Viikonloppuna toinenkin Jällivaaran tapainen teko

Kuvakaappaus 2018-10-08 17-33-52

Jällivaaran raiskaustapauksesta tippuu uusia pieniä tietoja. Nyt näyttääkin siltä, että edessä on niin kovan luokan teko, että se tulee rysäyttämään Ruotsia kunnolla kun asia jossain vaiheessa tulee suuren julkisuuteen.

Poliisi on tutkinnallisista syistä hyvin vaitelias tapahtumista. Tällä hetkellä teosta on otettu kiinni yksi henkilö ja luultavasti lisää kiinniottoja on tiedossa, silla ainakin yleisesti tiedetään jo ketkä ovat teon takana.
Jällivaarassa on ollut jo pitkään hyvin omituinen, mutta yleinen trendi. Nimittäin uusruotsalaiset kyttäävät humalaisia naisia ravintoloiden ulkopuolella ja yrittävät esimerkiksi siepata heitä autoon. Nyt tietojen mukaan tässä tapauksessa tyttö kaapattiin autoon ja vietiin asuntoon, jossa raiskaus tapahtui.
Polisen
Samanlaisia tapahtumia on tapahtunut viikon sisällä toinenkin. Växjössä lauantaiyönä sattunut raiskauksen yritys jäi yritykseksi. Kaksi uusruotsalaista 26- ja 28-vuotiaat nuorukaiset olivat autolla liikkeellä. 22-vuotias nainen oli väärässä paikassa väärään aikaan kun nuorukaiset kaappasivat naisen autoonsa. Tapahtumalla oli useita silminnäkijöitä, jotka ilmoittivat poliisille tapahtuneesta. Soittajien mukaan nainen raahattiin väkisin autoon.
Toistaiseksi ei ole tietoa miten tilanne saatiin päätökseen. Onnistuiko poliisi pysäyttämään epäiltyjen automatkan. Nuorukaiset ovat kuitenkin kiinniotettuna asiasta laittomasta vangitsemisesta, raiskauksen yrityksestä, pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta.
Smålandsposten

, ,
Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Hävetkää Ruotsin poliitikot!

”Mällivaarassa mällit ne lentävät, ampu tulee!”

Vilu pillifarkuissa

Olen pitkään odottanut tällaisen autoonkaappaamistrendin ilmestymistä. Kuten tiedämme, uussuomalaisillekin annetaan autorahat systeemin toimesta hyvin äkkiä. Jopa eteläisessä Suomessa on usein kesäisinkin niin viileää iltaisin/öisin, ettei raiskattavan odottelu ulkotiloissa pillifarkuissa ole kovinkaan miellyttävää. Itse pidän näitä uussuomalaisia heikkoina, kylmänarkoina surkimuksina, joten tämä autoonkaappaus on enemmän heidän mukavuudenhaluista, D-vitamiinitonta, huonokuntoista tyyliään.

Varo uussuomalaiskuskeja

Olen kuullut sellaista huhua, että täällä Suomessa uussuomalaiset liikkuvat autoillaan pitkin syrjäkyliä kokeilemassa, onko tavara hyvin kiinnitetty. Jos ei ole, lähtee mukaan. Enkä nyt puhu itäeurooppalaisista, heitäkin toki on, vaan kyse on enemmän ruskettuneista, parempiuskontoisista. Voi olla pelkkää huhua, mutta parempi varoa kuin katua. Siinä voi lähteä muutakin kuin elotonta tavaraa mukaan (viittaus juttuun). Täällä etuhikiällä oppii hyvin nopeasti varomaan uussuomalaiskuskeja monestakin syystä, koska he tuntuvat mm. ajavan helposti päälle. Jopa tahallaan. Nimimerkillä kokemusta valitettavasti on paljonkin monesta asiasta.

Esa

Eikö pohjoisentytöt olekkaan niin helposti lämpeäviä talenteille, jos tuota kyttäilyhommaa on harrastettu jo pidemmän aikaa

Musta makkara

Ruotsi on rikas maa. Maallinen rikkaus tosin kadonnee seuraavan parin-kolmenkymmenen vuoden kuluessa, mutta kulttuurillinen rikkaus senkun lisääntyy. Rikas maa Ruotsi tulee siis aina olemaan.
Tämähän on aivan upeaa!

Hurmio pohjanmaa

Paavo paavo rakastan sun sivua että tuot suoraan näitä sairaita juttuja ihmisten tietoon, mutta eikö jo sunki olisi aika kertoa miksi näin tapahtuu??

Eikö auto-ja polttoainevero harmita ketään?

Puhutaan kuitenkin muutamasta naisesta

Anonymous

Pyydän heti anteeksi typerää kommenttiani. Ei enää

Kuullostaa multikultilta

Jällivaarassa on sentään rauhallista Tukholmaan verrattuna: kaksi puukotettu keskustassa vain 150m toisistaan. Toista mahaan, toista kaulaan.

Pippelit, pyssyt ja puukot

Sekä raiskaus Tenstassa ja ampuminen Bagarmossenissa. Eli ihan normaalia elämää Stokiksessa.

Silmät niskassa ja perseessä

Joka aspektilla Ruotsissa elämä käy vaarallisemmaksi ja rajoittuneemmaksi: maantiepiraattien uusin kikka on lähettää pieni lapsi keskelle tietä ja kun pysähdyt hyökkää puskista äijiä avamaan autonoviasi. Törkeydellä ja röyhkeydellä ei ole enää mitään rajaa, lapsikin voidaan uhrata jotta päästään ryöstämään joku hyväuskoinen.