DOKAA JA PANEE ilmatteeks! Noita tuli 2015 40 TUHATTA! Ja nyt ollaan yllättyneitä kun ne yrittää sairaaloissa PANEE. Puskissa ne panee, vokeissa panee, turussa murhaa, porissa mestaa.. eikös meillä kaikilla nyt ole kivaa Liv mulkosilmä Andersson?

  1. Tarkoitatko sitä Tuuli Laakkonen? Sitä sairaanhoitajaa joka vehtaa sekä vankien,että vartioiden kanssa?

Comments are closed.