Malmön poliisilla salatreffit kylän gangsterien kanssa

gvi_symbol01x

Malmöläisen Sydsvenskanin mukaan Malmön poliisi piti viime torstaina salatreffit kaupungin jengiläisten kanssa yrittäessään saada ampumistapauksia hallintaansa. Kyseessä oli alku uudelle ”Lopeta ammuskelu”-kamppanjalle.

Sydsvenskanin mukaan tapahtumapaikalle, jonka sijaintia ei kerrota, oli kutsuttu torstai-iltapäivänä kaupungin 200 eniten pahista gangsteria. Mukana oli jäseniä kymmenistä eri väkivalta- ja huumejengeistä, useimmat heistä keskenään vihollisia. Suurin osa iältään 20-25-vuotiaita. Kymmenien siviilipoliisien kerrotaan olleen varmistamassa tilaisuutta.
Poliisin sanoma oli selvä: Jos aseita ei lasketa tulevat viranomaiset laittamaan kaikkensa peliin, jotta gangsterit saadaa aisoihin ja rautoihin. ”Me tiedämme keitä te olette ja mitä hommaatte”.
– Tulemme tekemään etsintöjä kavereidenne, sukulaistenne ja omaistenne luona, kyselemme papereita kaikkialla ja henkilötarkastuksia jokaiselle. Ratsaamme autot ja kellarit. Tämä on nyt homman nimi, poliisin edustajan kerrotaan jyrisseen gangstereille.
Alku-uhoamisen jälkeen gangstereille tarjottiin kaffetta ja pullaa: Gangstereille esiteltiin nyt oma räätälöity mahdollisuus muuttaa elämäntyyliä: Työtä, koulutusta, asunto ja suojaa.
Malmön useat viranomaiset aikovat nyt siis tosissaan nostaa uusruotsalaiset gangsterit kaidalta tieltä yhteiskuntaan osallistuviksi kunniakansalaisiksi. Ja mikäpä siinä, onhan kyseessä suunnaton voimavara. Samanlaista toimintaa ja yhteistyötä soisi naapurimaissakin.
 

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Imaami

Tästä jutusta puuttui se tyypillinen, ketään ei pidätetty

tira

No nyt oli poliisilla tekemisen meininki! 200 megapahista ja yksi pidätys! Ilmeisesti tämä kiinnijäänyt törppö tipautti kilon metaa jonkun poliisin varpaille – muu ei tätä hämmentävää tehokkuutta selitä.
Jos poliisi ilmoittaa, että ”tiedämme keitä olette ja mitä teette” eli olette kovan luokan rikollisia ja teette kovan luokan rikoksia, niin miksi asialle ei ole aikaisemmin tehty mitään? Tosin tuskin tullaan nytkään tekemään. Siis poliisien taholta, gangstat – kunhan naurultaan tokenevat – tietenkin polttavat muutaman auton ihan noin näytösmielessä ja ammuskelevat ilmaan. Joutuivatkohan muuten nuo etniset osallistujat kulkemaan metallinpaljastajan läpi, vai olisiko se ollut asiatonta provosointia ja tietenkin äärimmäisen loukkaavaa.

Ei enää Ruotsiin

Kundi varmaan avasi vahingossa vääränpuoleisen pakunoven.
Maahan tipahti 30 kiloa kovia aineita.
Ruotsin aisankannattaja poliisien oli pakko puuttua tilanteeseen, vaikka riski leimautumisesta rasistiksi oli vahva.
Nm. Mamut ei kunnioita kyttiä. Minut yritettiin ryöstää central asemalla joka kuhisi wanna be swedupelle kyttiä (keskellä kirkasta päivää, vaimoni kanssa ja 0% alkoa).

Anonymous

nih, jos noi mutapää mulkut kerran tiedetään, miksei pidätetä ja pistetä vankilaan tai giljogiiniin

#&#

”kyselemme papereita kaikkialla ja henkilötarkastuksia jokaiselle. Ratsaamme autot ja kellarit. Tämä on nyt homman nimi, poliisin edustajan kerrotaan jyrisseen gangstereille.”
Siellä on nyt kovasti pyykkiä kun muslimit ovat paskoneet housuihinsa Svedu- rassaripollarien helvetillisistä komennoista. Siis nyt tulee puhdasta jälkeeee. Onkohan muistettu ilmoittaa Rosengårdin vesilaitokselle etteivät ihmettele piikkiä grafiikassa.

Hauki

Poliisi voi uhota mitä haluaa, varsinkin kun saattaa tulla uudet vaalit mutta tietää hyvin, että daijuun tulee ja koko Ruotsi palaa jos se oikeasti rupeaa lähiöitä siivoamaan.
Hävisitte jo.

