Useita auto- ja muita pikkupaloja ympäri Ruotsia

IMG_20181015_105553
Järfällan autogrillistä.

Lämmin sunnuntai-ilta on saanut syttymiehet liikkeelle ympäri Ruotsia. Bron lisäksi autoja ja roskakatoksia on poltettu ympäri Ruotsia.

Jos aloitetaan sunnuntai-illasta klo 17.00, jolloin Malmössä sytytettiin Kantatgatanilla auto tuleen. Palo levisi viereiseen autoon. Tuhopolttoa epäillään. Seuraavaksi poltettiin naapurikunnassa Burlövissä klo 19.50 aikaan koulun pihapiirissä sijaitsevat varastokopit ja istumapenkit. Syttyhommissa oli aloittelijoita, sillä suurpaloa ei saatu aikaan. Samaan aikaan sytytettiin Malmön Hylliessä roskahuone tuleen.

Klo 01.37 sytytettiin Oskarshamnissa auto tuleen ja 02.26 Österåkerissa niin ikään auto. Palo levisi kahteen muuhun autoon. Lisäksi parkkipaikalla oli pätkitty muutamasta autosta ikkunat.

Kuvakaappaus 2018-10-15 11-26-21

Tukholman luoteispuolella Jakobsbergin kaupunginosassa Frihetsvägenillä sijaitsevalla parkkipaikalla sytytettiin useita autoja klo 03.00 aikaan. Ainakin 3-4 autoa kärvähti ajokelvottomaksi ja lunastukseen.

Klo 03.26 Malmön Rosengårdissa rapullinen lastenvaunuja tuleen ja Helsingborgissa saatiin klo 05.19 aikaan autopalo, jossa yksi sytytettiin ja palo levisi kahteen muuhun autoon.

Mainittuja paloja tutkitaan tuhotöinä, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teoista.

Polisen

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Useita auto- ja muita pikkupaloja ympäri Ruotsia

 1. Varmaan johtuu ilmaston lämpenemisestä nuo autopalot. Etelän kuumakalleilla alkaa pää kiehua. Niitä pitää ymmärtää ja viilentää niiden mieltä rahalla.

  24
 2. Älkää surko. Kohta on taas Löveeni pääministerinä ja kaikki on kuin ennenkin. Eli yhtä huonosti ja vielä huonommin.

  22
 3. Paleleeko niitä noin hlvetisti vaikka ei edes pakkasia vielä ole ollut, eikä kai tulekaan. Eikö suvakit voi kertoa, että pohjolassa on tapana polttaa polttopuita takassa tai saunan uunissa.
  Tiedon puuteko vai mikä on takana noissa paloissa.

 4. Vaikka olisi vakuutus, niin autonomistaja häviää. Jostain vanhasta hyvin pidetystä autosta saa jonkun taulukon mukaisen korvauksen eli ei mitään. Ja omistajalle tulee palosta vaivaa, paperisotaa ja uuden kulkuneuvon hankinta. Sehän pitää saada heti, eikä kuukausien päästä kun korvaus tulee.

  Luulisi, että ruotsalaisilla alkaa hiljalleen keittämään.

 5. Olipas sitten aika lämmin tuo viikonlopun ilmamassa, kun autot palavat taas. Naantalissahan oli myös yritetty auton grillausta, kun oli polttopullo lentänyt takaikkunasta sisään. Insinööri vain taisi unohtaa sytyttää sen pullon ensin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.