Malmössa aloitettiin ammuskelu poliisin kamppanjan jälkeen

Kuvakaappaus 2018-10-16 09-52-09

Poliisin alkanut ampumistapausten lopettamisiin tähdännyt kamppanja sai huonon alun. Viime yönä yritettiin murhata kaksi kohdetta malmöläiselle kaljaterassille.

Tapahtumat alkoivat noin kello 00.30 aikaan kun Mariedalsvägenillä sijaitsevalle ravintolan terassille avattiin tuli. Ohiajavasta autosta yritettiin poliisin arvion mukaan ampua terassilla oleskelevaa kahta henkilöä. Kun poliisi saapui paikalle niin kaikki osapuolet olivat häipyneet, niin tekijät kuin kohteetkin. Poliisi arvelee paikalla olleiden valvontakameroiden perusteella, että terassilla olleet henkilöt olivat kohde.
Tietojen mukaan kukaan ei kuitenkaan saanut osumaa, tai ainakaan ole hakeutunut sairaalahoitoon. Asiaa tutkitaan törkeänä laittoman ryhmään kohdistuvana uhkauksena ja ampuma-aserikoksena. Ketään ei ole otettu toistaiseksi kiinni epäiltynä teosta.
Polisen

,
Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
JKH1975

Nyt vaan aloittaa äkkiä toisen kamppanjan heti perään niin eiköhän lopu ammuskelut kokonaan.

en_oleollenkaanvarma-asiasta

Olisko tuo ammuskelu nyt sitä “kiihotusta kansanryhmää kohtaan ” ???

Oli kiva jutella mutta huumebisness odottaa, hej då!

Poliisin nisupullamäärärahoja on nostettu ja jos ei riitä niin nostetaan vielä lisää. Leipomot siirtyvät kolmivuorotyöhön.

Kahvia ja pullaa iskurin väliin!

Tälläistä tämä on, kun Ruotsin poliisissa on vuosikaudet päässyt urallaan eteenpäin vaan sopulisuvakit, jotka puhuvat “monikulttuurisuutta” joka välissä. Ei nämä sitten johdossa osaa yhtikäs mitään muutakuin tuputtaa dialogipoliisia, posken kääntämistä ja mukakivoja “älä ammu”-kampanjoita.
Malmön poliisipäällikkökin tässä taannoin TV-dokumentissa ajeli ongelmalähiöiden läpi siviiliautolla, koska “muuten voisi tulla ongelmia”. Aivan mitä vittua-sarjaa?! Ei tollainen lapatossu ole kelvokas poliisiksi saati sitten joku oikein päälliköksi…
Siis tämä on niin naurettavaa. Ruotsi kaatuisi, jos vain noin 5000 venäläistä laskuvarjosotilasta lähetettäisiin Tukholmaan. Ruotsalaisia voisi ampua kuin kanoja haulikolla kanatarhassa. Täysin suvakkimädätetty kansa.

Anonymous

Kovuustyhjiö täyttyy aina. Jos ei omista miehistä niin vieraan vallan miehistä. Naiset (eivätkä homomiehet) tätä tunnu tajuavan.

Nestori Lundahl

Tyypillinen ruotsalainen yö; raiskauksia pyssynpaukkeen säestyksellä palavien autojen loimussa!

Pena

No mites se nyt noin taas kävi ?…eikö kahvit ja pullat tai taikalapanen toimineetkaan. Olen yllättynyt tästä.

Satavarmasti oli paukuttelua vimosen kerran

Poliisin päättäväisyys ja kasvavat sosiaaliset paineet jo sitä luokkaa, että ase pannaan nyt koteloon.

Anonymous

ampumiset loppuu välittömästi kunhan viimeinen patruuna ammutaan