Ja mikä haisee, se ihana riisikö? Ja ruuti!

Nyt me urputamme mutta 50-70 vuoden kuluttua ei ole enää ketään meistä urputtamassa. Olisipa mielenkiintoista tehdä aikamatka tulevaisuuteen ja katsella miltä väki ja paikat näyttävät.

Kovat puheet koppalakeilla, sano

Kyllä siellä on ollut gangstereilla naurussa pitelemistä kun ruotsalainen naispoliisi on joutunut kovan uhonsa lomassa torjumaan jatkuvasti useita mustia käsiä jotka ovat yrittäneet kopeloida sen takapuolta.

Pena

Tarjottiinko tuolla nyt sitten kahvibussista kahvia ja pullaa vai ?

Anonymous

Olen ihan satavarma, että gangsterit innolla vaihtavat adrenaliinin tuoksuisen sex, drugs, guns and money – elämäntyylinsä klo 8-16 -työpäiviin aikaisine aamuherätyksineen. Saattepa rasistit uskoa, että minä hyvä ihminen olen tässä ennustuksessani oikeassa. Te olette niin ahdasmielisiä.

Anonymous

matut nyt vain haluaa niin kovasti näyttää mitä ne osaa,jos saisivat vaikka ”töitä”

Olisiko taas taakanjaon paikka?

Kai tänne muutama vainottu rosvo vielä mahtuisi. Onhan sitä ennenkin suojelua annettu ja huonomminkin perustein.

Anonymous

Olen jo pidempään odottanut koska ensimmäinen poliisi/poliisipartio lahdataan ruotsissa. Sanoisin, että nyt on otolliset olosuhteet sen toteutumiselle. Tai voihan olla, että gangsterit antautuu suosiolla…

fatwantarkistaja

En toivo sitä, mutta toisaalta… Kun lasten ja naisten kimppuun käydään brutaalistikin, eihän se ketään kiinnosta. Jos poliiseja, tai muita virkamiehiä menisi kerralla enempi, ehkäpä joku sanoisi jotakin. Poliiseilla on sitäpaitsi aseet, joita yleensä ei uskalleta käyttää. Jengi ehkä kostaisi aseen käytön, vaan kukapa nyt määrittääkään säännöt, joilla mennään? Kuka EHKÄ jätetään henkiin, kunhan on potkittu pää pskaksi?
Suomeen sama, niin olemme sitten kaikki oman onnemme nojassa. Turha soittaa minnekään, ei ne tule.

fatwantarkistaja

Enkä todella fantasioi moisesta väkivallasta, kun toivoisin vaan ihmisten tulevan toimeen keskustelemalla. Noin se ei kuitenkaan käytännössä aina mene, kuten nähty on.
Päähän potkiminen tuli siitä bussissa murjotusta poliisista mieleen, joka toivottavasti vielä toipuu.
Suomessa ei poliisia kiinnostanut 15 vuotta sitten, eikä varmaan nytkään. Kokemusta on, myös hyviä muistoja.

wwwbbb

Jos kagstat toisiaan ammuskeleva,haitanneeko ?
Onhan siinä tietenki mahollisuus kun väkijoukossa
ammuskelevat,että joku syytönki joutuu sekaan.
Mutta ruotsalaisten poliisien uhoamisesta nuo tuskin välittävät tietävä sen, että pullakahvi se lopulta kuitenki tulee jolla lepytellään pahoja sanoja.

Minä

”Tulemme tekemään etsintöjä kavereidenne, sukulaistenne ja omaistenne luona, kyselemme papereita kaikkialla ja henkilötarkastuksia…”
Ihan oikein uhkaavat alkaa selvitellä rikoksia, jos meno ei rauhoitu. Kas, kun eivät ole tehneet tuota ahkerasti jo vuosia sitten.

Rasistinen, kelvoton nazi

Tärkeintä on nyt se, että SD:n emme anna tulla leikkimään kanssamme hienoon hiekkalaatikkoomme. Hallitus.

Jari-P

Neuvottelutuloksen kunniaksi Malmöön Slottstadenissa ammuskeltiin ainakin lippaallinen viime yönä.
SVT nyheter
Två män beskjutna på uteservering i Malmö

Lee Anrersohn

Cuck aisankannattelu-baletti-poliisi kävi kahvittamassa isiksen… Ja vihjaili et hyi pojut ei saa jekutella tai keppostella enää tai ensi kerralla ei ole enää pullassa rusinoita ja kahvikin vaan ilman maitoa.
Ihanan naiivia!
On nuo svenit sitten lutusia.

Anonymous

oli kutsuttu 200 matua ja vielä pahinta sellasta,miksei ne perkeleet pidättäneet niitä roistoja kun tulivat paikalle.äly hoi älä jätä