Ihmiset estivät joukkoraiskaajan karkoituksen Britanniassa

sei_34735987-6ade-e1539504526573

Britanniassa on sattunut vähän samankaltainen tapaus kuin Ruotsin Elin Erssonin tai Suomen Aino Pennasen tapaus. Useat matkustajat laittoivat Heathrowin lentokentällä koneessa pystyyn mielenosoituksen erään pakkopalautettavan puolesta.

Tapahtuma alkoi tiistai-iltapäivällä kun viranomaiset olivat palauttamassa Turkish Airlinen lennolla Turkin kautta Somaliaan 29-vuotiasta Yaqub Ahmed-nimistä miekkosta. Ahmd oli tuomittu Britanniassa useista joukkoraiskauksista 9 vuoden vankeuteen.

Koneessa kuvatussa videossa lähinnä itsekin taustaiset henkilät alkoivat huutamaan, että Ahmed on poistettava koneesta ja karkoitus on estettävä. Ahmedin kerrotaan sanoneen koneessa ihmisille mm, että hänet on erotettu perheestään.
Lopulta viranomaiset joutuivat poistumaan koneesta Ahmedin kanssa. Hänet tullaan kuitenkin karkoittamaan myöhemmin.
Yaqub Ahmed oli tuomittu pitkään vankeuteen joukkoraiskauksesta. Ahmed ja kolme muuta afrikaanoa hyökkäsivät vuonna 2007 Lontoossa 16-vuotiaan tytön kimppuun ja raiskasivat tämän. Oikeus langetti teosta kaikille 9 vuoden tuomion. Ahmed istui tuomionsa ja koko homma oli karkoitusta vaille valmis. Jonka hyvesignaloivat ihmiset toistaiseksi estivät.
Daily Mail

, ,
Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ahmedilla lisäksi lentopelko

Eiköhän anneta vielä yksi mahdollisuus ja ilmaiset kondomit.

fdcvg

Jos meikäläinen olis päässyt lentokentällä päättämään lähdöstä,tuolla “ansiolistalla” varustettu Ahmetti olis lähteny vittuilematta kohti kotimaataan.

Valtsu

Daily Mailin kommenttipalstalla on varsin samansisältöistä kommentointia.

hupaisaa

Ahmetti raiskaamaan pystyy kuitenki,vaikka on lentopelko.

jrty

Ens lennolla sitten kymppi-kerhoon.

Qroquius Kad

Mitäpä jos kaikilta Ahmedin palautuksen estämiseen osallistuneilta vaadittaisiin julkisesti nimi paperiin, jolla he sitoutuvat asuttamaan Ahmedin kotiinsa ja vastaamaan hänen toimeentulostaan, kunnes hän voi todistaa olevansa omillaan?
Ellei allekirjoitusta ja sen myötä lankeavaa taloudellista ja sosiaalista vastuuta tule, lähtee Ahmed kotiinsa.
Luulisi tämän kelpaavan kaikille osapuolille, mutta jos ei, mistähän ihmeestä se voisikaan johtua?

hevonpaskaa

Nuiden nimillä ei ole paskankaan merkitystä,suurin osa kuvasta päätellen samaa porukkaa kun Ahmetki!

Kivapuhuja

Jokaisen protestoijan tiedot pitäisi laittaa julkiseen jakoon. Raiskaajien puolustajat ansaitsevat joutua koko kansakunnan halveksinnan kohteeksi.

Hyvä suomalaiset!

Suomen Pennas-tapaus verrattuna näihin muihin vastaaviin antaa kuitenkin toivoa: koneen muut matkustajat eivät tukeneet Pennasta, ei myöskään pennasen oma perhe, päinvastoin. Myös poliisi piti päänsä ja poisti Pennasen koneesta eikä palautettavaoletettua.

