Livet: Jyri Lehtonen tänään klo 13.00

Tänään on sovittu yhden venäläisen haastattelu kello 13 ja tässä käydään läpi historiallisia taustoja ja tässä ei ole tarkoitus arvostella venäjää vaan pyritään avaamaan niitä kohtia miksi inhotaan venäjää ja ohjelman pituus on täysi arvoitus.
Kuva näkyy VK:ssä. Sitä voi katsoa ilman mitään rekisteröitymisiä.
https://vk.com/jyrilehtonen

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.