Jalkapallojoukkue kielsi tytön pelaamisen poikajoukkueessa-käräjille

trans-sexuality-3554250_960_720.jpg

Malmön syrjintäasiamiehelle on tiedossa kinkkinen tapaus. Nimittäin muuan 9-vuotias tyttö, joka kokee itsensä pojaksi, kiellettiin pelaamasta poikajoukkueessa.

Kyseessä on siis 9-vuotias tyttöpoikatyttöpoika, joka biologisesti on tyttö. Alunperin hän oli nimeltään Julia, mutta nyt äiti on muuttanut lapsen nimeksi Julle, joka on myös merkitty väestörekisteriin. Äidin mukaan tyttö ilmaisi jo hyvin nuorena olevansa oikeastaan poika, kertoo Sydsvenskan.
– Hän kertoi jo hyvin nuorena, että ei isona halua olla äiti vaan isä.
Syrjintäprosessi lähti liikkeelle siitä, että muuan skoonelainen jalkapalloseura ei hyväksynyt lasta poikajoukkueeseen, koska heidän mukaan lapsi oli tyttö eikä mikään poika. Koska tyttö ei saanut pelata poikajoukkueessa teki äiti asiasta ilmoituksen syrjintäasiamiehelle. Äidin mukaan koko homma tuntuu surulliselta, joska jalkapallojoukkue ei ymmärrä tarpeeksi paljon asioita ja tilanne on ajatunut nyt tähän.
– Urheilun pitäisi kuulua kaikille. Monissa paikoissa transhenkilöitä syrjitään eikä heitä kohdata oikealla tavalla ja silloin melkein odottaa, että meillä pitäisi olla jonkinlaista koulutusta miten Julle tuntee asiat, äiti kertoo Sydsvenskanille.

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä

“Hän kertoi jo hyvin nuorena, että ei isona halua olla äiti vaan isä.”
Taitaa tuo isäksi tuleminen olla mahdotonta, mutta tytön äiti ei kai ole muistanut kertoa siitä tytölleen.
Jos joku pikkutyttö sanoo haluavansa tulla isäksi, eikä äidiksi, ei siihen pidä suhtautua ainakaan niin, että äiti alkaa muokkaamaan tytöstä poikaa oikein nimen kera. Olisi pitänyt antaa asian olla, silloin olisi suurella todennäköisyydellä luonto korjannut tytön mielen vastamaan todellisuutta. Nythän äiti uskottelee tytölle, että voidaan muuttaa todellisuus vastaamaan tytön kuvitelmia.

Hauki

Saamari kun kaikki pelaa ja moku-uskonto ei käy yksiin islamin kanssa.

Valkoinen hetero

Onko vesijohtovesi myrkytettyä, vai mistä nykyinen hulluus johtuu?? Aivopesun tulos ?? Olenko jäänyt jostain paitsi??(en tilaa lehtiä, en katso tel-a-visionia)

vittuuntunut stadilainen

Johtuu mm. tästä:
https://en.wikipedia.org/wiki/The_long_march_through_the_institutions
https://fi.wikipedia.org/wiki/Pitk%C3%A4_marssi_instituutioiden_l%C3%A4pi
Eli pitkällisestä täysin suunnitelmallisesta mädätyksestä. He ovat onnistuneet tässä erinomaisen hyvin ja heistä pitäisi ottaa mallia ja ymmärtää, että yhteiskuntaan on osallistuttava kaikilla tasoilla. Kannattaa myös tutustua Saul Alinskyn oppeihin joita nämä ihmiset käyttävät:
https://en.wikipedia.org/wiki/Saul_Alinsky
https://en.wikipedia.org/wiki/Rules_for_Radicals
Sargonin ja Molyneuxin analyysit, kannattaa katsoa:
https://www.youtube.com/watch?v=Fyu2iaqrC_c
https://www.youtube.com/watch?v=SQtlgXqe4aU
Lisäksi muistaakseni ainakin David Horowitz on avannut aihetta erittäin asiallisesti.
Asian voisi ilmaista pähkinänkuoressa näin: “Power is not only what you have but what the enemy thinks you have.”
Todella suosittelen perehtymään. Selittää monta omituisuutta suvakkien touhuissa.

vitjaantunu satadilaine'

Onpas outoa, itse en huomannut tai tehnyt mitään normaalista poikkeavaa mutta nyt näköjään toimii.
Toistan vielä että jos suvakkitouhu näyttää täysin epäjohdonmukaiselta, niin nuo aiemmat linkit selittävät monta asiaa.
Lisäksi kehoitan joskus kokeilemaan nostaa Saul Alinsky puheeksi jonkun suvakin kanssa 🙂 Kertokaa sitten mten se homma meni.

