Viikonloppuna toinenkin Jällivaaran tapainen teko

Kuvakaappaus 2018-10-08 17-33-52

Jällivaaran raiskaustapauksesta tippuu uusia pieniä tietoja. Nyt näyttääkin siltä, että edessä on niin kovan luokan teko, että se tulee rysäyttämään Ruotsia kunnolla kun asia jossain vaiheessa tulee suuren julkisuuteen.

Poliisi on tutkinnallisista syistä hyvin vaitelias tapahtumista. Tällä hetkellä teosta on otettu kiinni yksi henkilö ja luultavasti lisää kiinniottoja on tiedossa, silla ainakin yleisesti tiedetään jo ketkä ovat teon takana.
Jällivaarassa on ollut jo pitkään hyvin omituinen, mutta yleinen trendi. Nimittäin uusruotsalaiset kyttäävät humalaisia naisia ravintoloiden ulkopuolella ja yrittävät esimerkiksi siepata heitä autoon. Nyt tietojen mukaan tässä tapauksessa tyttö kaapattiin autoon ja vietiin asuntoon, jossa raiskaus tapahtui.
Polisen
Samanlaisia tapahtumia on tapahtunut viikon sisällä toinenkin. Växjössä lauantaiyönä sattunut raiskauksen yritys jäi yritykseksi. Kaksi uusruotsalaista 26- ja 28-vuotiaat nuorukaiset olivat autolla liikkeellä. 22-vuotias nainen oli väärässä paikassa väärään aikaan kun nuorukaiset kaappasivat naisen autoonsa. Tapahtumalla oli useita silminnäkijöitä, jotka ilmoittivat poliisille tapahtuneesta. Soittajien mukaan nainen raahattiin väkisin autoon.
Toistaiseksi ei ole tietoa miten tilanne saatiin päätökseen. Onnistuiko poliisi pysäyttämään epäiltyjen automatkan. Nuorukaiset ovat kuitenkin kiinniotettuna asiasta laittomasta vangitsemisesta, raiskauksen yrityksestä, pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta.
Smålandsposten

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.