Brossa iso autopalorypäs

IMG_20181015_101129.png

Bron kunnassa Tukholman luoteispuolella tansittiin viime yönä molotovin valssia. Kymmenkunta autoa osallistui valssiin.

IMG_20181015_101052.png
Harjoitukset alkoivat ennen puolta yötä kun Örnstigenillä nähtiin hiippailevia tummakaisia, joilla oli mukanaan pullotettua helpostisyttyvää. Kahdella parkkipaikalla tuikattiin yhteensä 5-6 autoa tuleen.
Näistä palo levisi viereisiin autoihin eli molotovin valssiin lähti mukaan kaikenkaikkiaan kymmenkunta autoa. Tapahtumapaikalla oli muutama läheltäpititilanne kun ihmiset yrittivät siirtää autojaan turvaan.
Poliisi tutkii tekoa tuhotyönä, mutta kiinniottoja ei ole ainakaan vielä.
IMG_20181015_101345.png

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.