Miten tehdään siedätysmainos? Katso esimerkki

44079399_127231771578817_5178190250559668224_n
Kuva: Henna Kajava, Espoo.

Kyseinen mainos on Pääkaupunkiseudun jukista liikennettä harjoittavan HSL:n mainos. Kyseinen kuva on esillä ainakin Espoon alueella mainostauluissa.

Sinänsä tietenkin ihailtavaa, että maailman eri puolelta tulevat ihmiset kohtaavat ja perustavat perheen. Mutta on selvää, että tällaisten mainosten lisääntyminen kuitenkin ajaa aivan muita asioita kuin pelkkää liikennöitsijän arkipäiväistä mainosta.
Kuvitellaanpa tilanne toisinpäin. Milloin saamme nähdä somali- tai arabinaisia suomipoikien kainaloissa? Tällaisilla mainoksilla yritetään vain ja ainoastaan siedättää ihmisiä näkemään asia uutena normaalina.

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Valkonaama rikkoo harmonian

Muut jo ilmeisesti matkalla pois.

Anonymous

espoon islamisoituminen on näköjään jo aika pitkällä,veikkaan että moni kuski on ns.rikastettu.

perrrrrrrrrrrr

Varsinaista siedätyshoitoa ,se on kyllä sanottava.

Yäk

Huh, mutta ei tota silti voi sietää millään.

Freya Snow

Pakko sanoa, että nämä “mainokset” on ihan sairaan ärsyttäviä ja vastenmielisiä.

Eloveena

Juuri niin, mainoksilla on päinvastainen vaikutus.
En usko, että tuo innostaa moniakaan naisia eikä se toisinpäin kuvattuna asetelmana olisi yhtään sen parempi. Aivopesun yritys siedättämällä mainoskuvilla vähentänee myyntiä kaikkialla, missä sitä yritetään käyttää.

Acc

Tuo mainos vähentää valkoisten halua käyttää joukkoliikennettä.

Tämä maa ei ole enää suomalaisia varten, sairas hallinto.

Eihän se enää suomalaisille ees oo. Matuille pikemminkin, saavat ilmaset liputkin.

Seikku

Jospa se on tarkoituskin? Tehdä tilaa kansanvaihdolle, kun alkuasukkaat muuttavat maaseudulle reservaatteihin. Tuleeko mieleen mitään vastaavaa toissavuosisadalta toiselta mantereelta …

Albert

Mikäli itse saisin kerättyä kasaan hieman rahaa, vaikka virallisesti olemassa “Monikulttuurin asialla” niin tekisin niin upeita ja niin kauniita mainoksia joka ainoalle TV-Kanavalle joita toistettaisiin kuukausikaupalle ennen vaaleja.
Ne olisivat tyyliin:
– Musta mies, mielellään somali seisoisi upouuden Audin vieressä siihen nojaten ja katsoen kohti nousevaa aurinkoa hieno istuva puku päällä ja taustalla olisi sitten kerrontaa:
“Upea aamuaurinko, uudessa Suomessa, tulevaisuuden Suomessa missä asuu uusi kansa, parempi kansa, kauniimpi kansa. Oletko sinä valmis uuteen Suomeen? Abdullah/ Mohammed on valmis uuteen Suomeen.”
– Kuva vaihtuisi johonkin laboratorioon ja eduskuntaan sun muuhun missä olisi sitten musta mies mukamas tutkijantakki päällä kehittämässä jotain monimutkaista ja jossa kaikki taputtaisivat taustalla kun hän esittelisi sitten mukamas löytönsä.
“Uusi Suomen kansa on kekseliäämpi, kehittyneempi ja tulevaisuuden suuret haasteet jotka edeltävät väistyvät suomalaiset ovat jättäneet ratkomatta, tullaan ratkaisemaan.”
– Sitten kuvassa olisi sama musta kaveri menossa töistä kotiin puku päällä ja antaisi 50 euroa kantasuomalaiselle juopolle joka makaisi katukivetyksen vieressä kerjuulla joku PS:n lippis päässä:
“Uudessä Suomessa jokainen saa sen minkä ansaitsee, toiset enemmän ja toiset sen mitä heille armosta suodaan.”
Sama kaveri olisi sitten kuntosalilla jossa kuvattaisiin hänen haukkari liikkeitään, kunnon esteettinen kuvaus missä hiki valuu hauiksia pitkin ja selostus jatkuu:
“Mikään ei tietenkään tapahdu tekemättä työtä. Työtä ei entisen ajan suomalaisista ollut tekemään, nyt uusi Suomi, Euroopan Unionin Suomi rakennetaan uusin voimin ja syntyy täysin uusi kansa.”
Lopuksi mies juoksisi mustien lastensa kanssa pitkin viljapeltoa iloisena.
“Tämä on tulevaisuutemme, uuden ajan kansa, paremman ajan kansa.”
– Mitä veikkaatte kun tuota rummutettaisiin TV:ssä ja katumainoksissa sekä lehdissä aamusta iltaan ja kyseinen “pläjäys” iskisi kaikkien suosittujen sarjojen keskelle, ennen niitä, niiden jälkeen jne?
Olisiko ehkä kansakunta HIEMAN muutoksen tarpeessa? Paras on se että koko projektin hinta olisi vain ja ainoastaan usealle kuukaudelle jaettuna ja kuvaukset sekä vastaavat mukaanlukien 1- 2,5 miljoonaa euroa. Se ei ole mikään iso summa saada kasaan ja totta kai se menisi läpi kuin väärä raha valtamedialle joka sen esittäisi riemusta kiljuen.
Periaatteessa kukaan ei voisi siinä syyttää ihmisten lietsonnasta, rasismista tai mistään ja lopputulos olisi niin provosoiva ja niin kova että kuka tahansa äänestäisi mitä tahansa mitä tuollainen mainos vain voisi vastustaa?

