Pt-median ilmastopaketti: Kastelemme puun jokaisesta lukupaketista !!

9

person-832143__340.jpg

 

 

Älä maksa monikulttuurisuudesta. Se raha menee kankkulan kaivoon. Pitäydy hyvissä ympäristöarvoissa ja osta Pt-median ympäristöpaketti.

Vapaavalintaisella summalla tuet maailman tuhoutumista (!). Ja tietenkin mediaamme. Nyt uutena: Käymme kastelemassa yhden männyn jokaisen lukupaketin ostaneiden edestä. Kirjaimellisesti konttaamme metsään kastelemaan sen puun.

Maksupuolella voi käyttää joko Paypalia tai pankkisiirtoa.

KLIKKAA PAYPAL-LINKKIÄ SIVUN OIKEASSA ALALAIDASSA tai tästä: Paypal

Pankkisiirtoa voi käyttää seuraavin tiedoin:

Iban: GB98 LOYD 3080 1286 5682 90.
BIC/ Swift: LOYDGB2L
Saaja: Revolut LTD
Viesti: 90239491

HUOM!! Viesti on pakollinen, ilman sitä siirto ei tule perille!!

KIITOS KAIKILLE, JOTKA OVAT TUKENEET TOIMINTAAMME. Ilman tukijoita ja lukijoita ei olisi koko Pt-mediaa. Te teette tästä tekemisen arvoisen.

Advertisements
,

128 thoughts on “Pt-median ilmastopaketti: Kastelemme puun jokaisesta lukupaketista !!

  1. Kaikki on anonyymiä eikä mitään tietoja jaeta ulospäin missään tilanteessa. En itse pidä minkäänlaista kirjaa lukupaketin ostajista vaan kaikki tiedot poistetaan samantien..

   18
 1. Osaatko Paavo sanoa mitä lukee tiliotteen rivissä kun lahjoitan sinulle ?
  Esim Dropbox maksussa lukee PAYPAL*DROPBOXINC ja Amazon ostoksissa PAYPAL*AMAZON jne

 2. Oma katsanto kantani Paypall systeemiin on, että se on vanhanaikainen, ankea ja kankea.
  Lopetin jo kaksi vuotta sitten em. tilin.
  Olisiko muita keinoja? Paysafe? Todella helppo ja anonyymi. Ei visa kortti vempuiluja.
  R kioskilta 10-50 euroa ja voi maksaa vaikka pieniäkin summia. Viimeksi maksoin 1,99€ ostoksen.

 3. Kuuleppa Paavo… Joskus aikoinani muistan että aloittelit toimintaa videokuvaamalla Tukholmassa pohjoisen juniin tunkevia matuja ja varoittelit meitä suomalaisia että pitäkää varanne, kohta ne on sielä Suomessa. Ja niinhän ne oli.

  Voisit tehdä yksinhaaastattelun siitä miten kaikki alkoi. Kertoivatko työkaverit vai olitko vain ajan hermolla. Ja mistä keksit mennä juuri yön pimeinä tunteina kuvaamaan matu-virtaa Suomeen?

  Minua (ja varmasti myös muita) kiinnostaisi se mistä ja miten kaikki sai alkunsa. Sanoamttakin on selvää että avasit suomalaisten silmät ja säästit meidät pahalta. Ja kuten videoisa sanoit, halusit säästää oman isänmaan miehitykseltä.

  Miltä kuulostaisi? Olisiko mahdollista toteuttaa? Paavon historiikki. Silloin sitä ei pääsisi esim. wikipediassa vääristelemään. Sillä wikipedian ”kahvihuoneen” vassareiden kanssa on mahdotonsa saada vääriä asioita korjatuksi totudenmukaisiksi.

  1. Täytyy laittaa mieleen, vois joku perjantai tehdä jonkun nauhoituksen asiasta..

   1. Kyllä . Kiinnostaa pt median tausta . Mistä alkoi jne. On ollut minulle tärkein tietolähde, kun Ruotsin asioista on kyse. Kiinnostaisi myös Viron tilanne.

 4. Lukupakettimaksu lähti just. Kiitos julkaisusta joka tekee asiat selväkielisiksi.

  1. Viikon lukimäärä on + – 50 000, joista kertyy 130-140 000 lukukertaa. Samassa viikkolukijamäärässä pyörii esimerkiski Kymen Sanomat, Turkulainen tai Länsiväylä. Näillä lehdillä on tietenkin moninkertaisesti sitten enemmän lukukertoja, koska he kirjoittavat päivän aikana moninkertaisen määrän juttuja.

   18
 5. Jotenkin voisin aavistaa ja uumoilla, ettei lukupakettia voisi maksaa luonnossa vaikka olisi yhtä ihastuttava kuin siitä mainoksessa kysyvä sirkeä neitonen. Mistä tuo kuva muuten on peräisin?

 6. Pt-media istuttaa puun jokaisesta ”tilauksesta”. Painetut lehdet kaatavat puun jokaisen tilauksen eteen. 🙂

  1. Selluahan tehdään kuitupuusta ja kierrätyspaperista. Tuskinpa siihen painettuun lehteenkään yhtä runkoa menee paperiin. Sitä paitsi tuollaiset kuitupuuksi menevät puut ovat rungon litratilavuuksiltaan aika riukuja. Kuutiona noita ei paljoa hehtaariltakaan metsästä tule. Sitä paitsi metsälle on hyväksi kun harvennetaan välillä ja harvennuksiltahan tuota kuitupuuta tulee eniten.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.