Albert

Mitä minä näen tässä filmissä?
– Ensinnäkin näen Lähi-Idän taustaiset arabit puolustamassa “omaansa” koska ne tekevät aina niin.
– Toiseksi, näen kasan aivopestyjä kantabrittejä jotka ovat luurit käsissä. Samoista luureista imetään päivittäin lisää globalisti-liberaalia roskaa aivoihin 24/7. Täysin manipuloituja ja aivopestyjä ihmisiä jotka haluvat näyttää julkisuudessa “hyvältä” ja alkavat itse kekkuloimaan Islamistien tukena tietämättä mitään karkoituksen taustoista. Loppujen lopuksi heitä ei edes kiinnostanut, he vain halusivat olla “sankareita”.
– Kolmanneksi, näen ettei selvästikään ketään kiinnosta lainsäädäntö, ilmailulait tai paikoillaan olevien muiden lentomatkustajien aikataulut.
Miten MINÄ ratkaisisin asian?
Noh, ensi alkuun pitäisin huolen siitä että jokainen näistä kantabriteistä saisi sen haluamansa huomion mitä he itse hakevat itselleen ja saisivat sen meriittinsä esiintyä “pelastajina” ja heistä esiteltäisiin aivan kaikki, jokainen saisi antaa jopa hyväuskoisena haastattelun tietämättä kuitenkaan missä valossa heidät lopuksi esitettäisiin. Heidät näytettäisiin oikein siirappisessa ja hunajaisessa valossa jokaisessa lehdessä ja tuotaisiin mahdollisimman moneen TV-Ohjelmaan.
Pistäisin jokaisen nimen, ammatin ja valokuvan joka ainoaan valtamedian lehteen otsikon alla:
“Sankarit jotka pysäyttivät tuomitun joukkoraiskaajan karkoittamisen”.
Sitten olisi muutama paragarfi tekstiä jossa sanottaisiin: “He olivat ennakkoluulottomia ja puolustivat joukkoraiskaaja Ahmedia ylpeinä ja välittämättä edes rikosoikeudellisista seuraamuksista…”
Tämän jälkeen sama porukka voisi olla ihmeissään kun lähtee työpaikat ja sosiaalinen elämä alta aika nopeasti? Voi olla että kyseisillä henkilöillä olisi nimen, asuinpaikan ja puhelinnumeron sekä työpaikan vaihtoviikot edessä?
Seuraava askel olisi tutkia mitkä kaikki lait menivät rikki ja iskeä niistä tuomiot palautuksen keskeyttäneille ja tehdä näistä ihmisistä varoittava esimerkki oikeudessa siitä miten käy kun alkaa kekkuloimaan yhdelläkään lennolla. Itse ainakin haluan että omilla lennoillani kukaan ei kekkuile mihinkään suuntaan, tai minkään takia. Inhoan lentämistä jo muutenkin valmiiksi ja vihaan istua metallisessa tuubissa idioottien, suoraan sanottuna valitettavan usein ihmisroskan seassa sellaisessa vehkeessä jonka tullessa alas kuin kivi en voi vaikuttaa omaan pelastautumiseeni mitenkään.
Suosin ennemmin laivoja koska osaan uida ja käyttää pelastuslauttaa oikein koulutettuna siihen. Samalla voin potkia alas jokaisen arabin ja keenerin joka yrittää minun lautalleni kun olen saanut sen ensin käännettyä ja voin vastineeksi ojentaa käden jokaisen kantaeuroopalaisen kohdalla. Paras puoli on se että arabit ja keenereistä valtaosa ei osaa edes uida.
Näiden operaatioiden jälkeen epäilen että koko villitys alkaa riekkumaan lentokoneessa jonkun sellaisen ihmisen palautuksen takia mistä ei tunne taustoja, laimenisi massiivisesti.
Tässä tapauksessa ja tällä kertaa itse asiassa ymmärrän arabeja, itse asiassa jopa hieman kadehdin heitä koska he pitävät YHTÄ ja osoittavat solidaarisuutta omilleen, riippumatta näiden teoista ja kolmannen osapuolen eli kantabrittien vahingoksi koska pitävät näitä vihollisinaan, jotka aikovat hävittää joka tapauksessa.
Heillä on sentään prioriteetit ja vaistot kohdallaan toisin kuin kantaväestöillä Länsi-Euroopassa?