fatwantarkistaja

Ai hittolainen! Tuo sopisi suoraan jutuksi, jos kyseessä olisi satiirinen julkaisu. Myös käyttöön tuosta olisi, mikäli fyrkkaa löytyisi. Molempi kävisi kanssa, ennen vaaleja mainoskampanja, jälkeen selitettäisiin suvakeille juoni oikein rautalangasta.

rocky

Luulin huumeiden mainostamisen olevan kiellettyä,tämähän on päivänselvä happomatkan mainos.

Pena

Voi jumalauta. Hulluja nuo ihmiset espoossa.

Carloff

Niinkuin Paavo sanoo voitaisiin leikkiä ajatuksella tehdä toinen mainos rinnalle, jossa suomimies vähän tukeva ja vaimo Thaimaasta, Syyriasta, Keniasta.!! ja 2 valkoista lasta kuten ei kuvassa. Mitkä maihtaisi olla vasemmiston, feministien ja vihreiden reaktiot??
Rasismi sanaa varmaan kuultaisiin ja taatusti mainos jouduttaisiin poistamaan välittömästi rasisti syytösten saattelemana.

Jamu

Tuollainen mainos on rasistinen, koska se loukkaa yksinäisiä maahanmuuttajia.

huugo

Noita vastaavia monikultuurisia paskamainoksia vilahtelee monikansallisten ketjujen mainoksissa nykysin varsin tiuhaan. Esimerkki, Eurooppalinen pohjoismainen joulumainos, valkoiset juhlivat joulua, ja kas yhtä äkkiä vilahtaahan seassa patamusta neekeri. Mielten muokkausta joka ainakin meikäläisessä herättää lähinnä huvitusta ja joskus suurta vitutusta, eli mainos lyö takaisin ja rektio on lähinnä negatiivinen.

Karri Nyman

Ehkä yleisin monikultuurisuus mainos tyyppi on lapsi tai nainen.
Henkkamaukka tai linteks tai vastaavilla kaupoilla.
Nyttemmin on alkanut ediintymään ns. Italjaano yms. miehiä.
Onni yksillä ja kesä kaikilla, mutta tuo tarkoituksellinen agenda…

anonymous racist

Jostain kumman syystä tosiaan nykypäivän suomalaisille pitää jugurttia markkinoida homoparilla, puhelimia tabletteja ja liittymiä etnisesti sekalaisella perheellä jonka “pappa” on jokinoletettu, rätei ja lumpui mainostetaan joko kotimaisella tai tuontiählyllä ja suklaapatukan tiimoilta kiertoradalle ollaan lähettämässä tummaa “patukkaa”. Viimemainittu olis kyllä ihan toimiva loppusijoitusratkaisu jos saisivat vaan kustannustehokkaaksi tuo “palautuksen”. S_uuri kauppaketju myös dumppaa omaa näkemystään nykyaikaisesta suurperheestä tunkemalla lisäväriä yleensä sen perheen roiskeläppää pitävän teinityttären poikaystäväksi, eli Ruotsin mallin mukaista äärimmäisen raiskausaltista asennemädätystä siinäkin.

