Malmössa aloitettiin ammuskelu poliisin kamppanjan jälkeen

Kuvakaappaus 2018-10-16 09-52-09

Poliisin alkanut ampumistapausten lopettamisiin tähdännyt kamppanja sai huonon alun. Viime yönä yritettiin murhata kaksi kohdetta malmöläiselle kaljaterassille.

Tapahtumat alkoivat noin kello 00.30 aikaan kun Mariedalsvägenillä sijaitsevalle ravintolan terassille avattiin tuli. Ohiajavasta autosta yritettiin poliisin arvion mukaan ampua terassilla oleskelevaa kahta henkilöä. Kun poliisi saapui paikalle niin kaikki osapuolet olivat häipyneet, niin tekijät kuin kohteetkin. Poliisi arvelee paikalla olleiden valvontakameroiden perusteella, että terassilla olleet henkilöt olivat kohde.
Tietojen mukaan kukaan ei kuitenkaan saanut osumaa, tai ainakaan ole hakeutunut sairaalahoitoon. Asiaa tutkitaan törkeänä laittoman ryhmään kohdistuvana uhkauksena ja ampuma-aserikoksena. Ketään ei ole otettu toistaiseksi kiinni epäiltynä teosta.
Polisen

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.