Albert

Ai niin,
Vielä lentomatkustamisesta sen verran että mikäli koskaan olette koneessa joka kaapataan niin siinä vaiheessa on pakko taistella eikä vain istua hiljaa paikoillaan ja odotella että joku “pelastaa” koska kukaan ei teitä voi enää pelastaa ellette te itse kirjaimellisesti tapa niitä kaappaajia tai kuole yrittäessänne.
– Nyrkkisääntönä on se että niin kauan kuin lentäjät ovat hengissä, teillä on mahdollisuus.
Itse ainakin olen ajatellut että mikäli oma koneeni kaapattaisiin muutaman partasuun takia jotka ovat päässeet elektronisesta valvontasysteemistä läpi lentokoneeseen asti, koska joku automaatti tietokone jonka olisi pitänyt olla viritettynä partasuiden seulomiseen, olikin menty virittämään “vihapuheen” torjuntaan jonkun vihervassari byrokraatti-poliitikon idiootin ansiosta josta johtuen ne partasuut ovat minun koneessani….
– Niin peli on selvä.
Siinä vaiheessa ennen kuin ne pääsevät ohjaamoon ne on vain listittävä, siinä vaiheessa ei ole mitään merkitystä kuinka monta kertaa saat puukosta ja kuinka monta kanssamatkustajaa kuolee yrittäessään koska vaihtoehtona on se että he pääsevät ohjaamoon, he tappavat lentäjät ja sen jälkeen ohjaavat sen koneen johonkin isompaan kohteeseen. Eli repikää silmät kaappaajien päästä, kuumaa vettä päälle mitä tahansa mikä lähtee irti, kaikkea käytettävä ja henki pois tai kuolkaa ainakin taistellen vastaan.
Valtaosa ihmisistä on hyödyttömiä idiootteja kriisitilanteissa, etenkin suomalaisista. Valtaosa istuu perseellään ja odottaa että “joku muu tekee jotain” ja ajattelevat että “kyl sielt joulupukki tulee ja pelastaa” sekä tuijottaa eteensä tai ottaa selfietä: “Mun kone kaapattu, jänskää! Kattokaa mua!”
Valtaosasta ihmisiä ei ole mitään hyötyä siinäkään tilanteessa mutta itse ainakin aion ehdottomasti yrittää mikäli näin käy, koska tiedän sen mistä ei valtaosasta ihmisille pahemmin huudella maailmalla:
Osa samoista kanssamatkustaja läskipäistä hurraa siinä vaiheessa kun rinnalle lentää jonkun valtion F-16, F-18 tai vastaava…
…Tajuamatta sitä faktaa että kyseisen lentäjän tehtävä on ottaa selvää onko lentäjät hengissä, onko kone heidän hallinnassaan vai onko siellä ohjaamossa se partasuu jonka ei pitänyt olla koneessa alunperinkaan?
Mikäli ohjaamossa istuu partasuu ja lentäjät ovat tapettuja niin sillä hävittäjä koneen lentäjällä on sen jälkeen kertakäyttötehtävä.
Se lentää sen matkustajakoneen taakse ja ampuu sen koko matkustajakoneen meren yläpuolella alas joka tarkoittaa sitä että kukaan koneesta ei selviä. Toisaalta kyseinen kone ei myöskään törmää mihinkään isompaan enää ja riski on sen jälkeen neutralisoitu.
Lentäjillä on mm. Yhdysvalloissa sellaiset käskyt että mikäli he joutuvat ottamaan uhan alas, niin he sen tekevät, jopa prosessin jälkihoito on tehty selväksi. Laskeuduttuaan itse takaisin kentälle tehdyn jälkeen, he saavat ylennyksen välittömästi, mitalin ja kunniamainintojen kanssa kunniallisen eläköitymisen siltä istumalta yhdessä V.A tuen kanssa (psykologista apua).
– Kaikki muu on Hollywoodia ja puhdasta kukkua.
Tästä johtuen suosittelen laivaa, junaa tai bussia ennemmin.
Samalla suosittelen/ toivon että minkäänlaisesta kekkuloinnista millään lennolla pitäisi oikeasti saada kiinteää istumista paljon herkemmin.