asianpuntari

Suomessa on ulkomaalaisia ehkä se viisiprosenttia ja heistä ehkä viidennes tummahipiäisiä kun katsoo heidän suuhteellista osuuttaan julkisuudessa TV ohjelmissa ja mainoksissa on varmaan satakertainen. Salaliittoteoria on selvästi realisoitunut faktaksi. Selvästi varsinkin valkoisesta miehestä on tehty aisankannattaja joka kaiken maksaa lopulta myös oman hävittämisensä . Kiinnittyi vuosia sitten jo huomio vaateliikkeiden mallinukkeihin joissa valkoiset on lähes täysin vaihdettu mustiin tai värillisiin . pelkkää sattumaako? en usko.

luolamies

Pekka ja Pätkä neekereinä nauraa valkoiselle miehelle kuinka avuton se onkaan. Antaa naisensa ja tyttärensä vapaaehtoisesti monikulttuurin käytettäväksi edes sanomatta (äänestämättä) vastaan.

Alarik Lundin

Mikäköhän mahtoi olla tuon parhaan matkan kohokohta? Oliko kahden ruskean toukan pullauttaminen vai mustan käärmeen nieleminen?

Särmääjä

Olisin ollu yllättyneempi, jos mainoksessa olisi ollu suomalainen perhe. Sellasen käyttäminen mainoksissa on melkeimpä valkosta ylivaltaa nykyään.

Henkka Koponen

Eikä tuossa suinkaan ole läheskään kaikki. Miesten muotia esittelevät mallit ovat kaikki aivan laidasta laitaan koko parrassa. Jokunen vuosi sittten ei näin ollut. Mitähän meile yritetään viestittää sillä? Ketkäs ne sitä koko partaa pitävätkään?

Lee Anrersohn

Nämä mainospropagandaa rustaavat suvakostallarilta ymmärtävät genetiikasta näköjään ihan yhtä paljon kuin kaikesta muustakin.
Tosin unelma kyllä tulee selväksi. Valkoisen naisen vaaleat geenit ilmeisrsti häviävät uljaan villin ja vahvan matun väkevälle mäiskeelle.

Ruskeat geenit dominoivat

Jos isä on mustaihoinen ja äiti vitivalkoinen iholtaan (platinanvaaleat hiukset ja vaaleansiniset silmät), eivät lapset voi yleensä nimenomaan perinnöllisyystieteen valossa näyttää muulle kuin isälleen kaikkien valkoihoisten silmissä. Pienen ihonvärin haalistumisen ym. pienet rakenne-erot (kenties nenän kaventuminen yms.) lapsissa isään verrattuna huomataan lähinnä mustaihoisten itsensä keskuudessa.
Tummanruskea silmien väri on dominoivasti periytyvä. Jos toinen vanhemmista on tummanruskeasilmäinen, lapsi saa erittäin todennäköisesti tämän dominoivasti periytyvän värin (sinisten, vihreiden ja vaaleanruskeiden silmien värin periytyminen voi tapahtua vain silloin, että sekä isältä että äidiltä saadut geenit ovat tätä vaaleampaa väriä; tummanruskeasilmäinen saattaa tosin kantaa piilevänä vaaleampaa silmänvärigeeniä ja jos tämä osuu lapselle, niin tummanruskeasilmäisen vanhemmankin on mahdollista saada vaaleasilmäinen lapsi.
Käsittääkseni hiusten väri periytyy myös niin, että tummatukkaisen pitää kantaa piilevänä vaaleatukkaisuutta aiheuttavaa geeniä pystyäkseen periyttämään vaaleamman hiusvärin. Sen sijaan esim. pituuteen ja muistaakseni ihonväritykseen vaikuttaa useampi geeni, ei pelkkä geenipari (yksi isältä ja yksi äidiltä) kuten useimpiin ominaisuuksiin.
Käytännössäkin nähtynä yleensä kaikki vaalean eurooppalaisen geenistön tunnetut tunnusmerkit yleensä häviävät näkyvistä sellaisten pariskuntien jälkeläisistä, joista toinen kantaa tummaa geenistöä.
En ole itse nähnyt yhtäkään pellavapäistä tai punatukkaisten (ja sini- tai vihreäsilmäistä) lasta pareilla, joista toinen on afrikkalainen.

just

Taustalla joku rintamamiehen rakentama talo. Siinäkö tuo asuu