Perhe vei lapsensa takaisin Syyriaan, haettiin kuitenkin Ruotsiin viranomaisten toimesta

syrian-1682292_960_720.jpg

Malmössä alkaa ensi viikolla mielenkiintoinen oikeustapaus, jossa useita perheenjäseniä ja sukulasia epäillään teini-ikäisen pikkutytön kidnappaukseta.

Tapahtumat alkoivat elokuun alkupuolella kun tyttö otettiin huostaan häneen kohdistuneen ”kunniapainostuksen” takia. Tyttö asutettiin suoja-asuntoon, mutta siitä huolimatta sukulaiset löysivät tytön. Tästä seurasi se, että tyttö kidnapattiin ja vietiin takaisin kotimaahansa Syyriaan. Lapsi vietiin siis sinne, josta perhe oli tullut Ruotsiin pakoon sotaa, vainoa ja kidutusta.
Tyttö kaapattiin tämän molempien vanhempien toimesta ja juonessa oli mukana isoveli ja setä. Matka Syyriaan tehtiin autolla, jossa mukana oli mainitut henkilöt. Sosiaalitoimi teki asiasta ilmoituksen ja tyttöä alettiin jäljittää.
Kun tapahtumaa alettiin selvittää niin asiasta vangittiin ensin isä, sitten setä ja lopuksi tytön isoveli. Tänä aikana setä ja veli kiistivät tapahtuman, mutta isä myönsi. Vankeusaikana hän toimi poliisin kanssa yhteistyössä ja tyttö saatiin kuuden viikon jälkeen takaisin Ruotsiin.
Nyt kolmikko astelee käräjille kidnappauksesta. Myös tytön äiti on epäiltynä rikoksesta, mutta häntä ei ole saatu kuultua, sillä hän oleskelee tällä hetkellä Syyriassa.
Mikä oli oikea ratkaisu? Sekö, että tyttö haettiin kotiin Ruotsiin sukulaistensa luota Syyriasta, jossa tytön äitikin edelleen oleskelee?

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
anna

Koko perhe takaisin syyriaan.

siinähän_taas_selvittelette

Että oikein tytön ”kunnian” takia on pitäny kidnapata matkustella? Kyllä tuo on pimeää porukkaa,ei voi muuta sanoa.
Täysin omilla saäännöillään ne elävä Euroopassaki ,tuumaakaan ei anneta ”vääräuskoisille periksi” vaikka vääräuskoisilta on apua mukamas tultu anomaan.

Kunnian perään joutuu vähän matkustelemaankin

Ongelma ratkeaa, kun koko Syyria saadaan roudattua Ruotsiin.

RAID

”pakoon sotaa ja vainoa” tarkoittaa ”haluamme sossurahat ja ilmaisen lepsun loppuelämän”. Länsimaissa ei ole yhtään aitoa pakolaista, he ovat vielä kotitalonsa raunioissa nääntyneinä tekemässä kuolemaa kun heidän häpeämättömät uskonveljensä ja sisarensa valehtelevat minkä ehtivät ja lihoavat länsimaissa. Mutta tämän tietävät jo kaikki. Mitä voit asialle tehdä? Älä SUVAITSE mitään. Tee valehtelijamuslimien olo oikein epämiellyttäväksi ja tukalaksi. Näytä inhosi, lain sallimissa rajoissa, emme ole barbaareja kuten he. He lähtevät vapaaehtoisesti pois jos eivät koe arvostusta ja ansaitsematonta kunnioitusta. Meillä on tuholaisongelma, hoidetaan se.

Nestori Lundahl

Koko perhe takaisin Syyriaan, tai koko Syyria Ruotsiin

Suurta teatteria

Asyyliteatterin näytökset senkun jatkuvat.

Lopen kyllästynyt

Toivottavasti USA saa neuvoteltua jotakin järkevää talibaanien kanssa että saadaan edes afgaanikraana kiinni…?

rocky

Ei taida mikään sädehoitoa lievempi toimenpide auttaa.

TRUMP

Kyllä Trumppi keinot keksii, käy vähän kehumassa niitä piirakkapäitä. Muut johtajat (kuten meidän) nyhjäävät vain EUssä ja omissa maissaan, ottavat kaiken vastaan mitä tulee ja ihmettelevät mites tässä nyt näin kävi.

Anonymous

tästäkin tapauksesta tullaan syyttämään rasismia

huugo

Väestönvaihtoviraston kanntaa tuoda koko perheen suku Ruotsiin, myös koko kylä, lähikylät, ym.

Enough is enough

Paskaporukkaa, nej tack. Tympäisee jo pelkät lätytkin.

Luuta

Miksi ei jo kaikki eurooppalaiset lähi-itään? Tulkoot sitten lähi-itäläiset eurooppaan. Se olisi todella nopea väestönvaihto. Tyytyväisiä kaikki?

peukku

Kunnon PsyOP alusta alkaen. Kauankohan käsikirjoitusta kirjoitettiin?

Kunnansankari Local Hero

Ilmankos maan tilanne on mikä on. Kunnan suurimmat supermokuttajat valittiin kunnan sankareiksi lukijaäänestyksessä ja tietenkin jokainen mongooli, afrikaano, irakiaano jne muisti(tettiin) äänestää:
https://mitti.se/nyheter/hjaltar/liffner-hjalte-varmdo/

fatwantarkistaja

Tyttö adoptioon normaaliin perheeseen ja sukulaiset tyytykööt helevetilliseen läiskeeseen aavikolla, missä menevät leiritulen ympärillä oikein pirusti.

mummeli 60

Jos tyttö haluaa, hänet sijoitusperheeseen, muu porukka sinne mistä on tullut!!!