T

“Valtaosa ihmisistä on hyödyttömiä idiootteja kriisitilanteissa, etenkin suomalaisista. Valtaosa istuu perseellään ja odottaa että ”joku muu tekee jotain” ja ajattelevat että ”kyl sielt joulupukki tulee ja pelastaa” sekä tuijottaa eteensä tai ottaa selfietä: ”Mun kone kaapattu, jänskää! Kattokaa mua!””
– Viiltävä analyysi ja pitää täysin paikkansa kun kyseessä on pumpulielämän pilaama länsimainen väestö, ikävä kyllä.
2017 Rautatientorilla oli useamman kuukauden ajan laittomien leiri, jota poliittinen eliitti ei halunnut poistaa. Täysin ylivoimainen enemmistö suomalaisista jatkoi rahan, kaupallisuuden ja hedonismin täyttämää elämäänsä, eikä puuttunut millään tavalla tähän epäkohtaan.(Suurkiitos kuitenkin Marco DeWittille ja kumppaneille, joilla oli tuhat kertaa enemmän selkärankaa kuin allekirjoittaneella) Tämä tapaus kuitenkin kertoi paljon suomalaisten toimintavalmiudesta joka oli täysi nolla ja poliittisen eliitin kyvystä tehdä yhtään mitään.

Albert

Olen suoraan sanottuna äärimmäisen pettynyt suomalaisiin ihan kansana ja kansakuntana.
– Olin ehkä naivi ja lapsellinen kuvitellessani että valtaosa kansasta olisi oikeasti fiksua sakkia ja jonkinlaisilla aivoilla varustettua kansaa mistä olla ylpeä. Sellaista taipumatonta, sitkeää, lujatahtoista ja ulkoisesti kovaa väkeä jolla on sisällään lämmin sydän ja välittämys ihan oikeasti läheisimmistään? Ihmisiä joilla olisi todellinen inho, suoranainen täysin ymmärrettävä luontainen raivo hyväksikäyttäjiä huijareita ja väkivaltaista roskasakkia kohtaan? Sellaisia kohtaan jotka nimenomaan vievät ne resurssit omilta vanhuksilta, vammaisilta ja heikommilta joille ne oli tarkoitettu ja nauravat vielä päälle?
Elin kuvitelmassa että suomalaiset olisivat yhä sitä samaa kansaa jota he olivat vielä jopa 80-luvun lopussa, kansaa mikä olisi aina yhdessä ja samassa linjassa enemmän tai vähemmän kuitenkin loppupeleissä kun mitä tahansa isompaa tapahtuisi? Rehellisyys oli myös yksi tärkeimmistä ja upeimmista asioista suomalaisissa.
Kuvittelin että ihmisiä ihan oikeasti kiinnostaisi pitää yhtä ja oikeasti välittää maastaan sekä systeemeistään jotka olivat aikanaan maailman parhaat monessakin mielessä ja mahdollistivat uskomattomat saavutukset niin pienelle kansakunnalle. Niin taloudellisesti kuin tieteellisestikin? Saavutukset jotka ovat nyt jo historiaa ja uusia positiivisia sellaisia ei enää ole näköpiirissä.
Ajattelin jotenkin että valtaosaa suomalaisista ei koskaan saataisi uskomaan niin helpolla kaikkeen mahdolliseen roskaan mikä vain syötettäisiin valtamedian kautta näille, koska ajattelin että suomalaiset osaisivat myös ajatella itsekin kriittisesti ja omaisivat terveen omatunnon?
– Nykyään tajuan sen että valtaosa suomalaisista on käsittämättömän aivopestyjä idootteja ja muutaman vuoden eri aloilla tehtyäni töitä joissa tulin paljon kantasuomalaisten perustallaajien kanssa tekemisiin ihan oikeasti, tajusin sen että asiat ovat muuttuneet sitten aikaisempien vuosikymmenien.
Ne ovat muuttuneet, paljon… Suuntaan mistä en pidä.
Loppujen lopuksi voin vain katsoa peiliin ja todeta että olin väärässä.
Toisaalta olen joskus miettinyt että ehkä samat alkuperäiset piirteet korostuvat myös suomalaisissa jotka muuttavat ulkomaille, kuten matuillekin käy?