Valkoinen hetero
alle 3-vuotiaissa olen maailmanmestari

Kädenväännössä on naisten sarjassa miehellä huomattavat menestymismahdollisuudet.

Valkoinen hetero

Taidan myös seurata “valeuutisia”,koska olen “täällä”…

Valtsu

Helkutin moni 9-vuotias sanoo haluavansa vaikka astronautiksi tai lakaisukoneenkuljettajaksi. Kannattanee odotella vielä jokunen vuosi ennen astronauttiasun tai lakaisukoneen hankintaa.

rocky

Eikö täällä sitten ole tuollaista syrjintäasiamiestä johon voisi ottaa yhteyttä?Minäkin jo pienenä halusin Formula 1 kuljettajaksi.valtio on kai nyt velvollinen ostamaan minulle tallipaikan.

Anonymous

Olisipa mielenkiintoista nähdä statistiikkaa kuinka monta prosenttia näistä sukupuolestaan epävarmoista on kovan luokan feministien lapsia (omia tai otto-). Väittäisin ihan lonkalta että aivan helvetin iso prosentti.

Anonymous

Voi voi…. Mitäköhän olisi tapahtunut jos 9v tyttö olisikin sanonut että haluaisi olla koira. Lapsen suusta ei tämäkään vallan tavatonta olisi…

rocky

Tai jos olisi halunnut olla käärme,suvakkivanhemmat olisivat varmaankin antaneet jonkin ambomaalaisen noitatohtorin amputoida kädet ja jalat.

Miksu

Tänä päivänä varmaan myös se on pakko hyväksyä jos joku väittää kivenkovaan olevan ulkoavaruuden muukalainen toisesta tähtijärjestelmästä. Se on vaan pakko hyväksyä ettemme olisi rasisteja. Joskus muinoin tosin tästä olisi passitettu mielenhoitoon, mutta sehän nyt ei todellakaan tänä päivänä käy.

fatwantarkistaja

Transujoukkue olisi ollut oikea paikka.
Nyt saadaan ennakkotapaus. Sittenhän 35-vuotias pakolaismuslimiukkokin on 9-vuotias pikkutyttö. Saattaa pelin jälkeen suihkussa yhdellä tytöllä olla kivaa ja sinnehän on sitten pakko mennä, valmentaja valvoo. Ainoa keino on lopettaa tyttöjen urheilu, imaami kiittää. Sitten mennään pikkupoikien peleihin ja imaami on oikein haltioissaan.

rocky

Ei mene pitkään kun Allsvenskan on muutettu muotoon Transsvenskan.

metalman

Maailmalla tapahtuu ihmeellisiä asioita kun heiltä puuttuu perisuomalainen saunakulttuuri. Täällä ei pääse syntymään harhakäsityksiä henkilön sukupuolesta, kun kauden jälkeen lätkäporukan mailankatkojaisissa jää lauteilla verekseltään kiinni, jos onkin pesistermejä käyttäen ”räpsä” jalkojen välissä.
Siinä kohtaa on hankala enää selitellä, että meidän mukula kumminkin luulee olevansa muunsukupuolinen.
Ruotsissa, jossa kotonakin käydään uikkarit jalassa suihkussa, on nämä sukupuolisuuskäsitykset päässeet hämärtymään, mutta jahka Islam ottaa maan hellään syleilyynsä, niin asiaan tulee kaivattu muutos ja tytötkin erottuvat paremmin joukosta. Paitsi tietysti ninjaleirillä, jossa pojatkin pukeutuvat kaapuihin.

Ilmari

Noinhan sitä luulisi. Trendikäs väittämä on kuitenkin se, että sukuelimet eivät mitenkään liity sukupuoleen

Nestori Lundahl

Tuon lapsen suurin ongelma ei ole hänen hämmennyksensä omasta sukupuolestaan, vaan hänen ilmeisen pölhö äitinsä.