Edes Lähi-idässä porukka ei ole niin radikaalia kuin se arabitaustainen väki joka elää Ruotsin ja Suomen No-Go Zoneilla ja edes he eivät ole valtaosan aikaa niin ehdottomia. Jopa ISIS-taistelijoista ne raaimmat tulivat kuulemma Euroopasta ja nimenomaan Skandinaviasta syyrialaisten ja irakilaistenkin paikallisten asukkaiden mukaan?
Ehkä se sama sitten toimii myös maastamuuttaneiden kohdalla, eli kaikki normaalit suomalaisuuden vanhat arvot korostuvat näissä yhteisöissä ympäri maailmaa puoliksi vahingossa ja alitajuisesti? Kun alkaa katsomaan mistä tulee mm. kansalaisaloite pakkoruotsin poistamisesta niin sekin tuli Sveitsistä ja oli sinne muuttaneiden suomalaisten ammattilaisten tekemä?
Tällaiset pienet seikat pakottavat aina välillä katsomaan peiliin ja miettimään, toisaalta taas ympäröimäni suomalaiset maailmalla ajattelevat uskomattoman paljon samalla tavalla kuin minä?
Kun taas Suomesta vaikka lomalle tulleiden suomalaisten puhetta en enää tunnu ymmärtävän, itse taas puhun aikalailla “vanhaa suomea” monella tapaa josta osa huomauttaa ihmetellen, tietyt puheenparret ovat toisilta vuosikymmeniltä. Kun taas itse viimeksi kävin Suomessa en enää mitenkään kokenut sitä tutuksi paikaksi.
Mikään ei enää ollut samaa, ketään en enää tuntenut, ne yritykset ja ne asiat jotka ennen olivat olivat nyt joko kadonneet tai muuttuneet sellaisiksi mitä en enää ymmärtänyt. Kaupunkien katukuvassa oli ihan oikeasti kokonainen KANSA vaihtunut aivan täysin ja uudet systeemit tai muutokset iskivät joka paikassa vastaan.
Ei se enää ollut se koti, muistan vain miten ihanalta tuntui lentää sieltä pois ja mikä se helpotuksen tunne oli kun pyörät irtosivat kiitoradasta.
– Tuntui kuin koko Suomi olisi seonnut ja ihmiset jotenkin vetäytyneet kuoriinsa, enää kukaan ei ollut senkään vertaa avoin mitä suomalaiset aikaisemmin ovat olleet. Ihmiset välttelivät toisiaan, ilmapiiri oli jotenkin…
…Pilalla?
Olo oli kuin kaikki olisivat pelänneet jotenkin jotain ja jonkinlainen massiivinen yleinen tyytymätömyys olisi muhinut ihmisissä ihan yleisellä tasolla (riippumatta matuistakin) mutta se oli joka paikassa. Painostava paikka, todella synkkä. Itselleni jäi vain mieleen kuva siitä että jotain oli siellä peruuttamattomasti rikki ja ihmiset aistivat sen mutta kukaan ei sanonut mitään.
Samaan aikaan olen huomannut valitettavasti etenkin liikemaailmassa että epärehellisyys suomalaisten puolelta on ollut koko ajan kasvussa ja en enää valitettavasti voi luottaa suomalaisiin yrityksiin tai ihmisiin rehellisyyden suhteen. Vielä noin 10 vuottakin sitten vielä saattoi luottaa aikalailla? Yllätys on ollut shokkeeraava sen suhteen mutta pakko se on nostaa pintaan nyt, ilmiö on levinnyt vasta muutamina viime vuosina laajemmalle. Ihan asialliseltakin aluksi tuntuvat kantasuomalaiset eivät enää ole ihan luotettavia.
Olen pahoillani mutta ihan tavallisetkin suomalaiset ovat alkaneet etenevissä määrin huijaamaan ja/ tai ainakin yrittävät sitä, en tiedä johtuuko se sitten epätoivoisuudesta vai mistä, mutta se on fakta. Olen siitä järkyttynyt ytimiäni myöden ja ongelma koskee niin kuluttajia kuin ihan yrityksiäkin, aika monen kohdalla on koko ajan vedätyksen maku ja kun pintaa raapii enemmän niin moni yrittää huijata?
Tai ehkä odotukseni olivat liian korkealla, ehkä pidin suomalaisia liian korkeassa arvossa ja yliarvioin ihmiset.
Noh, takaisin en enää ole tulossa. Sain oman osani Suomesta ja elämä jatkuu, silti seuraan paljon toki asioita sivusta lähinnä mielenkiinnosta ja odottelen jos Suomessakin ne vanhat arvot ja se vanha Suomi tekisi vielä paluun?

rocky

Valtaosa ei osaa edes uida?Mitä,ovatko huijanneet etteivät oikeasti ole uineet Välimeren yli iPod hampaiden välissä?

Pena

Passikin tippui mereen vahingossa. Ei voi kuin ihmetellä myös mikä noita brittejäkin vaivaa. Sama suvakkivirus levinnyt Ruotsista ?

ei-voi-olla-oikein

Mitä väliä passista ja sen tippumisesta.irakistahan on tuossa Suomeen miehet jotka kirjoittava uudet uljaat passit jokaiselle terroristillekki.Näin on kertonu Suomen sisäministeri Mykkänen.
Ennen Suomessa ei passeja kirjoitelleet muut kun suomalaiset viranomaiset.Ajat on tämän Mykkäsen aikana muuttuneet.Passinkirjoittajat tuleva irakista Suomeen ja kirjoittelevat passeja SUOMESSA ulkomaalaisille,joiden henkilöllisyydestä ei Suomen viranomaisilla ole minkäänlaista tietoa.

K.L.

Ja kirjastoissa passinkirjoitustalkoot…kirjastoissa!!!!

Mennen

Muslimi ui ainoastaan partavedessä.

fatwantarkistaja

Siinä vaiheessa, kun lapsenraiskaaja menee aivan kaiken edelle, olet hyvä ihminen. Tekisi mieli kirjoittaa oikeat ajatukset tähän, mutta saattaisi sensuuri iskeä.

huugo

Tuolle saastalle, ja no ei ole edes ihmisjätettä vaan jotain vielä pahempaa, olisi parempikin kohtalo kuin karkoitus.Olis lopullisesti pois raiskaamasta enää yhtään ketään. Tuota ei voisi käyttää edes maan parannukseen.

Suomimies

Saatanan suvakit nekin pitäis karkottaa raiskaajien kanssa.

Karri Nyman

Muslimin pitää puolustaa toista muslimia.
Parasta olisi ollut, kun kaikki lennon estäjät olisi poistettu raiskaajan kanssa lennolta ja jätetty kentälle.

Hauki

Ei pelkästään jätetty kentälle vaan pidätetty, kuulusteltu ja sakotettu/haastettu.
Poliisi on antanut hörhöille ja nekruille periksi näissä hulluimmissa mokuvaltioissa, mikä johtaa entistä suurempaan häiriköintiin.

Freya Snow

Tämä kaikki on niin sairasta!!

JariP

Britanniassa on niin monessa paikassa jo kehitymaalaiset enemmistönä että
ainoat jotka sieltä pystytään karkoittamaan on britit.

samaa väkeä

Karkotettavan suojelijat karkotettava.

Valtsu

Kuinka hyviä ihmisiä hyvät ihmiset voivatkaan olla! Siinä pantiin peliin… no ei yhtään mitään, mutta uskallettiin nyt seisoa kuitenkin raiskaajan puolesta!
Mutta on tässä yksi ilahduttava puoli: Suomessa poistettiin koneesta Aino Pennanen eikä palautettavaa. Muualla tuntuu menevän päinvastoin.

Särmääjä

Niin paljon ählyjä että itelle olis tullu ekana mieleen että nyt terroristit kaappaa koneen ja ajaa sen johonkin pilvenpiirtäjään.