Pena

Mitä helvettiä taas ?….Onko tuolla jokin virus levinnyt.

Aito alkuperäinen miesurheilussa häviävä nainen

Tosi ikävää, että vanhemmat (tai tässä tapauksessa luultavimmin yksinhuoltajaäiti) lähtee mukaan ja vielä vahvistaa pikkutytön epäkypsää harhaluuloa. Suomessakin on julkisuudessa ollut parikin entistä nuorta naista, jotka kuvittelivat haluavansa muuttua mieheksi ja raskaasti katuvat muutosprosessiaan, koska heistä ei tullut kunnolla oikeasti miehiä ja he jopa vihdoin tuon totuuden älysivät. Toinen esiintyi yhdessä transeksuaalisuutta käsitellyssä Ylen Perjantai-jaksossa ja toinen pitää blogia (taisi olla nimellä Musta Orkidea).
Perjantai-ohjelman neito oli ollut jo lapsena ”poikaurheilija”. Hän kertoi, että alkuun teininä ja ihan nuorena aikuisuuden rajamailla tuntui jotenkin pärjäävän pojillekin, mutta sitten tuli se kunnon aikuisuus. Testosteronin ahmimisesta huolimatta hän jäi aika rääpäleeksi – mutta ei siinä vielä kaikki hän joutui toteamaan, että jopa pienikokoisten miesten fysiikka vaan oli kovempaa tekoa ja ihan toista sarjaa kuin hänen. Hän ei pärjännyt vaikka kuinka treenasi.
Luulen, että tuo on ja tulee olemaan yleisempi totuus kaikkien tyttöjen kohdalla, jotka haaveilevat aikuisena miesurheilijan urasta: he tulevat kärsimään jatkuvaa huonommuutta, häviöitä ja tappioita kaikissa fyysisissä lajeissa heti teini-iän jälkeen.
Moni muuntautumisesta haaveileva (tai edes näiden lasten vanhemmat) eivät ymmärrä myöskään sitä, että kirurgisesti rakennettu penis ei myöskään useinkaan toimi edes seksissä eikä sillä ikinä voi siittää yhtäkään lasta. Lisäksi se on myös normaalia pienempi. Jokainen leikkaus on riski, ja kokoa voi kasvattaa vain korkeariskisillä plastiikkakirurgisilla uusintaoperaatioilla. Eipä silti, eihän koolla mitään väliä pitänyt olla, ja kait sitä voi hommata silikoniset tekovehkeet…
Karu totuus (sukupuolensa vaihtaneita ilmeisesti eniten masentava seikka) on se, että lähes 100 % kaikista muista ihmisistä aina tunnistaa, etteivät he ole aidon alkuperäisesti esittämäänsä sukupuolta.
Näin surkeaa tulevaisuutta ei täysipäinen vanhempi lapselleen toivo.

kanander

Joo, eipä ole pikkutyttö munasukupuolinen.
Harrastan urheilulajia, jossa tulokset mitataan. Jos minä miehenkörmy menisin naisten sarjaan, olisin Suomen mestari. Enpä kuitenkaan kehtaa edes yrittää.

Anonymous

9vuotias on lapsi ja äiti on “mielipuolinen”,eli äiti hoitoon ja tyttö saa jatkaa tyttönä.

ärsyynrynyt

ensinnäkin, hyvin epäkohteliasta käyttää henkilön alkuperäistä ristimänimeä, kun se on väestörekisteriinkin ilmoitettu. toiswksi, hän kokee olevansa poika, joten miksi helkkarissa hänestä käytetään sanaa tyttö? vaikka se olisikin vain vaihe, antakaa lapsen etsiä itseään ja kokeilla onko tämä hän vai ei. mitä nyt näitä kommentteja luin, niin aika lapsellista käytöstä. nyt on kumminkin 2018, luulisi varsinkin aikuisten tajuavan että kyseisistä kommenteista voi olla vakaviakin seurauksia. montakohan ihmistä on kuollut vain sen takia, että oltiin typeriä ja heiteltiin kyseenalaisia kommentteja?